Parapetówka u Ajsi ;) - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Parapetówka u Ajsi ;)

Strony Poprzednia 1 49 50 51 52 53 122 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 3,251 do 3,315 z 7,913 ]

3,251

Odp: Parapetówka u Ajsi ;)
rh72 napisał/a:
Gary napisał/a:

Z całego swojego życia może trzy czy cztery kobiety były takie że bym z nimi mógł i chciał życie spędzić... .. Czyli zgodność na poziomie głowy, serca i cipki.

Cholerny szczęściarz! big_smile tongue

... przytulaśność... big_smile

Zobacz podobne tematy :

3,252 Ostatnio edytowany przez Ela210 (2017-11-19 00:48:51)

Gary, jeśli używamy porównań kuchennych- dla mnie to nie sól, bo można sie przyzwyczaić do niesolonych ziemniaków i używać np ziół, ale raczej oliwa czy olej, bez których czasem można gotować, ale tylko czasem..
Dla niektórych w zwiazku to jak sushi- mogą się obejść lub zjeść od wielkiego dzwonu..
Szczerze? zazdroszczę tym, którzy potrafią rozdzielić seks od ...nie wiem czy słowo na M tu pasuje, tym co potrafią zjeść łyżkę oleju solo big_smile
To rozwiązywałoby wiele problemów, na przykład poczucie odrzucenia..
Ja pewnie tą łyżką oleju skropiłabym marchewkę przynajmniej czy coś...za duzo smile

3,253

Ela210 napisał/a:

Co do pożadania, to jest chyba różnica u kobiet i mężczyzn, ale może się mylę..Nie przeszkadzało mi, że mąż zamieniał się w Misia, pożadałam go tak samo.. On widział u mnie każdą niedoskonałość.. Gdybym nie była pewna siebie, popadłabym w kompleksy- albo gdybym nie pracowała głownie z facetami, którzy mnie z tych kompleksów leczyli.:)

Nie Ela, nie ma różnicy... Niefajnie, ze widział Twoje wady przechodząc do swoich bezrefleksyjnie... sad Tu nie ma czegoś takiego jak samomotywowanie... to nie praca i nie płacą za to... Sorki jednak nie myśl tak dalej - niedoskonałości nie są niedoskonałościami jeśli jest akceptacja. Nie wiem, czy bym polubił Twojego męża... nie wiem... sad

3,254

Ela210 napisał/a:

Sony, młoda jesteś, możesz mieć to wszystko w jednym facecie- zwłaszcza teraz, gdy nie masz już 20 paru lat, masz szansę na to, że będzie to ktoś kto wie, czego chce w życiu i stworzyć zgodny związek.
Moja siostra spotkała kogoś takiego późno smile świetny zwiazek już 8 lat...
Mam też taką obserwację, że warto przyjrzeć się jak wyglądają układy w rodzinie przyszłego wybranka- duża szansa że powiela się tamten model podświadomie- i nie chodzi o prace domowe, ale o okazywanie uczuć i w jaki sposób..Tak że przyszłą tesciową warto wziąć na spytki

3 rzeczy trzeba zrobić przed dalszą relacją:

1. poznać rodzinę - dla kobiety jej matkę dla faceta jego ojca, no chyba, że on chłopaczek jest (to wtedy matkę tongue a najlepiej zwiewać)
2. pójść do łóżka
3. koniecznie pokłócić się ale tak mocno aby nerwy puściły (dlaczego? bo trzeba poznać prawdziwą twarz 'ukochanego/nej')

Reszta to tylko dogadanie i wspólne wartości smile

3,255

Dobrej nocki wink

3,256

SonyXperia napisał/a:
rh72 napisał/a:
Gary napisał/a:

Z całego swojego życia może trzy czy cztery kobiety były takie że bym z nimi mógł i chciał życie spędzić... .. Czyli zgodność na poziomie głowy, serca i cipki.

