Parapetówka u Ajsi ;) - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Parapetówka u Ajsi ;)

Strony Poprzednia 1 52 53 54 55 56 122 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 3,446 do 3,510 z 7,913 ]

3,446

Odp: Parapetówka u Ajsi ;)
I_see_beyond napisał/a:
Gary napisał/a:
Ajsi napisał/a:

Obecnie koję je zmrożonym Rafaello

Naprawdę? I jak? I jak?

http://i1.memy.pl/obrazki/0ac13424_ciekawe_bardzo.jpg

Dziś pozwoliłam sobie na dwa zmrożone cukierki. Jutro zjem "zwykłego", nie "na zimno", i napiszę, czy w ogóle czuję różnicę i jeśli tak, to jaką. A te dzisiejsze smakowały mi bardzo. smile Rafaello lubię najbardziej, potem śliwki w czekoladzie, krówki (ale te kruche), no i ... inne też. Ale słodycze jem niezmiernie rzadko i w małych ilościach.

Kruche sa tylko te z Wawelu paczkowane smile reszta to zaklejacze big_smile

Zobacz podobne tematy :

3,447 Ostatnio edytowany przez SonyXperia (2017-11-23 00:40:26)

Ela210 napisał/a:

Ja wierzę, że coś naprawdę złego spada na następne pokolenia wywołując nieświadomy wpływ. Słyszeliście o ustawieniach Hellingera?

Nie. Właśnie coś na ten temat szybko przeglądam? Czemu mają służyc terapie tą metodą?

Gary napisał/a:
SonyXperia napisał/a:
Gary napisał/a:

Czy fotoshop? Nie wiem... wchodzę w google grafika, wpisuję co chcę pokazać .. np. "ciekawe bardzo" i wyskakują takie różne "memy" smile smile

Tylko udusić za taką odpowiedź tongue wink

Hihi... a dlaczego? Ty tak nie robisz? smile smile ?

Ale, że jak? big_smile wink

3,448

Ela210 napisał/a:
I_see_beyond napisał/a:
Gary napisał/a:

Naprawdę? I jak? I jak?

http://i1.memy.pl/obrazki/0ac13424_ciekawe_bardzo.jpg

Dziś pozwoliłam sobie na dwa zmrożone cukierki. Jutro zjem "zwykłego", nie "na zimno", i napiszę, czy w ogóle czuję różnicę i jeśli tak, to jaką. A te dzisiejsze smakowały mi bardzo. smile Rafaello lubię najbardziej, potem śliwki w czekoladzie, krówki (ale te kruche), no i ... inne też. Ale słodycze jem niezmiernie rzadko i w małych ilościach.

mordoklejki wink

3,449 Ostatnio edytowany przez Gary (2017-11-23 00:45:54)

SonyXperia napisał/a:
Gary napisał/a:
SonyXperia napisał/a:

Tylko udusić za taką odpowiedź tongue wink

Hihi... a dlaczego? Ty tak nie robisz? smile smile ?

Ale, że jak? big_smile wink

Osz Ty! Droczysz się ze mną...   (*)

Dobranoc Sony i dobranoc Ajsi i dobranoc Ela.
Miło było z Wami zamienić parę słów nocą smile smile

(*) ... chyba droczysz... (?) Hmmm... smile smile  niby na serio... a może nie na serio.. .hmmm

3,450

SonyXperia napisał/a:
Ela210 napisał/a:
I_see_beyond napisał/a:

krówki (ale te kruche), no i ... inne też.

mordoklejki wink

Dziewczyny:

smile smile smile

Wawel rulez. wink

3,451 Ostatnio edytowany przez Ela210 (2017-11-23 00:50:18)

Sony, terapia to za dużo powiedziane. Raczej metoda eksperymentalna.
Raz byłam z ciekawości, bo poleciła to koleżanka - nie żałuję, ale póki co nie wybieram się więcej.
Metoda polega na wizualizacji pewnych sytuacji życiowych i relacji z innymi
Obce osoby wcielają się w osoby Tobie bliskie bez wcześniejszej jakielkolwiek wiedzy na temat twojej sytuacji i swobodnie sie zachowują.
I to działa , nie wiem jak, ale działa- sama widziałam jak ujawniają się fakty z przeszłości rodziny, o których ktoś nie miał prawa wiedzieć.
Ja nie rozwiązywałam tam swoich problemów, ale ponieważ Ci co problem mają wybierają osoby do tych interakcji, mnie wybierano często- bo chyba jestem dobrym.. hmm Medium?? Ale to było straaasznie wyczerpujące..

