Parapetówka u Ajsi ;) - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Parapetówka u Ajsi ;)

Strony Poprzednia 1 61 62 63 64 65 122 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 4,031 do 4,095 z 7,913 ]

4,031

Odp: Parapetówka u Ajsi ;)
rh72 napisał/a:
Gary napisał/a:

@rh -- a za pracę w nocy Ci płacą? czy wypada pracować bo tak jest w korporacji?

Płacą mi generalnie za rezultaty i mogę się równie dobrze obijać. Jednak chodzi o klienta, któremu oszczędzę ogrom pracy i on to doceni, więc... nie tyle wypada w korporacji ale wypada bo ktoś tego bardzo potrzebuje smile

Powiem Ci, że jeszcze nie spotkałam programu specjalistycznego, który by w pełni spełniał moje oczekiwania i ułatwił pracę tongue Czy Wy to konsultujecie z ludźmi z danej branży?

Zobacz podobne tematy :

4,032

Ela210 napisał/a:

No właśnie, nie mógł napisać po ludzku, że spakował ofertę klientowi i wysłał???? wink

Dobra, zrobiłem taki plik i wysłałem klientowi, on sobie go skopiuje do pewnego katalogu i będzie miał fajniej! big_smile Dżizas! tongue

4,033 Ostatnio edytowany przez rh72 (2017-12-06 00:02:22)

SonyXperia napisał/a:
rh72 napisał/a:
Gary napisał/a:

@rh -- a za pracę w nocy Ci płacą? czy wypada pracować bo tak jest w korporacji?

Płacą mi generalnie za rezultaty i mogę się równie dobrze obijać. Jednak chodzi o klienta, któremu oszczędzę ogrom pracy i on to doceni, więc... nie tyle wypada w korporacji ale wypada bo ktoś tego bardzo potrzebuje smile

Powiem Ci, że jeszcze nie spotkałam programu specjalistycznego, który by w pełni spełniał moje oczekiwania i ułatwił pracę tongue Czy Wy to konsultujecie z ludźmi z danej branży?

No widzisz, ja to robię na prośbę klienta, który określa, co i jak by widział i jest to robione TYLKO dla niego i użytkownicy mówią mi nawet jak to ma działać od strony nawet czasów reakcji. Tak zwane RI czyli rozwiązania indywidualne. Są jeszcze RIP'y tongue Czyli totalna niekonsekwencja w nazwie a więc rozwiązania indywidualne powtarzalne, gdy jest więcej niż jeden klient na to ale robione jest za każdym razem na podstawie już działającego rozwiązania i tylko dostosowywane... smile Wiesz, popełniłem jakieś 9 - 10 lat temu system RCP dla pewnej kancelarii prawnej (około 500 ludzi na nim działa) i działa do tej pory - nie potrafią już bez tego systemu pracować, tak im to ułatwia pracę... big_smile Cholera, gdzieś już pisałem - zmieniłem kolor paska informacyjnego z pomarańczowego (standard kontrolek) na zielony (standard korporacyjny) i tego samego dnia wylądowałem na dywaniku prezesa tej kancelarii, że sobie za dużo pozwalam w niekonsultowanych zmianach! Prawnicy, phi! big_smile tongue

4,034

http://img1.demotywatoryfb.pl/uploads/201110/1334070364_by_psychogrenade.jpg

Informatykiem nie jestem, ale często tak mam przez swoją pracę. wink

4,035

rh72 napisał/a:
SonyXperia napisał/a:
rh72 napisał/a:

No widzisz, ja to robię na prośbę klienta, który określa, co i jak by widział i jest to robione TYLKO dla niego i użytkownicy mówią mi nawet jak to ma działać od strony nawet czasów reakcji. Tak zwane RI czyli rozwiązania indywidualne. Są jeszcze RIP'y tongue Czyli totalna niekonsekwencja w nazwie a więc rozwiązania indywidualne powtarzalne, gdy jest więcej niż jeden klient na to ale robione jest za każdym razem na podstawie już działającego rozwiązania i tylko dostosowywane... smile Wiesz, popełniłem jakieś 9 - 10 lat temu system RCP dla pewnej kancelarii prawnej (około 500 ludzi na nim działa) i działa do tej pory - nie potrafią już bez tego systemu pracować, tak im to ułatwia pracę... big_smile Cholera, gdzieś już pisałem - zmieniłem kolor paska informacyjnego z pomarańczowego (standard kontrolek) na zielony (standard korporacyjny) i tego samego dnia wylądowałem na dywaniku prezesa tej kancelarii, że sobie za dużo pozwalam w niekonsultowanych zmianach! Prawnicy, phi! big_smile tongue