Acha tongue rh72 = ogrom przytulaśności i całuśności tongue big_smile

3,257 Ostatnio edytowany przez Ela210 (2017-11-19 00:53:44)

rh72 napisał/a:
Ela210 napisał/a:

Sony, młoda jesteś, możesz mieć to wszystko w jednym facecie- zwłaszcza teraz, gdy nie masz już 20 paru lat, masz szansę na to, że będzie to ktoś kto wie, czego chce w życiu i stworzyć zgodny związek.
Moja siostra spotkała kogoś takiego późno smile świetny zwiazek już 8 lat...
Mam też taką obserwację, że warto przyjrzeć się jak wyglądają układy w rodzinie przyszłego wybranka- duża szansa że powiela się tamten model podświadomie- i nie chodzi o prace domowe, ale o okazywanie uczuć i w jaki sposób..Tak że przyszłą tesciową warto wziąć na spytki

3 rzeczy trzeba zrobić przed dalszą relacją:

1. poznać rodzinę - dla kobiety jej matkę dla faceta jego ojca, no chyba, że on chłopaczek jest (to wtedy matkę tongue a najlepiej zwiewać)
2. pójść do łóżka
3. koniecznie pokłócić się ale tak mocno aby nerwy puściły (dlaczego? bo trzeba poznać prawdziwą twarz 'ukochanego/nej')

Reszta to tylko dogadanie i wspólne wartości smile

Zgadzam się, tylko niekoniecznie ta kolejność big_smile
A przytulaśność wynosi się z domu, to też warto zaobserwować. Na początku zwiazku w młodych latach trochę trudno, bo facet przytula się często w celu wiadomym..:)

3,258

Kolejność nawet dowolna big_smile

3,259 Ostatnio edytowany przez SonyXperia (2017-11-19 00:53:59)

rh72 napisał/a:
SonyXperia napisał/a:
rh72 napisał/a:

Aktualnie szukam mocniejszych wrażeń tongue

A taraz naprawdę idę juz spać...

3,260

SonyXperia napisał/a:
rh72 napisał/a:
SonyXperia napisał/a:

Ja też, dobranoc smile Sony,  Rh, I Gary, któremu padła komórka wink nerwowa oczywiscie pod wpływem tych wywodów smile

3,261

No to dobranoc, stare pryki big_smile Znowu biedna Vicky... przyjdzie a na imprezie pusto tongue

3,262

Takie coś... jak motywować tongue

https://pbs.twimg.com/media/DJ8F2YfW4AA-qkq.jpg

3,263

Ela210 napisał/a:
SonyXperia napisał/a:
rh72 napisał/a:

Ja też, dobranoc smile Sony,  Rh, I Gary, któremu padła komórka wink nerwowa oczywiscie pod wpływem tych wywodów smile

Wiem że zamilkłem nagle u szczytu dyskusji która mnie ciekawiła bardzo, ale przyczyna była nawet w kontekście dyskusji bo po prostu żona do mnie przyszła... smile   Dlatego wcześniej pisałem dobranoc z komputera, a potem z komórki jeszcze co nieco... smile

3,264

SonyXperia napisał/a:
Gary napisał/a:

Tak Sony... Ułuda utopia. Trzeba sobie dać mega margines na kompromis i wtedy lepiej się żyje.

Przeczytaj sobie koniecznie książkę Starowicza ”kocha lubi pragnie". Genialna o związkach. Tam właśnie jest o takich dylematach.

Ps. Nie tylko ja uważam że to utopia

OK. Co jest piorytetem dla Ciebie jako mężczyzny? Co jest dla Ciebie piorytetem jako męża?

Jak poznaję kobietę, coraz bardziej i bardziej, to z biegiem czasu przy różnych okazjach ona mnie ukłuje... Albo wprost, albo jakimś swoim złym zachowaniem, czy głupota życiową. I mnie to denerwuje i jak pomyślę że miałbym z nią być całe życie to mnie ogarnia przerażenie. W drugą stronę to też działa bo ja ją ukłuje czymś, poglądami, priorytetami...