3,452

W kwestii tzw. "karmy", to jak kiedyś pisałam, mam wątpliwości. Tak jak nie wiem, czy życiem rządzi przypadek czy może wszystko dzieje się według określonego planu. To jest właśnie kwestia wiary. Natomiast tu kiedyś bardzo ciekawe zdanie napisał Gary, że dobrzy uczniowie są surowiej przez "los" doświadczani, aby dążyć do coraz to lepszej wersji siebie. W szkole problemów z nauką nie miałam, więc "egzamin z życia" też powinnam zdać... wink I mnie nauczyciele cisnęli, bo wiedzieli, że mnie stać na to i owo. wink Nagrody "za moich" czasów były rzadkie i raczej na koniec roku. Dlatego miedzy innymi napisałam poprzedni post w ten sposób. wink

Gary napisał/a:

Dobranoc Sony i dobranoc Ajsi i dobranoc Ela.
Miło było z Wami zamienić parę słów nocą smile smile

Dobranoc wszystkim! smile Wzajemnie!

Ja też idę spać. Jutro znów wczesna, jak dla mnie, pobudka. No i zaczynam googlować różne rzeczy - wyskoczyło mi ciasto Rafaello na krakersach. big_smile Jesssuuuu! Gdzie tak przed snem się katować! wink big_smile

3,453 Ostatnio edytowany przez SonyXperia (2017-11-23 00:53:20)

A ja idę poczytać jeszcze.. Grę o tron wink

3,454

To miłego czytania, chociaż do snu lepsze są muminki czy coś smile

3,455

smile  Zamykam i otwieram.. Chyba tu mieszkam big_smile Dobrego dnia !

3,456 Ostatnio edytowany przez I_see_beyond 7176 (2017-11-23 12:04:35)

Ela210 napisał/a:

smile  Zamykam i otwieram.. Chyba tu mieszkam big_smile

Mieszkamy tu wszyscy! smile Razem raźniej. wink

Drogi Gościu, wpadaj tu jak najczęściej i ... :

http://moderat.pl/sklep/oferta/projekty/0020017/Czuj-sie-jak-u-siebie-w-domu-napis-dekoracyjny-pomysl-na-pusta-sciane-xl.jpg

EDIT

Gary, próbowałam Rafaello "na zimno" i normalnie. Jest różnica w smaku, ale nie umiem powiedzieć, które lepsze. To i to ... pyszne. smile

3,457

W domu na ścianie powiesiłabym sobie taki plakat:

https://ornamentyka.pl/wp-content/uploads/2015/11/13115-w1-plakat-510x550.jpg

3,458

fajne mieszkanie , duzo miejsca na obrazy:

taki Ci wklejam na zachętę do obejrzenia grafik Sławka Grucy:

http://cp14.nevsepic.com.ua/189/18889/1385080367-autumn_by_slawekgruca.jpg

3,459

Dzięki, Ela. smile Przyznam, że nie słyszałam o tym artyście. Wygooglowałam go sobie właśnie.  Wpadła mi w oko jedna jego grafika pt "Malarz":

http://www.galeria.slawekgruca.com/wp-content/uploads/2012/02/malarz.jpg

"Muzyka ze szczytów":

https://www.pepiniera.pl/foto-prod/thumb_main/17267.jpg
Z tym obrazem Ty mi się, Ela, kojarzysz - ciemne włosy i czerwona sukienka. smile

I ponieważ jestem gorącą zwolenniczką kąpieli w wannie, dam jeszcze to:

http://www.eprawda.pl/wp-content/oqey_gallery/galleries/slawek-gruca/galimg/ablucje.jpg

Ela, a grafika w Twoim awatarze to jaki i czyj obraz? smile Uchylisz rąbka tajemnicy?

3,460

Mam jeszcze takie pytanie filmowo – krakowskie: oglądaliście może ”Ach, śpij, kochanie”, kryminał retro / kryminał noir o Władysławie Mazurkiewiczu, zwanym Pięknym Władkiem?

Film zbiera mieszane recenzje, głównie dostaje się fabule, ale bardzo ładnie podobnież pokazany jest Kraków. I z tego powodu chociażby obejrzę sobie ten film, niekoniecznie w kinie.

Podobnie było z filmem ”Vinci” oraz ”Aniołem w Krakowie” – miasto, moim zdaniem, uratowało film. wink Choć w recenzji zamieszczonej przez KINOMANIAKA, film dostał 7/10. Całkiem sporo.