Działać, to każdy działa. To wiadomo. Jeśli nie mają innego, to pracują na tym, który mają. Proste tongue
PS. Fajna bajka o tym kolorze pasku wink

4,036

I_see_beyond napisał/a:

Informatykiem nie jestem, ale często tak mam przez swoją pracę. wink

Strażnik we więźniu!!! big_smile

4,037

Google mi wyrzucił stronę o wdzięcznej nazwie: "Ratunku! Mój facet jest informatykiem!"

https://img4.dmty.pl//uploads/201308/1376299758_tkzzyb_600.jpg

I jeszcze jedna w wersji męskiej, też w kontekście "podrywu":

https://image.spreadshirtmedia.net/image-server/v1/mp/products/P138038290T6A2MPC169426308PA4PT17/views/1,width=800,height=800,appearanceId=2,backgroundColor=E8E8E8,version=1478003241/trust-me-i-m-an-programmer-koszulki-koszulka-meska.jpg

PS Niestety, pudło, rh, strażnikiem w więzieniu nie jestem. wink big_smile

4,038

SonyXperia napisał/a:

Działać, to każdy działa. To wiadomo. Jeśli nie mają innego, to pracują na tym, który mają. Proste tongue

Sonuś... niestety to nie bajka! big_smile Zaklinam się na co chcesz... w dniu, w którym przekazałem im nową wersję do ich środowiska produkcyjnego (czyli do obsługi bieżącej) był taki rwetes, że szok. Co fajniejsze, dostałem ja i ich informatyk, który to najpierw sprawdzał w ich środowisku testowym i to widział i też stwierdził, że to przecież nic takiego... Ale się nam obu oberwało! big_smile Padały wtedy słowa, że 'informatyk to dziwny człowiek i nikt go nie zrozumie' big_smile tongue Te były najmilsze. W ciągu 10 min zmieniłem na kolor pierwotny a sprawa ta była poruszana jeszcze chyba z mc... No możesz nie wierzyć jednak to niejebajka! big_smile big_smile big_smile

4,039

I_see_beyond napisał/a:

Google mi wyrzucił stronę o wdzięcznej nazwie: "Ratunku! Mój facet jest informatykiem!"

https://img4.dmty.pl//uploads/201308/1376299758_tkzzyb_600.jpg

PS Niestety, pudło, rh, strażnikiem w więzieniu nie jestem. wink big_smile

Dobra, wystarczy, że masz taką podkoszulkę! big_smile tongue

4,040

Do jutra!

Dobranoc wszystkim: informatykom i nie-informatykom. wink

http://media3.giphy.com/media/gmHYv3SVxRdmM/giphy.gif

4,041

Ela210 napisał/a:

No właśnie, nie mógł napisać po ludzku, że spakował ofertę klientowi i wysłał???? wink

No właśnie... Ja bym nawet napisał, że musiałem coś tylko wysłać klientowi smile
Lubię prostą mowę. smile

4,042

I ja jutro mam drugi dzień szkolenia - tiaaaa... dzisiaj na szkoleniu forum obsługiwałem ale jutro ambitniej będzie i wcześniej się zaczyna, więc się zmywam również. I see... poczekaj chwilę, już się przyłączam tongue big_smile

4,043 Ostatnio edytowany przez rh72 (2017-12-06 00:15:57)

Gary napisał/a:
Ela210 napisał/a:

No właśnie... Ja bym nawet napisał, że musiałem coś tylko wysłać klientowi smile
Lubię prostą mowę. smile

Kurczę... czy coś a kompilat to spora różnica (no znaczy tyle samo)? I wg mnie nieskomplikowane - prosta mowa! big_smile tongue

4,044 Ostatnio edytowany przez Ela210 (2017-12-06 00:20:30)

nie Rafał, jasne że nie.. nie nadążyłam po prostu.. i jestem zła  big_smile big_smile aż się zaczerwieniłam.. ;P

Ajsi, rozplatuj kucyki przed spaniem, bo cię głowa będzie boleć.. Dobranoc...