Jak jesteśmy młodzi to łatwo wejść w związek na całe życie, bo sobie nie zdajemy sprawy z was drugiej osoby. Potem żyjemy wiele lat razem i odnajdujemy się w relacji która jest kupą wad, gdzie może więcej dzieli niż łączy. Na przykład na z żoną mam super seks i czuję że ja kocham, ale partnerstwo jest zupełnie złe. Dawniej jeszcze mieliśmy problemy z jej zazdrością, ale jakoś to zostało opanowane i nie zatruwa życia.

Z inną kobietą miałbym inne problemy. I chyba jak bym miał wybierać spośród tych trzech zgodności czyli głowy, serca i cipki to bym wybrał te dwa niższe, czyli tak jak mam, bo nawet jeśli życiowo nie jesteśmy zgrani to seks i miłość łączy. Być może w takim przypadku mężczyzna powinien być bardziej zaradny, a kobieta bardziej zaangażowana.

3,265 Ostatnio edytowany przez Gary (2017-11-19 09:38:55)

rh72 napisał/a:
Gary napisał/a:

Znałem jako młody chłopak dziewczynę, bardzo inteligentną, średnio piękną, szaloną. Bałem się jej agresji, charakteru. Rozstaliśmy się. Minęło wiele lat a ja na nowo na poznałem. Jest asertywna, nie agresywna, jest super mamą, żoną. To jedna z takich z którą mógłbym żyć.

Nie wiem jaki byłby nasz seks ani nie wiem czy byśmy się jednak nie kłócili, bo z nią nie żyję... Ale i ja i ona gdybyśmy nie mieli swoich rodzin to byśmy chcieli ze sobą być...

Życie jest przewrotne, trzeba decyzje podejmować. Uważam, że w zauroczenie czy zakochanie trzeba wchodzić z całą determinacją nawet jak będzie bolało odrzucenie. Na seks iść tak szybko jak tylko dwie osoby tego chcą.

Wydaje mi się, że jak ludzie po trzydziestce się poznają, to w drugim człowieku widzą głównie wady. Wtedy nie angażują się mocno. Druga strona czuje brak zaangażowania i relacja nie ma szans na urodzenie się nawet.

3,266

Dzień dobry :-).ciekawe to,co napisałeś.:)
W filozofiiczny nastrój wprawie Cię poxniej, jeśli oczywiście pozwolisz :-) nie cierpię pisać z telefonu zmienia słowa..

3,267 Ostatnio edytowany przez Gary (2017-11-19 09:59:13)

Ja to z telefonu wklepalem... Aby się zrehabilitować za noc...

Jak mówię kobietom że ”miarą twojej atrakcyjności są spojrzenia obcych mężczyzn” to one zaprzeczają, bo najważniejsze zdanie ma ich "misiu". I to Ela potwierdziłaś.

Sony pytasz co dla mnie najważniejsze... Do tego wszystkiego wyżej dodałbym zaangażowanie kobiety w relację. Może być drobne, ale abym wiedział że ona mnie chce. Ona mogłaby się z innymi też spotykać, byle ze mną chciała na pewno.

Gdybym szukał kobiety z którą chciałbym żyć to zamiast stawiać pytanie ”dlaczego z nią chciałbym” (w młodości tak robimy), to teraz bym sobie zadawał pytanie ”dlaczego z nią nie mógłbym żyć". Które wady dyskwalifikują.

Mężczyźni głównie szukają seksu... A przed seksem nie zachowują się naturalnie. To trochę zniekształca odbiór. Dlatego warto iść na seks gdy dwoje chce.

Zauroczenie to jest jak spawarka... Razi oczy, może oparzyć, ale może bardzo mocno ludzi złączyć. Dlatego nie warto na siłę emocji wychładzać.