3,461 Ostatnio edytowany przez Ela210 (2017-11-23 13:43:37)

I see, obraz wygooglowałam w grafice google, malowała kobieta, niestety nie pamiętam- nie mogę tego odnaleźć  a z laptopa posprzatałam , jak znajdę, wrzucę. smile

Filmu o którym piszesz nie widziałam, ale faktycznie Kraków jest bardzo fotogeniczny smile

Oprócz Vinci polecam   Uwikłanie z   Mają Ostaszewską

Pierwszy film promujący Kraków jaki pamiętam, to Podwójne życie Weroniki- ale jakże buro tam wygląda- chyba z początku przemian 89 r?
Na co dzień nie doceniamy miasta, dopiero gdy przychodzi oprowadzić gości.:)

3,462

Ela210 napisał/a:

To miłego czytania, chociaż do snu lepsze są muminki czy coś smile

W życiu! Po muminkach dopiero miałabym koszmary big_smile Nie trawię tej bajki wink

Brrrr...

https://img7.dmty.pl//uploads/201107/1309782432_by_madamaf1_600.jpg

tongue

3,463

hahahaa Sony- nie widać zębów smile Ale może przeżuwają i to długa i powolna śmierć.. big_smile

3,464

Ela210 napisał/a:

Oprócz Vinci polecam   Uwikłanie z   Mają Ostaszewską

Pierwszy film promujący Kraków jaki pamiętam, to Podwójne życie Weroniki- ale jakże buro tam wygląda- chyba z początku przemian 89 r?

Czytałam "Uwikłanie" Miłoszewskiego - tam prokurator Szacki działa w Warszawie, a w filmie - prokurator Szacka w Krakowie. I bardzo dobrze wpleciona w fabułę jest metoda ustawień Hellingera. Osobiście jej nie kupuję. Zbyt wiele negatywnych opinii o niej słyszałam.

Pamiętam, że widziałam "Podwójne życie Weroniki", to film z 1991 r.

Zatem reżyser "Uwikłania" nie posłuchał apelu dwóch Krakusów: wink

3,465 Ostatnio edytowany przez Ela210 (2017-11-23 14:53:24)

Tak, film o Szackiej- bardzo fajnie zagrany w doborowej obsadzie, ciekawy, polecam

Ustawienia Hellingera nie polecam bo faktycznie jest to ciężkie przezycie, ja wyszłam stamtąd  wyczerpana i też uważam że to nie jest obojętna dla zdrowia metoda.. Ale coś się tam dzieje energetycznie bez wątpienia.

3,466

Do wątku będzie jeszcze chyba pasuje piosenka Mglista piosenka o moim Krakowie:

Do tego utworu mam ogromny sentyment - Piwna 7:

Taki Andrzejkowy trochę. wink

Ela, ja uważam, że "zabawy" z energią mogą być niebezpieczne.

3,467

wprawdzie są szkoły które to certyfikują, a metoda bez wątpienia ciekawa ( Oj widziałam ciekawe rzeczy) to napewno za mało zbadana i nie wybieram się więcej.
Ale znam ludzi którzy sobie bardzo chwalili wgląd w beznadziejne sytuacje. Działa chyba piorunująco szybko w porównaniu do długoletnich terapii.
Ja byłam jako pomocnik tam, nie wybieram sie więcej.:)

3,468

Ela, rozumiem. smile

Moi drodzy Parapetowianie, zaraz łapię pociąg - może zdarzyć się tak, że nie będę tu zaglądać przez jakiś czas. Pilnujcie mi mojej wirtualnej chaty. wink

Czujcie się jak u siebie w domu. smile

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/66595330bba8.jpg

See you later! smile

3,469

I_see_beyond napisał/a:

Ela, rozumiem. smile

Moi drodzy Parapetowianie, zaraz łapię pociąg - może zdarzyć się tak, że nie będę tu zaglądać przez jakiś czas. Pilnujcie mi mojej wirtualnej chaty. wink

Czujcie się jak u siebie w domu. smile

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/66595330bba8.jpg

See you later! smile

Ale Cię nosi:D
Znam tylko jedną osobę, której udało się złapać pociąg na stopa..

3,470

Ela210 napisał/a:

Słyszeliście o ustawieniach Hellingera?

Tiaaa.... Lepiej trzymać się od tego z daleka... Juz 3 razy o tym pisałem... sad

3,471

rh72 napisał/a:
Ela210 napisał/a:

Tiaaa.... Lepiej trzymać się od tego z daleka... Juz 3 razy o tym pisałem... sad

Hej:) Tu na forum chyba nie?