4,045

rh72 napisał/a:

I see... poczekaj chwilę, już się przyłączam tongue big_smile

Marzyciel - Dreamer! big_smile

Polecam - świetny kawałek.

4,046

rh72 napisał/a:
Gary napisał/a:

No taaaak... pytanie czy zarobisz za to -- no bo jak klient doceni?

4,047

rh72 napisał/a:
SonyXperia napisał/a:

Sonuś... niestety to nie bajka! big_smile Zaklinam się na co chcesz... [...]

Wszyscy tak mówią tongue Standard big_smile

https://i.pinimg.com/originals/a5/a2/3f/a5a23f41787eeba5e0f73a9637eba379.jpg

4,048 Ostatnio edytowany przez Gary (2017-12-06 00:24:55)

Piersi, warkoczyk, push my button... To jest klimat smile smile Od razu czujemy się jak króliczki w norce. smile

@Soni, Soni... a jak ktoś uwielbia kefir to też tak mówi?

4,049 Ostatnio edytowany przez I_see_beyond 7176 (2017-12-06 00:25:28)

Ela210 napisał/a:

Ostatni post dzisiaj:

https://img4.demotywatoryfb.pl//uploads/201109/1316459704_by_aberis_600.jpg

Dobranoc. :

PS Gary, hahaha! big_smile big_smile big_smile

EDIT

I jeszcze porozrzucane zabawki! big_smile

4,050

I_see_beyond napisał/a:
rh72 napisał/a:

I see... poczekaj chwilę, już się przyłączam tongue big_smile

Marzyciel - Dreamer! big_smile

Polecam - świetny kawałek.

Lub śniciel big_smile tongue

4,051

Gary napisał/a:
rh72 napisał/a:
Gary napisał/a:

No taaaak... pytanie czy zarobisz za to -- no bo jak klient doceni?

Gary, pewnie nie uwierzysz ale to robię poza ofertą i klient ma to za free na ten moment. big_smile Upomnę się o $ ale nie będzie to tyle ile bym dostał w przypadku postawienia klienta pod ścianą potrzeby. Więc czeka mnie jeszcze rozmowa ile za to zapłacą. big_smile A tak... trochę inne podejście do interesów! big_smile

4,052

SonyXperia napisał/a:
rh72 napisał/a:
SonyXperia napisał/a:

No cóż, tylko Ty oskarżyciel czy sąd? - bo mi się już role plączą! big_smile tongue

4,053

Ela210 napisał/a:

nie Rafał, jasne że nie.. nie nadążyłam po prostu.. i jestem zła  big_smile big_smile aż się zaczerwieniłam.. ;P

Ela... hihihi! Uważaj bo jak się zaczerwieniłaś to podejrzane może być! big_smile tongue Nie bądź zła, nie bądź... big_smile

4,054

Gary, pewnie nie uwierzysz ale to robię poza ofertą i klient ma to za free na ten moment. big_smile Upomnę się o $ ale nie będzie to tyle ile bym dostał w przypadku postawienia klienta pod ścianą potrzeby. Więc czeka mnie jeszcze rozmowa ile za to zapłacą. big_smile A tak... trochę inne podejście do interesów! big_smile

Hmmm... dzięki za zaspokojenie mojej ciekawości. Ja informatyków namawiam, aby liczyli każdą minutę czasu za którą zapłacę, bo potem niechętnie chcą pracować, bo widzą, że trzeba się narobić, a potem kasy mało. Inni zaś chcieliby mieć płacone za godzinę nawet jak pracowali parę minut.

4,055

smile)   Juz mi przechodzi.. jeszcze tylko głeboki wdech.. smile

4,056

Dobranoc! Musze iść ratować dziewczynkę...

https://i.pinimg.com/564x/22/f6/82/22f682f33679baa999fe8dd7e983c557.jpg

4,057

rh72 napisał/a:

Vicky... dla Ciebie na święta smile

wspaniale:) swietny forumowy prezent swiateczny:) dzieki.