3,268

Hej ! smile

Ciekawie tu rozmawiacie o związkach - mnie bardzo interesuje perspektywa ludzi dojrzałych, którzy już czegoś doświadczyli w życiu. W dodatku ludzi inteligentnych, takich, którzy tu piszą. smile

Ogromnie z jednej strony żałuję, że w chwili obecnej nie mam możliwości zbyt wiele pisać tutaj, z drugiej strony natomiast się cieszę, że "real" zajmuje mi czas.

W miarę możliwości postaram się odnieść do tego co piszecie. Jeśli mi się to jednak nie uda, to będę występować po prostu w roli uważnego czytelnika.

Pozdrawiam z podróży. smile

3,269

Baw się dobrze Ajsi.
Wpisz do google dwa słowa Ajsi Gary.
Wyjdzie agent Smith i ten wątek...
Taka ciekawostka...

3,270

I see, to ja wpisałem 'Ajsi rh72' i wyszedł ten wątek jednak pierwszy obraz podpowiadany przez google jest... hmmm... ciekawy (poniżej). big_smile Jak Ci jakaś babcia jabłuszko zaoferuje to gryź, gryź mocno - poszukam Ciebie big_smile

https://img7.dmty.pl//uploads/201705/1494376162_awm1np_600.jpg

3,271 Ostatnio edytowany przez Ela210 (2017-11-19 12:17:07)

Chłopaki błagam przestańcie pozycjonować ten watek:-SS

Rh polecam książkę Bruno Bettelheima o basniach.. 
I to dla Ciebie @):-

3,272

Hahaha! big_smile Wygooglowałam i to i to! Zgadza się!

rh72 napisał/a:

Jak Ci jakaś babcia jabłuszko zaoferuje to gryź, gryź mocno - poszukam Ciebie big_smile

http://24.media.tumblr.com/tumblr_m3oa80gIyC1qgwefso2_250.gif

https://i.imgur.com/IIfTxBt.gif

Podkręcę trochę swój własny temat. wink

Żeby polać wodę na młyn plotkarom, które podczytują ten temat. big_smile wink

Mniam mniam! Jakie pyszne jabłuszko! A jakie zdrowe... tongue

3,273

Tak Gary, tajemniczy nieznajomy nie może tak naprawdę dowartościować kobiety..bo ona ma dla niego wartość i nowości i zakazanego owocu ;-) i patrzy na nią przez różowe okulary. A swoja kobieta się opatrzyla. I,kawior się znudzi:-D
Dlatego mój mąż naprawdę nie wierzy w to np ze w ostatnim czasie dostałam 3 zaproszenia na kawę od nieznajomych i jedną od sąsiada ;-) On naprawdę w to nie wierzy..

3,274

Mam nadzieję że nie znam tych plotkar.. Brr... :-D

3,275

Ale wiesz co .... ja nie do końca się zgadzam z tym że kobieta jest nowa. Ja na przykład uważam, że moja żona jest bardzo pociągająca i seksowna i na kawę bym ją zaprosił gdyby była nieznajomą... albo chciał zaprosić. Pewnie.
Zaloty obcych mężczyn są naprawdę wartościowe. Szczere. Nawet jeśli to tylko pożądanie...
Nie wiem jaki jest twój mąż, ale on może ogólnie nie ceni kobiecości i nie podrywa, nie zdaje sobie sprawy co inni mają w głowach.

PS. wątku nie pozycjonujemy serio... google sam tak zapisuje, ale ciekawie wiąże... smile smile np. "Ajsi Gary" --> Agent Smith... który mówił do Sony o ciastku smile

PPS. @Ajsi... plotkary? Ktoś to czyta? Myślałem, że jesteśmy sami i dla innych jest to środowisko heretyczne jak dla mnie inne netkafejki.