3,472

Pozdrawiam Was smile smile po dniu pracy... poza kompem nie ma kiedy pisać... smile

3,473

cześć smile

3,474

Ela210 napisał/a:
rh72 napisał/a:
Ela210 napisał/a:

Na forum ale inny wątek... Niebezpieczne i insynuujace... Narzucajace brak winy i jakieś dziwne przeżycia... Nie warto chociaż sam byłem i mam nadzieję ze nie uwierzylem, nawet podświadomie... Brrrr... tongue

3,475 Ostatnio edytowany przez Ela210 (2017-11-23 19:17:21)

rh72 napisał/a:
Ela210 napisał/a:
rh72 napisał/a:

Na forum ale inny wątek... Niebezpieczne i insynuujace... Narzucajace brak winy i jakieś dziwne przeżycia... Nie warto chociaż sam byłem i mam nadzieję ze nie uwierzylem, nawet podświadomie... Brrrr... tongue

O braku winy nic nie wiem.. a już wiem, co masz na mysli.. ale to nie chodzi o zdjęcie winy z kogoś, tylko o obciążenia różnymi ciężarami, które na nas zrzucają inni w ciągu życia.. Zaraz, czy to nie Ty dodałeś tu obraz Vettriano, takiego zmęczonego gościa? I coś o ciężarze było..Metoda moze być dobra, ale niezbadana, więc niebezpieczna. Tak jak kiedyś psychoanaliza.

3,476

Ela210 napisał/a:

Ale Cię nosi:D
Znam tylko jedną osobę, której udało się złapać pociąg na stopa..

Nosi, nosi po świecie. wink Mam możliwość zajrzenia do Was, to zaglądam.
Złapałam ten pociąg - tym razem nie ja się spóźniłam, a on.

Jest niestety słaby zasięg, więc zbyt wiele nie napiszę.

Mam na razie bilet w jedną stronę. wink

Gary napisał/a:

Pozdrawiam Was smile smile po dniu pracy... poza kompem nie ma kiedy pisać... smile

Znam ten"ból". smile

3,477 Ostatnio edytowany przez SonyXperia (2017-11-23 21:42:15)

I_see_beyond napisał/a:

Mam na razie bilet w jedną stronę. wink

I_see_beyond Nie wygłupiaj się

wink

Gary napisał/a:

@Gary, a Ty co kombinujesz? wink

3,478

Muminki spac przez tonie moglam po nocach.... smile przez tego czarnego stwora.

Rafal musze ci podziekowac za podzielenie sie linkiem do Imagine Dragons Whatever it takes - zakochalam sie w tym utworze slucham wciaz i wciaz:) swietny.

sluchajcie moge sie was o co s spytac?
1. chodzicie do kosciola?
2. chodzicie do spowiedzi?

smile nie musicie odpowiadac, tak mi sie cos w glowie pytanie urodzilo

3,479

SonyXperia napisał/a:

on? on tylko prostuje sciezki pana:)

3,480

SonyXperia napisał/a:
Gary napisał/a:

Miałem wyjazd służbowy... A intuicja Co Ci mówi? smile smile smile
Może zastosowałem "chłodnik" aby wymóc na Tobie ciasteczko. smile smile smile
Poruszałem się dzisiaj ulicami Krakowa... widziałaś mnie?
Masz białe auto? I jadłaś Sony loda że musiałem wzrok odwracać? Hihihi... smile

vicky85 napisał/a:
SonyXperia napisał/a:

on? on tylko prostuje sciezki pana:)

Oooo... właśnie... Taką misję bym przyjął... wezmę to "na bary" jak się zrobi tutaj na Ziemii gorąco smile smile. Dla dobra sprawy będę żył a nie umierał smile smile. Dlaetgo cieszę się z każdej chwili kiedy tego nie muszę robić smile smile. Może wcześniej umrę zanim mnie dopadnie.

3,481

vicky85 napisał/a:

Muminki spac przez tonie moglam po nocach.... smile przez tego czarnego stwora.

Rafal musze ci podziekowac za podzielenie sie linkiem do Imagine Dragons Whatever it takes - zakochalam sie w tym utworze slucham wciaz i wciaz:) swietny.

sluchajcie moge sie was o co s spytac?
1. chodzicie do kosciola?
2. chodzicie do spowiedzi?

smile nie musicie odpowiadac, tak mi sie cos w glowie pytanie urodzilo

Ja tam bardzo lubiłem czytać Muminki smile

A co do Twoich dwóch pytań to nie chodzę ani do kościoła, ani do spowiedzi. Przestałem dawno temu.

3,482 Ostatnio edytowany przez SonyXperia (2017-11-24 00:51:11)

Gary napisał/a:
SonyXperia napisał/a:
Gary napisał/a:

Miałem wyjazd służbowy... A intuicja Co Ci mówi? smile smile smile

Ostatnio jej nie słucham, bo zrobiła się bardzo rozkapryszona wink

Gary napisał/a:

Chłodnik... Fantastyczna rzecz na ochłodę... poczekaj z serwowaniem na gorące upalne letnie dni... kiedy temperatura maksymalnie wzrasta smile

Gary napisał/a:

Poruszałem się dzisiaj ulicami Krakowa... widziałaś mnie?