I przepraszam Was ze Was zostawilam, ale tymczasowo nawet minimum czasu wolnego brak.

4,058 Ostatnio edytowany przez SonyXperia (2017-12-06 09:25:41)

rh72 napisał/a:
SonyXperia napisał/a:
rh72 napisał/a:

No cóż, tylko Ty oskarżyciel czy sąd? [...]

Zaklinacze zaklinający rzeczywistość, mnie, oskarżyciela i sąd tongue big_smile

Gary napisał/a:

@Soni, Soni... a jak ktoś uwielbia kefir to też tak mówi?

Moja miłość do kefiru nie podlega żadnej dyskusji wink

https://dorotakaminska.pl/wp-content/uploads/2012/08/kefir-domowy.jpg

Z malinkami smile)))))

4,059

Heeellllou! Pozdrawiam Was smile smile

4,060

Prasówka z rana tongue Czyli trzeba mieć pasje (nie chodzi o moje do prasówek z rana)! big_smile

http://img.joemonster.org/images/vad/img_42650/678c3eab41aea2f8fca79009f53cc196.jpg?1466305427

4,061

Nie rozumiem o co chodzi gościowi. Może na tym właśnie polega humor że się nie rozumie? smile smile ?

4,062 Ostatnio edytowany przez SonyXperia (2017-12-06 11:00:43)

Ja w ogóle nie rozumiem o co chodzi big_smile
Może druga kawa? Kawa siekiera...

O! Znalazłam coś takiego - kawa po bośniacku...

https://thumbs.dreamstime.com/b/bosnische-koffie-44111731.jpg

4,063

Dzień dobry big_smile big_smile

Przyniósł Wam coś Mikołaj pod poduszkę? smile

4,064

SonyXperia napisał/a:

Nic dziwnego że osoby postronne uważają ten wątek za totalnie abstrakcyjny smile smile

Ela210 napisał/a:

Najlepiej aby Mikołajka przyszła pod kołderkę... smile smile

4,065

Gary napisał/a:
SonyXperia napisał/a:

Nic dziwnego że osoby postronne uważają ten wątek za totalnie abstrakcyjny smile smile

Nie ukrywam, że nie po drodze mi w wywodami kolegi rh wink

Ela210 napisał/a:

Gary napisał/a:

Najlepiej aby Mikołajka przyszła pod kołderkę... smile smile

Pewnie taka...

https://kokietki.pl/9770-tm_large_default/sexy-koszulka-mikolajka-obsessive-czerwona.jpg

wink

4,066

SonyXperia napisał/a:
rh72 napisał/a:

SonyXperia napisał/a:

Aaaa... czyli wiele jaźni! big_smile Też to mam! big_smile tongue

4,067

Gary napisał/a:

Nie rozumiem o co chodzi gościowi. Może na tym właśnie polega humor że się nie rozumie? smile smile ?

Humor zawsze oparty jest na abstrakcji big_smile Ostatnio doliczyłem się z 8 kolejnych etapów, kiedy można się śmiać z kawału np:

1. kiedy go opowiedzą
2. kiedy wszyscy się śmieją
3. kiedy zrozumiesz
4. kiedy wytłumaczysz
5. ...

już nie pamiętam ale było tego może i więcej niż 8 tongue

4,068

Ela210 napisał/a:

Dzień dobry big_smile big_smile

Mój dopiero się pojawi dzisiaj ale pod poduszką się nie zmieści! big_smile tongue

4,069

rh72 napisał/a:
SonyXperia napisał/a:
rh72 napisał/a:

SonyXperia napisał/a:

I koledze rh też totalnie nie po drodze z moją jaźnią big_smile

4,070 Ostatnio edytowany przez SonyXperia (2017-12-06 11:16:03)

Albo taka Mikołajka...

https://4.allegroimg.com/s512/01df11/39f22280486087ba89b906dac194

Albo obie naraz wink
W każdym razie - zostawiam Was z Mikołajkami. Na mnie praca czeka hmm wink

4,071

Gary,św Mikołaj to jak widzi list od Ciebie nie musi nawet otwierać, bo wie  o co poprosisz big_smile big_smile

Rafał- czy tylko my wiemy o co chodzi w ustawkach?  Mam przyjaciela blisko tego środowiska - wiele ciekawych rozmów mamy za sobą. Inny świat..:)