3,276

Hahaha :-)
Ja to się boję Ajsi że wpadnie tu ktoś od Wielkiego Wróbla.. :-D

3,277

Gary.. heretyczne??? :-D

3,278

No... heretyczne... Heretycy tu gadają to takie środowisko... innych odstraszamy tongue

3,279

rh72 napisał/a:

No... heretyczne... Heretycy tu gadają to takie środowisko... innych odstraszamy tongue

Patrząc po ilości wyświetleń nie sądzę. :-)

3,280

kobieta,która zna swoją wartość nie będzie potrzebowała dowartościowywać się komplementami nieznajomych mężczyzn wink

owszem, bedzie jej miło i podziękuje, ale na tym się skończy rola sprawcza mężczyzny w jej życiu wink

3,281 Ostatnio edytowany przez Ela210 (2017-11-19 13:20:45)

_v_ napisał/a:

kobieta,która zna swoją wartość nie będzie potrzebowała dowartościowywać się komplementami nieznajomych mężczyzn wink

owszem, bedzie jej miło i podziękuje, ale na tym się skończy rola sprawcza mężczyzny w jej życiu wink

V miło ze wpadlas.. Ale nie o,ten poziom dowartościowania chodzi.. Ja naprawdę czuje się atrakcyjną kobieta fizycznie i mentalnie! :-) i nie jest problemem znaleźć faceta który to potwierdzi sama wiesz. Szukam odpowiedzi na inne pytania. Ale to pokój który ty juz zamknelas na klucz :-) taki z tabliczka Bliskość :-)

3,282

Hermetyczne... smile smile Sorki Wodzu! Że tak zadziornie Ela powiem.. smile Hihihi..
W liceum był kolega, który do dziewczyn mówił  "chłopie"    -- "Eeeee! Wiesz chłopie jaki czad? Musiałabyś to zobaczyć... Chłopie... nie wiesz co straciłaś..." smile smile

Wydaje mi się, że można być blisko nawet nie żyjąc razem... Ważne że obie osoby chcą, ważne że ktoś jest. I jeśli tej osoby zabraknie to część z nas stanie się martwa.

3,283 Ostatnio edytowany przez Ela210 (2017-11-19 14:09:13)

Ja slyszałam parę razy "chłopie" w pracy i to było fajne smile
Gorzej gdy kolega zaczął mówić do mnie imieniem żony.. big_smile
A jeszcze gorzej dla niego gdy w domu moim imieniem do niej.. Wiem że miał przechlapane.. :DD
A już zupełnie przechlapane miał gdy raz pojechal w delegację ( a często jeździliśmy razem) tym razem z innym kolegą do wsi zabitej dechami w górach.
Chłopaki mieli tam robotę techniczną na 1 - 2 dni.. Ale spadł śnieg, nie było prądu, nie działały komórki- serio:) I zamiast wrócić na drugi dzień, wrócił za 3... big_smile
Spakowała mu walizki, serio...Szef nawet do niego do domu pojechał go tłumaczyć...

3,284 Ostatnio edytowany przez rh72 (2017-11-19 14:13:03)

Hihihihi! Ja wkurzam ludzi i raz wkurzyłem bardzo dobrą koleżankę... wtedy jej mąż zadzwonił a ona do męża: poczekaj, Rafał! tongue Reakcja niezapomniana... czerwona na całej twarzy, przeprosiła i wybiegła z zebrania zespołu aby się tłumaczyć big_smile

3,285

rh72 napisał/a:

Hihihihi! Ja wkurzam ludzi i raz wkurzyłem bardzo dobrą koleżankę... wtedy jej mąż zadzwonił a ona do męża: poczekaj, Rafał! tongue Reakcja niezapomniana... czerwona na całej twarzy, przeprosiła i wybiegła z zebrania zespołu aby się tłumaczyć big_smile

Dlatego bezpieczniej mówić do wszystkich tak samo, Kotku lub Misiu wink

3,286

Eeeee... zwierzyniec? Ja, jeśli jestem z kimś bliżej to uwielbiam mieć dla kogoś jakieś niezwykłe 'imię' big_smile Aby się specjalnie do tej osoby zwracać...