Ostatnio jakiś facet przyglądał mi się w Galerii, kiedy szłam na szpilkach.. To byleś Ty? tongue

Gary napisał/a:

Mam nie-białe i piłam grzańca wink

3,483 Ostatnio edytowany przez SonyXperia (2017-11-24 00:54:31)

vicky
ad. 1. Czasami
ad. 2. Nie

wilczysko Jak wrażenia po szpitalu? big_smile Zadowolony z L4? wink

3,484 Ostatnio edytowany przez Gary (2017-11-24 01:19:07)

SonyXperia napisał/a:

Ostatnio jej nie słucham, bo zrobiła się bardzo rozkapryszona wink

O kurczę... to niedobrze, bo by była moim sprzymierzeńcem. smile smile Bo wiesz... ja zyskuję po bliższym poznaniu smile smile i nie jest to moja opinia... hihihi... smile.

A mogę rozmawiać z twoją intuicją nieco pomijając Ciebie? Czy jesteście dobrymi przyjaciółkami? Czyli tak jakby stała Sony i obok niej Intuicja-Sony?

-- Hej! Inuicjo powiedz Sony, że Gary jest dobrym fajnym facetem i nie ma się czego bać...
-- ???
-- Haaaalooo Intuicjo! Słychać mnie? Halo? Puk puk? Kaman!
-- No jestem jestem...
-- To powiesz Sony?
-- Ale że co?             

No i po dialogu... Ech... następnym razem. Urobię twoją przyjaciółkę, a potem ona Ciebie. smile

Gary napisał/a:

Chłodnik... Fantastyczna rzecz na ochłodę... poczekaj z serwowaniem na gorące upalne letnie dni... kiedy temperatura maksymalnie wzrasta smile

Dobra. Poczekam, ale nie na gorące dni, tylko jak byś potrzebowała ochłody smile smile ... po ciastku... i może nie chłodnik, bo to dziwna zupa, tylko jakaś zimna cola, czyli cukier w płynie ... a ja nie cukier w płynie, to zimna kawa... mrożona.... czyli standardowa kawa -- taka jak na portalach randkowych... smile smile Hihii.. smile

Gary napisał/a:

Ostatnio jakiś facet przyglądał mi się w Galerii, kiedy szłam na szpilkach.. To byleś Ty? tongue

Niestety nie ja sad sad . A on dostał ciastko? Na szczęście nie dostał, czy niestety nie dostał? smile smile

Gary napisał/a:

Mam nie-białe i piłam grzańca wink

No dobra, jak będę widział w galerii panią w szpilkach, która ma niebiałe auto i pije grzańca, to podejdę. Okej smile smile

Tymczasem dobranoc smile smile ... bo się jeszcze za bardzo rozflirtujemy i pogubimy w tym wszystkim...

PS. czyli nigdy nie podejdę, bo pani będzie wewnątrz galerii a auto na parkingu... poza tym picie grzańca i auto są sprzeczne, chyba że jeździsz po kielichu... ale jeśli jeździsz po kieliszku, to spotkanie ze mną jest mniej ryzykowne smile smile

Edit... Gdybym widział Cię w szpilkach to bym zastanawiał się jaki masz charakter smile?

3,485

SonyXperia napisał/a:

vicky
ad. 1. Czasami
ad. 2. Nie

wilczysko Jak wrażenia po szpitalu? big_smile Zadowolony z L4? wink

Wrażenia powoli lepsze. Przez kilka pierwszych dni nie mogłem oddychać przez nos i to chyba była największa niedogodność, bo przez noc wysychają usta. Dalej mam "stelaż" w nosie, który będą mi wyciągać we wtorek. No i ciągle boli mnie gardło tzn. głęboko podniebienie. Nie bardzo mogę przełykać jeszcze niektóre posiłki. Cały czas jestem na lekach przeciwbólowych.
A z L4 jestem zadowolony big_smile chociaż strasznie czas szybko na nim leci. Zwolnienie mam narazie do środy, ale mam cichą nadzieję, że do końca następnego tygodnia może mi jeszcze dadzą smile Nie chce mi się wracać do roboty.

3,486 Ostatnio edytowany przez Ela210 (2017-11-24 10:39:32)

Dzień dobry w słoneczny dzień smile Przynajmniej w KRK..

Witaj Wilczysko- nie przywitałam się wczoraj- obowiązki Pani Domu smile

Załączam przepisy na koktaile, skoro nie mozesz jeść. Chłodników tam nie ma, bo tak jak Sony- jedynie w lecie serwuję.
Poza tym zimna i szczera do Bólu jestem tylko tam na dole w tematach Z F i R ( brzmi jak ZEFIR- czyli że niby lekko wink tu jestem tylko szczera. smile

Dobrego dnia wszystkim smile

http://domowa.tv/koktajle-warzywne-9-pomyslow/

26 lat temu odszedł Freddie Mercury więc załączam:

3,487 Ostatnio edytowany przez Gary (2017-11-24 10:37:34)

Co to znaczy "tematy na dole"? ZF i R? Hmmm...