4,072

Też kocham zwierzęta... big_smile Pomimo tego, że je jadam tongue

http://img.joemonster.org/images/vad/img_42654/8f1dd896f8fc071c41fb57aa18095c69.jpg

4,073

SonyXperia napisał/a:
rh72 napisał/a:
SonyXperia napisał/a:

SonyXperia napisał/a:

I koledze rh też totalnie nie po drodze z moją jaźnią big_smile

Ale 'koledze'... yes... yes...yes...! czyli dalej szanse mam! big_smile tongue

4,074

Z tym psem to masz szansę na długotrwałe leczenie tongue

4,075

Ela210 napisał/a:

Gary,św Mikołaj to jak widzi list od Ciebie nie musi nawet otwierać, bo wie  o co poprosisz big_smile big_smile

Rafał- czy tylko my wiemy o co chodzi w ustawkach?  Mam przyjaciela blisko tego środowiska - wiele ciekawych rozmów mamy za sobą. Inny świat..:)

Eeee... a co w tym skompliowanego... Jak ktoś się bił to wie jaka to adrenalinka a dostanie w dzioba wcale tak nie boli jak złamanie ręki lub nogi ale to mało prawdopodobne bo ustawki też mają zasady tongue big_smile Ja miałem z kilka razy nos przestawiamy - podczas bójki (dobre 2 razy), spotkanie z chodnikiem po wypadnięciu z huśtawki czy zaliczenie piłką ręczną jak stałem na bramce w licealnej drużynie oraz ostatni raz na studiach na zajęciach z boksu tongue big_smile Nos złamany ze 2 razy i szybko się pozrastał... a jak fajnie dać komuś w pyska... jak fajnie! big_smile

4,076

SonyXperia napisał/a:

Z tym psem to masz szansę na długotrwałe leczenie tongue

Ale jakie leczenie? Weterynarz? tongue

4,077

rh72 napisał/a:
Ela210 napisał/a:

Eeee... a co w tym skompliowanego... Jak ktoś się bił to wie jaka to adrenalinka a dostanie w dzioba wcale tak nie boli jak złamanie ręki lub nogi ale to mało prawdopodobne bo ustawki też mają zasady tongue big_smile Ja miałem z kilka razy nos przestawiamy - podczas bójki (dobre 2 razy), spotkanie z chodnikiem po wypadnięciu z huśtawki czy zaliczenie piłką ręczną jak stałem na bramce w licealnej drużynie oraz ostatni raz na studiach na zajęciach z boksu tongue big_smile Nos złamany ze 2 razy i szybko się pozrastał... a jak fajnie dać komuś w pyska... jak fajnie! big_smile

No właśnie, to nie moja bajka.. smile Ale faceci tak mają, a niektórzy w formie ekstremalnej...

4,078

Ela210 napisał/a:
rh72 napisał/a:
Ela210 napisał/a:

No właśnie, to nie moja bajka.. smile Ale faceci tak mają, a niektórzy w formie ekstremalnej...

No nie napiszę, że lepsze niż seks... big_smile tongue Jednak baaaardzo pociągające... really! big_smile tongue Tylko wtedy strach mniejszy przed agresją innych i można czasami przesadzić... smile

4,079

tak, jasne testosteron....:)

4,080 Ostatnio edytowany przez Gary (2017-12-06 11:48:54)

Ta modelka jest super, taka nowoczesna medialna gejsza, ale jeśli mógłbym wybierać to raczej normalną panią proszę...

http://3.bp.blogspot.com/-kwqgXJntZ00/UMDZbhdH44I/AAAAAAAABBQ/BhBYYue_Uis/s1600/miko%C5%82ajka1+(1).JPG

4,081

Sympatyczna smile Długo trzeba było szukać w necie zdjęcia takiej normalnej, niesilikonowej?

4,082

@Ela... wyszło zaraz na pierwszej stronie na hasło "mikołajka" smile smile Dokładnie tam gdzie Sony szukała. smile

Ustawka czyli na pranie się po mordach? Taaaak... to na pewno jest jakaś tam rdzenna część mężczyzny, ale pewnie chodzi o to, aby mieć seks, ale teraz już nie trzeba się bić, więc te instynkty pogrzebała cywilizacja.