3,287

rh72 napisał/a:

Eeeee... zwierzyniec? Ja, jeśli jestem z kimś bliżej to uwielbiam mieć dla kogoś jakieś niezwykłe 'imię' big_smile Aby się specjalnie do tej osoby zwracać...

np. "Król Wojownik" ? wink

3,288

Jeśli chodzi o tych: Król, Wojownik, Czarodziej i Kochanek to nie mam siły dzisiaj się wypowiadać tongue Cholera, niedziela i 2 raporty muszę oddać na jutro rano... czasami nie lubię swojej roboty big_smile Ale jak się znowu obijałem...

3,289

Gary napisał/a:

Zaloty obcych mężczyn są naprawdę wartościowe. Szczere. Nawet jeśli to tylko pożądanie... .

Oczywiscie, a szczerosc i otwartosc to kwintesencja zycia

nutka na koniec weekendu kochani dla was!:)))))

3,290 Ostatnio edytowany przez SonyXperia (2017-11-19 22:07:57)

3,291

Nowy sposób zarabiania... big_smile Chyba firmę otworzę. I naprawdę tak jest, że wrony uczą się od siebie i wzmacnianie pewnych zachowań działa u nich znakomicie tongue

http://joemonster.org/images/vad/img_42464/766dc6f789fa848a85a0d5b863eb344c.jpg?1510853327

3,292

rh72 napisał/a:

Nowy sposób zarabiania... big_smile Chyba firmę otworzę. I naprawdę tak jest, że wrony uczą się od siebie i wzmacnianie pewnych zachowań działa u nich znakomicie tongue

http://joemonster.org/images/vad/img_42464/766dc6f789fa848a85a0d5b863eb344c.jpg?1510853327

U mnie grasują głównie sikorki, sroki i sójka, która jest tak ciężka, że karmnik odpada z balkonu smile

3,293

tongue Szczęście trzeba mieć w życiu:

Wczoraj wieczorem moja żona zagroziła mi rozwodem. Wyrzucała mi, że nie dbam o nią, już jej nie kocham i nie pamiętam nawet daty jej urodzin.
- Oczywiście, że pamiętam - 20 listopada - powiedziałem.
- Och, kochanie, jednak pamiętasz. - powiedziała udobruchana żona.
A ja byłem w szoku. Szansa jak 1 do 365...

3,294

O Ela... Cześć! Może zatrudnimy kilku kanarów i po problemie z emeryturą tongue

3,295 Ostatnio edytowany przez rh72 (2017-11-20 01:09:39)

Hihihi big_smile Powinni uczyć prawidłowej odpowiedzi na te przysięgi tongue Życie byłoby od razu 'jaśniejsze'...

- Czy zgadzasz się z nią być w zdrowiu i w chorobie, w bogactwie i w biedzie, póki śmierć was nie rozłączy?
- Tak, nie, tak, nie, nie.

3,296

rh72 napisał/a:

Hihihi big_smile Powinni uczyć prawidłowej odpowiedzi na te przysięgi tongue Życie byłoby od razu 'jaśniejsze'...

- Czy zgadzasz się z nią być w zdrowiu i w chorobie, w bogactwie i w biedzie, póki śmierć was nie rozłączy?

przysięga w USC jest dość dowolna- "uczynię wszystko"  Co to niby znaczy?? Prawnicy tego chyba nie wymyslili, Sony?