Jak Freddie odchodził, to byłem od niego dużo młodszy. A teraz jestem dużo starszy... Taka reflekjsa...
Czytał ktoś z Was jego biografię?

3,488 Ostatnio edytowany przez Ela210 (2017-11-24 10:53:13)

Gary napisał/a:

Co to znaczy "tematy na dole"? ZF i R? Hmmm...

Jak Freddie odchodził, to byłem od niego dużo młodszy. A teraz jestem dużo starszy... Taka reflekjsa...
Czytał ktoś z Was jego biografię?

Ogladałam kiedyś film BBC- ciekawe miał życie.
ZEFIR- Zdrada Flirt i Rozwód big_smile Nie doszukuj się... big_smile
Wow... zabrzmiało strasznie w tym kontekście smile Jak u mojego Gin..brrr... big_smile

3,489

Aaaaa... na dole, czyli na głównej stronie na dole. Dzięęęęki... smile smile Myślałęm, że to jakieś tajne hasło smile smile

3,490

Ryzyko tajnych haseł jest takie, że każdy filtruje je przez swoje obawy bądź oczekiwania smile

3,491

Heloł !

Szkoda, że nie ma już Freddiego. Ciekawe jaki byłby dzisiaj. Szacowny starszy pan, czy wciąż lekki świr big_smile No i jak ewoluowałby muzycznie.

Jego ostatni teledysk...

3,492 Ostatnio edytowany przez Ela210 (2017-11-24 12:12:54)

wilczysko napisał/a:

Heloł !

Szkoda, że nie ma już Freddiego. Ciekawe jaki byłby dzisiaj. Szacowny starszy pan, czy wciąż lekki świr big_smile No i jak ewoluowałby muzycznie.

Jego ostatni teledysk...

Piękna jest ta piosenka smile Wtedy był już bardzo chory, ale zrobił to perfekcyjnie.
Gdyby żył na pewno by nie zramolał, ale wiem, że marzył o Operze.. mielibyśmy może Operową rewolucję dzięki niemu smile
Głos miał cudowny- uwielbiam takie głosy- wysokie, ale męskie.
Na wakacjach zupełnie z przypadku trafiłam na kameralny koncert gwiazdy operowej wink I chociaż śpiewał niskim głosem- to byłoby to tak piękne, że płakałam przez ten koncert, wprawdzie po włosku, ale opowiadał o czym będzie śpiewał. I miałam szczęście, bo nie przyszli specjalni goście z pierwszego rzędu, a organizator nie chciał by tam było pusto przed Maestro smile i podszedł do nie bym się przesiadła smile  ( RH- to prawda, nie mitomania big_smile)

Co do tego utworu ostatniego- chyba pisał go dla swojej dziewczyny, z która się rozstał- wiadomo, był bi, miał partnerów, ale chyba na koniec życia była przy nim właśnie ONA smile

3,493

Ela210 napisał/a:

Piękna jest ta piosenka smile Wtedy był już bardzo chory, ale zrobił to perfekcyjnie.
Gdyby żył na pewno by nie zramolał, ale wiem, że marzył o Operze.. mielibyśmy może Operową rewolucję dzięki niemu smile
Głos miał cudowny- uwielbiam takie głosy- wysokie, ale męskie.
Na wakacjach zupełnie z przypadku trafiłam na kameralny koncert gwiazdy operowej wink I chociaż śpiewał niskim głosem- to byłoby to tak piękne, że płakałam przez ten koncert, wprawdzie po włosku, ale opowiadał o czym będzie śpiewał. I miałam szczęście, bo nie przyszli specjalni goście z pierwszego rzędu, a organizator nie chciał by tam było pusto przed Maestro smile i podszedł do nie bym się przesiadła smile  ( RH- to prawda, nie mitomania big_smile)

Co do tego utworu ostatniego- chyba pisał go dla swojej dziewczyny, z która się rozstał- wiadomo, był bi, miał partnerów, ale chyba na koniec życia była przy nim smile

To był jego ostatni teledysk, ale to nie była jego ostatnia piosenka. Jego ostatnim nagrywanym utworem był "Mother love" z ostatniej płyty "Made in Heaven". Nagrywał go jakiś miesiąc przed śmiercią i nie dał rady go dokończyć. Ostatnią zwrotkę śpiewa już za niego Brian May.
Też piękny i poruszający kawałek, zwłaszcza w tym kontekście.