4,083 Ostatnio edytowany przez rh72 (2017-12-06 12:11:09)

Ależ nie pogrzebała... się odcięła tylko od firmowania tych instynktów big_smile tongue I też wolę taką normalniejszą mikołajkę... jakoś bliższa sercu i, może to dziwne, ale bardziej podniecająca! big_smile tongue

4,084

nie, nie pogrzebałą, tylko zakamuflowała.. Płyną sobie podskórnie i kobiety je wyczuwają, nawet jak faceci nie zdaja sobie z tego do końca sprawy smile

4,085

Cfffaniaczek big_smile tongue

https://img.joemonster.org/i/2017/12/timing_11.jpg

4,086

Weterynarz z powołania big_smile

4,087

Hoho! wink

Ela210 napisał/a:

Skubany, ominął mnie rano! Zresztą, zaryglowana w nocy jestem tak, że NAWET Mikołaj nie wejdzie do domu. wink Na nic jego sztuczki.

Ale... Mikołajki trwają cały dzień, czyż nie? Ma szansę się jeszcze mnie "nawiedzić" , czekam do wieczora. big_smile

http://www.dailybreeze.com/wp-content/uploads/migration/2016/201611/NEWS_161129839_AR_0_DJRRBEHHYKUN.jpg

4,088

Zaryglowanie Ci nic nie pomoże big_smile  Przez okno wejdzie big_smile Albo przez komin wink

4,089

Ela210 napisał/a:

Zaryglowanie Ci nic nie pomoże big_smile  Przez okno wejdzie big_smile Albo przez komin wink

Albo byłam po prostu bardzo niegrzeczna i prezentów niet . wink big_smile

Ale w tym naszym wirtualnym mieszkaniu... zostawił dla parapetowian to:

https://bbj.hu/images2/201312/christmas-gi_20131210140918745.jpg

smile Dla wszystkich! smile smile smile

4,090

To dla mnie to najmniejsze pudełko. smile

4,091 Ostatnio edytowany przez rh72 (2017-12-06 12:43:43)

I_see_beyond napisał/a:
Ela210 napisał/a:

Albo byłam po prostu bardzo niegrzeczna i prezentów niet . wink big_smile

Ale w tym naszym wirtualnym mieszkaniu... zostawił dla parapetowian to:

smile Dla wszystkich! smile smile smile

A ti ti ti! big_smile Niegrzeczna dziewczynka! tongue Ale w tych prezentach Ciebie nie ma sad To ja nic nie biorę, poczekam... big_smile

PS. Jesuniu!!! big_smile I see... parapetowian??? big_smile big_smile big_smile parapetowian? mi to pod jakieś 'pawian' podpada... tongue

4,092

To jeszcze nie koniec, właśnie wyjrzałam przez okno :

https://thumbs.dreamstime.com/b/big-gift-3794832.jpg

https://t3.ftcdn.net/jpg/00/37/77/20/240_F_37772003_OiXvcQP1VmkOofG0Yk24OdmEdWmnkrBz.jpg

smile

4,093

"Parapetowianie" vel "parapetówkowicze" :

https://i1.kwejk.pl/k/obrazki/2012/05/ee279ddc27c81aa0c4145acc6edc15c1.jpg

wink big_smile

4,094 Ostatnio edytowany przez rh72 (2017-12-06 12:53:32)

Lodówkę Ci przywieźli??? big_smile Z Mikołajem pewnie w środku... smile Bo zbyt ciepło na normalną wizytę czyli oknem lub kominem... Kominem to bym jednak stawiał, że to kominiarz się podszywa... tongue Nie dajcie się, dziewczyny, nabrać! Potem tłumaczenie: 'Ależ to dziecko Św. Mikołaja!' lol

4,095

I_see_beyond napisał/a:

"Parapetowianie" vel "parapetówkowicze" :

https://i1.kwejk.pl/k/obrazki/2012/05/ee279ddc27c81aa0c4145acc6edc15c1.jpg

wink big_smile

Ale to nie ja powiadam! big_smile tongue

Posty [ 4,031 do 4,095 z 7,913 ]

Strony Poprzednia 1 61 62 63 64 65 122 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Parapetówka u Ajsi ;)

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024