3,297 Ostatnio edytowany przez SonyXperia (2017-11-20 11:44:53)

Ela210 napisał/a:
rh72 napisał/a:

przysięga w USC jest dość dowolna- "uczynię wszystko"  Co to niby znaczy?? [...]

big_smile To znaczy: 'wpisz dowolone' według własnego przekonania wink

I to nie przysięga, tylko oświadczenie wink Także luzik wink

Świadomy/Świadoma praw i obowiązków wynikających z zawarcia
małżeństwa uroczyście oświadczam, że wstępuję w związek małżeński
z (imię i nazwisko drugiej z osób wstępujących w związek małżeński) i
przyrzekam, że uczynię wszystko, aby nasze małżeństwo było zgodne,
szczęśliwe i trwałe.”.

3,298

Pozdrowienia poniedziałkowe dla Was, czyli smile smile praca, praca smile smile.

3,299 Ostatnio edytowany przez Ela210 (2017-11-20 12:23:24)

Właśnie smile
Pracujmy .. Widzę parę wron za oknem, ale nie sądzę, by przyniosły banknoty, jak Rafał sugeruje.;)

Ale może ptactwo pomoże mi w sprzątaniu później smile

3,300

Zaniedbuję trochę swój własny temat będąc na wyjeździe, nadrobię, obiecuję, bo Was lubię. smile

Było o całowaniu się i przytulaniu? Uwielbiam! smile smile smile

https://i.pinimg.com/736x/cd/6c/65/cd6c65e6d3313082ac05fc7d04cb7125--hd-wallpaper-internet-hug.jpg

W podpisie jest błąd ortograficzny. wink

3,301

I_see_beyond napisał/a:

Zaniedbuję trochę swój własny temat będąc na wyjeździe, nadrobię, obiecuję, bo Was lubię. smile

Było o całowaniu się i przytulaniu? Uwielbiam! smile smile smile

https://i.pinimg.com/736x/cd/6c/65/cd6c65e6d3313082ac05fc7d04cb7125--hd-wallpaper-internet-hug.jpg

W podpisie jest błąd ortograficzny. wink

Kraciasta flanelowa czarno- czerwona koszula wink Obudziłaś wspomnienia smile

3,302 Ostatnio edytowany przez Gary (2017-11-20 15:33:41)

I_see_beyond napisał/a:

Zadanie ZEN:     przestać martwić się zaniedbywaniem tematu smile smile smile
Drugie zadanie ZEN:        nie obiecywać że nadrobisz smile smile

Nagroda ZEN:    dzięki że nas lubisz smile smile My Ciebie też smile

Ja bym to zrobił tak:

"Zaniedbałem swój własny temat. Wiem. Nie nadrobię zaległości. Wiem. Ale za to bardzo Was lubię i czytam jak tylko mogę... Cieszę się że jesteście smile ".

smile smile

3,303 Ostatnio edytowany przez Ela210 (2017-11-20 15:45:29)

I głęboki Wydech smile smile smile

Miłego dnia Ajsi . smile

3,304

No i powiedzieć dobre słowo Wam tongue Ja pitolę... same zrzędy big_smile I see, a ja będę miły... może zasłużę, jak flanelę narzucę big_smile

PS. jakiś facet nie miał nigdy flanelowej koszuli w kratę? lol

3,305

rh72 napisał/a:

No i powiedzieć dobre słowo Wam tongue Ja pitolę... same zrzędy big_smile I see, a ja będę miły... może zasłużę, jak flanelę narzucę big_smile

Nie zrzędzimy, tylko relaksujemy przez internet..:)

3,306

Ela210 napisał/a:

I głęboki Wydech smile smile smile

Miłego dnia Ajsi . smile

Wydech, tak koniecznie:)

Milego dnia Ajsi . :=)

stajemy sie powoli jak banda Kubusia Puchatka, nierozlaczni, nawet jesli kogos nie ma w danym odcinku:)

3,307

Nie ma Wilczyska...