3,494

Wilczysko, dzięki smile
Piękny kawałek, mało znany. smile

3,495

SonyXperia napisał/a:

I_see_beyond Nie wygłupiaj się

wink

Heloł! smile

Nie mogę żyć bez tego tematu. wink big_smile Zawsze wracam, a jak jestem na wyjeździe, to zaglądam, choć z pisaniem gorzej.

Wilczysko , witaj! smile Mnóstwo osób pytało tutaj co z Tobą. Jest ok i to najważniejsze. Po zabiegu, wiadomo, zawsze przez kilka dni jest dyskomfort, ale ostatecznie dochodzi się do wniosku, że warto było, jeśli dolegliwość ustąpi.

Vicky , na Twoje pytania moja odpowiedź brzmi: przestałam jakiś czas temu, co nie oznacza, że utraciłam wiarę i stałam się ateistką. Wręcz przeciwnie.

Ela , ja kocham warzywa pod każdą postacią. Coś wypróbuję z tych koktajli.

Biografii Freddie'go Mercury nie czytałam. Muzyka, którą wstawiliście jest bardzo piękna.

3,496 Ostatnio edytowany przez vicky85 (2017-11-24 14:50:00)

Gary napisał/a:

Bo wiesz... ja zyskuję po bliższym poznaniu smile smile i nie jest to moja opinia... hihihi... smile.

potwierdzam;p

Gary napisał/a:

-- Hej! Inuicjo powiedz Sony, że Gary jest dobrym fajnym facetem i nie ma się czego bać...

smile
to zalezy czego ta intuicja szuka i do jakiego celu mialby ten Gary posluzyc:p

Gary napisał/a:

Tymczasem dobranoc smile smile ... bo się jeszcze za bardzo rozflirtujemy i pogubimy w tym wszystkim...

od kiedy przeszkadza ci bycie zagubionym?:)

Gary napisał/a:

Edit... Gdybym widział Cię w szpilkach to bym zastanawiał się jaki masz charakter smile?

charakter....:) oczywiscie.

Musialam sorry dodac swoje trzy grosze,  ale juz wam sie nie wtryniam, spadamy na weekend.

Wilczysko, dochodz wiec biedny do zdrowia i pelnej sprawnosci (czyli ze teoretycznie nie bedziesz juz chrapal?)

Zycze wszystkim dobrego rozluzniajacego weekendu! (bo zdaje sie nikt z was w weekendy nie pracuje, tak?)

3,497

vicky85 napisał/a:
Gary napisał/a:

Bo wiesz... ja zyskuję po bliższym poznaniu smile smile i nie jest to moja opinia... hihihi... smile.

potwierdzam;p

Hmmm... Dzięęęęęęki za taki komplement, aż się zaczerwieniłem. W takim razie całuję Cię w rękę, szyję albo tam gdzie sobie życzysz smile smile

vicky85 napisał/a:
Gary napisał/a:

od kiedy przeszkadza ci bycie zagubionym?:)

Jestem taki trochę sztywniak i trzymam fason... trzymam dystans. smile smile ... a może od razu wskazuję drogę ucieczki ode mnie w ramach altruizmu smile smile. Może daję trochę bezpieczeństwa w niebezpiecznym flircie.

Gary napisał/a:

charakter....:) oczywiscie.
Musialam sorry dodac swoje trzy grosze,  ale juz wam sie nie wtryniam, spadamy na weekend.

Oj wtrącaj się wtrącaj. Bardzo Cię lubię smile smile... smile

Czyli skłamałem mówiąc, że o charakterze bym myślał... Hmmm... no taaaakk... możliwe że skłamałem. smile smile To zasada nieoznaczoności flirtu z Sony, nie wiadomo co prawda a co fałsz. W ramach altruizmu, aby nie spłoszyć liska ale go oswoić jak w Małym Księciu smile, aby nie pomyślała, że "Ten Gary to myśli tylko o jednym...". Zatem szpilki podkreślają cechy charakteru, a nie wypinają seksownie sylwetkę...

3,498

vicky85 napisał/a:

Wilczysko, dochodz wiec biedny do zdrowia i pelnej sprawnosci (czyli ze teoretycznie nie bedziesz juz chrapal?)

No właśnie niestety nie ma takiej gwarancji. Może być tak, że będę chrapał dalej. Te zabiegi nie dają 100% pewności. Ale nie tylko o chrapanie chodziło. Z nosem miałem problemy praktycznie cały rok, a najgorsze były okresy grzewczy i wiosenny.