3,308

rh72 napisał/a:

big_smile I see, a ja będę miły... może zasłużę, jak flanelę narzucę big_smile

Trafiłeś z tą flanelą. wink No jakoś tak mnie kręcą faceci z wąsami, brodą i w koszulach w kratę. Masz taką u siebie? wink big_smile

https://i.pinimg.com/736x/49/55/b3/4955b3ad570da1c57f94a74daafad162--recovery-quotes-man-gear.jpg

Dziękuję Wszystkim za wyrazy sympatii w moją stronę.
Zapraszam na piwo po pracy:

Banda Kubusia Puchatka. smile

PS Mam nadzieję, że Wilczysko szybko się zregeneruje po zabiegu i wróci do nas. smile

3,309 Ostatnio edytowany przez vicky85 (2017-11-20 19:12:47)

I_see_beyond napisał/a:
rh72 napisał/a:

big_smile I see, a ja będę miły... może zasłużę, jak flanelę narzucę big_smile

Trafiłeś z tą flanelą. wink No jakoś tak mnie kręcą faceci z wąsami, brodą i w koszulach w kratę. Masz taką u siebie? wink big_smile

https://i.pinimg.com/736x/49/55/b3/4955b3ad570da1c57f94a74daafad162--recovery-quotes-man-gear.jpg

Dziękuję Wszystkim za wyrazy sympatii w moją stronę.
Zapraszam na piwo po pracy:

Banda Kubusia Puchatka. smile

PS Mam nadzieję, że Wilczysko szybko się zregeneruje po zabiegu i wróci do nas. smile

CHatka Puchatka hahahahaha:)
A wilczysko mial jakis zabieg, nic nie wiem?

facet we flanelowej koszuli.....oooooo tak tak tak:) taki moj ulubiony typ jesli chodzi o wizualna strone:)

3,310 Ostatnio edytowany przez Ela210 (2017-11-20 19:24:43)

Żeby ocenić faceta wyglad to za mało.. zdecydowanie.. mnie zmroziłaś Ajsi tym zdjęciem... domyśl się dlaczego...;)
Brakuje tylko podpisu:
"mogłabys zostawić już ten laptop?
Co na obiad?
Z kim tak piszesz?
Gdybys tyle czasu pracy poświecała?   

tatuaży brak..

big_smile

3,311 Ostatnio edytowany przez Ela210 (2017-11-20 19:39:13)

skoro o koszulach flanelowych mowa, chodziło mi o dokładnie taką:
https://cdn.fashiola.pl/L529362116/kobieta-bluzki-alberta-ferretti-dluga-bluzka-flanelowa-czarno-czerwony.jpg
Kurczę, chyba wreszcie wiem co miał na mysli Rafał gdy wklejałyśmy  zdjęcia szpilek..ładne ale puste..- bez faceta w srodku to nie ma emocji smile

3,312

I see... trzeba kupić... tongue Ale najgorzej będzie z tą fryzurą i tatuażami big_smile big_smile big_smile Ta koszula też jakaś zszargana ale to da się załatwić, blisko do lasu mam lol

Vicki... Banda Kubusia Puchatka z Chatki Puchatka Czyli BKPCP czytamy ByKPeCiP tongue

Ela... No właśnie... NARESZCIE! To jak majtki bez kobiety, jak pończochy bez zgrabnej nogi, jak... hihihi... miałem być grzeczny więc omijam big_smile

3,313

Na Pudelku był gość co się farbował na siwo z tatuażami przypakowany i robił karierę.
Polski Wiking czy jakoś tak:

http://e1.pudelek.tv.sds.o2.pl/252f188782512b529eb704f9d5df861760df7fbd

3,314 Ostatnio edytowany przez Ela210 (2017-11-20 22:57:34)

Nie za bardzo fajny...Taki prze rysowany...:) coś jak męska wersja blondyny z silikonami big_smile .Nie farbuj się tak smile))

3,315

I ma majtki na sznurek tongue

Posty [ 3,251 do 3,315 z 7,913 ]

Strony Poprzednia 1 49 50 51 52 53 122 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Parapetówka u Ajsi ;)

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024