3,499

cześć wszystkim ! wbijam tu na zaproszenie kolegi z innego tematu, mówił że niezła imprezka tutaj u was jest, więc licze na to że troche możemy razem zaszaleć wink

3,500

Oooo... nowa krewwwwww.... Hihi... smile smile

http://pl.memgenerator.pl/mem-image/sluchamy-audycji-raz0r-a-wiec-wiemy-co-do-dobra-pompa-pl-ffffff

Myśmy już tutaj tak podrinkowali, że nawet uciszani przez Gospodynię byliśmy:

http://www.blasty.pl/upload/images/large/2017/04/wiecej-nie-pije_2017-04-09_14-44-30.jpg

No to dobra Bella! Zamieniamy się w słuch...
Nawijaj smile smile
Kaman! Brawo smile smile

PS. a co to za kolega zapraszał?

3,501 Ostatnio edytowany przez SonyXperia (2017-11-25 01:26:28)

Gary napisał/a:

Zatem szpilki podkreślają cechy charakteru, a nie wypinają seksownie sylwetkę...

Oczywiście wink

No ładnie mnie obgadaliście z @vicky wink Ładnie to tak? tongue

Gary napisał/a:

PS. a co to za kolega zapraszał?

big_smile Tez jestem ciekawa... wink

3,502 Ostatnio edytowany przez Gary (2017-11-25 01:30:39)

SonyXperia napisał/a:
Gary napisał/a:

Zatem szpilki podkreślają cechy charakteru, a nie wypinają seksownie sylwetkę...

Oczywiście wink

Ej! Bo zmienię awatara na któregoś kujona z tej grafiki o audycji Razora smile smile

PS. zmieniłbym na tego podrywacza którego znalazłaś gdzieś tam w sieci i mi go przyniosłaś na zdjęciu do mojego wątku smile smile To było miłe z twojej strony Sony smile smile, ale  ten szorstki Gary z różą jest debest smile smile i zostaje smile

3,503

Sony napisał/a:

Zaprawdę, zaprawdę powiadam Ci Sony, Sony... Soooonnnny... (zahipnotyzowałem Cię?) ... żeeee nieeeee byłaś traktowana przedmiotowo smile Wręcz przeciwnie smile smile.

3,504

Ja zaprosiłem, a co?
Wszystkie obecnie panie bajeruje już @Gary, nie ma jak się wbić smile, to pomyślałem ściągnąć świeżaka tongue

3,505

zabpth napisał/a:

Ja zaprosiłem, a co?
Wszystkie obecnie panie bajeruje już @Gary, nie ma jak się wbić smile, to pomyślałem ściągnąć świeżaka tongue

Gary, Gary... Po prostu za mało się starasz z tym bajerowaniem tongue wink

3,506

Gary napisał/a:
Sony napisał/a:

Zaprawdę, zaprawdę powiadam Ci Sony, Sony... Soooonnnny... (zahipnotyzowałem Cię?) ... .

Poczekaj... muszę sprawdzić... powiem Ci później, bo teraz już zasypiam... wink

3,507

Z Viki popłynęliśmy bez zasad i hamulców, a z Sonyyy sączymy sobie taki lekki wirtualny flirt jak w jej motto, do czasu aż zaserwuje mi ciastko. Ciastko jest poważne... Nie ma z ciastkiem żartów -- tak wymyśliła Sony smile

3,508

SonyXperia napisał/a:
zabpth napisał/a:

Ja zaprosiłem, a co?

Ale kto ja czy @Gary?

Ps.
Żartowałem, to nie ja zaprosiłem :], ale stawiam na rh :], on też się stara ale tak średnio mu z wami idzie, to może właśnie On wpadł na taki pomysł big_smile
Tak tylko, luźno myślę
Pozdrawiam

3,509

SonyXperia napisał/a:
zabpth napisał/a:

Ja zaprosiłem, a co?

O jejku... No przyznaję że mam w głowie opowiadanie naszych dalszych losów i muszę to napisać. Chodzę po wsi Kraków i szukam gęsi za płotem aby wyrwać jej pióro z kuperka smile

3,510 Ostatnio edytowany przez zabpth (2017-11-25 02:02:45)

Gary napisał/a:

O jejku... No przyznaję że mam w głowie opowiadanie naszych dalszych losów i muszę to napisać. Chodzę po wsi Kraków i szukam gęsi za płotem aby wyrwać jej pióro z kuperka smile

A nie lepiej nadziewana gęś? To znany staropolski przepis.
Nadziewa się grzybami, albo i czymś innym, ale na potrzeby tematu to grzybkiem wystarczy :]
Ja bym tam wolał znaleźć gąskę i nadziać big_smile, zamiast wyrywać pióra z dupy, chyba że chodzi nam o to samo, a jedynie Twoja przenośnia bardziej poetycka, to wtedy ok, nie będę się przypie***lać smile
Pozdrawiam

Posty [ 3,446 do 3,510 z 7,913 ]

Strony Poprzednia 1 52 53 54 55 56 122 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Parapetówka u Ajsi ;)

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024