Nasze typy osobowości-test osobowości - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Nasze typy osobowości-test osobowości

Strony Poprzednia 1 2 3 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 66 do 130 z 131 ]

66

Odp: Nasze typy osobowości-test osobowości
rh72 napisał/a:
SonyXperia napisał/a:
vicky85 napisał/a:

kazdy przechytrzy sam siebie, jak to w real life.

Rh... standardowo - nie rozumiem cie:)
"to te lepsze momenty jednak wbrew wszelkim pozorom"

kurcze no nie rozumiem co ty masz chlopie na mysli:)

vicky To i tak jest nic w porównaniu z jego rozkminami podczas imprezy u siąsiada spod... 111 big_smile wink

Kici, kici, kici... nie broń się Sony, kochasz mnie... a kłamstwo powtarzane wiele razy... big_smile

A nie mówiłam, że to obłęd big_smile Wszędzie to wkleja big_smile

Zobacz podobne tematy :

67

vicky85 napisał/a:
SonyXperia napisał/a:
vicky85 napisał/a:

kazdy przechytrzy sam siebie, jak to w real life.

Rh... standardowo - nie rozumiem cie:)
"to te lepsze momenty jednak wbrew wszelkim pozorom"

kurcze no nie rozumiem co ty masz chlopie na mysli:)

vicky To i tak jest nic w porównaniu z jego rozkminami podczas imprezy u siąsiada spod... 111 big_smile wink

hahahaah wiem wiem bo ja tam sobie czasem wchodzilam, jak jeszcze na nockach pracowalam. Pamietam ze czasami pytalam sama siebie "ja malo spie, to moze nie czaje... ale ten gosciu chyba ku&wa w ogole nie spi skoro nie wie co pisze:D:D:D"

przy calej sympatii dla Rafala:)

Też Ciebie lubię... ciekawe, czy tylko ja brałem te witaminki? big_smile I czy inni mieli problem ze zrozumieniem, może zniosłem ich do mojego poziomu i... tak wiem, wiem... tongue

68

vicky85 napisał/a:

ok, moge je sobie dowolnie interpretowac, ale przy mojej bujnej wyobrazni oraz slabosci do pokreconych ludzi... to nie wiem, czy naprawde nie wolisz jednak sam wytlumaczyc, co masz na mysli:)

Przecież to piszę... Go ahead... big_smile

vicky85 napisał/a:

pytalam po prostu z troska o ciebie:)

Dziękuję smile

69

SonyXperia napisał/a:

A nie mówiłam, że to obłęd big_smile Wszędzie to wkleja big_smile

Miłość to obłęd, stan na pewno mocno nierozsądny tongue

70 Ostatnio edytowany przez Piegowata'76 (2017-12-12 22:32:11)

Testowałam się z rok temu.
Marzyciel jestem smile INFP:

Introwersja: wyraźna - wskaźnik 16 (na 25 możliwych)
Intuicja: bardzo wyraźna - 24
Odczuwanie: bardzo wyraźne - 25
Obserwacja: wyraźna - 17

W gruncie rzeczy wynik mnie nie zaskoczył. Ale z ciekawości może test powtórzę.
Podobno rzadki ze mnie okaz smile

Charakterystyka typu INFP

"Osoby typu INFP skupiają znaczną część swojej energii na świecie wewnętrznym, zdominowanym przez intensywne uczucia i wartości. Pragną życia, które pozostaje w zgodzie z tymi wartościami. Typ INPF charakteryzuje się lojalnością wobec ludzi, którzy są istotną częścią ich życia. INFP potrafi szybko dostrzec możliwości realizacji swoich planów. Osoby te pragną zrozumieć siebie i innych, stąd są zgodne i elastyczne, z wyjątkiem sytuacji, gdy ich wartości są zagrożone.

Dystans jaki stwarzają osoby typu INFP, może najpierw utrudnić ich poznanie. Cieszą ich jednak rozmowy, szczególnie z kimś nietypowym. Kiedy INFP są w towarzyskim nastroju, tryskają humorem i wdziękiem. Odrzucając ludzi, których nie tolerują i unikając konfliktów, osoby te stwarzają sobie bardzo przyjazne środowisko."

Zgadza się co do joty.

71 Ostatnio edytowany przez Piegowata'76 (2017-12-12 22:31:18)

Hmmm, ciekawe.
Tym razem wyszło mi to:

"Twoim typem osobowości jest:“Działacz” (ENFP-a)

Ekstrawertyk - 58%
Intuicyjny - 73%
Kierujący się zasadami - 83%
Poszukujący - 93%
Asertywny - 58%

Nie interesuje mnie jak zarabiasz na życie. Chcę wiedzieć, za czym tęsknisz i o czym ośmielasz się marzyć, wychodząc na spotkanie tęsknocie swego serca. Nie interesuje mnie, ile masz lat. Chcę wiedzieć, czy dla miłości, dla marzenia, dla przygody życia zaryzykujesz, że wezmą cię za głupca.
    Oriah Mountain Dreamer

Ludzie o osobowości Działacza to prawdziwe wolne duchy. Często są duszami towarzystwa, bardziej jednak niż zwykła ekscytacja i przyjemność chwili pociągają ich więzi społeczne i emocjonalne, które nawiązują z innymi. Obecność tych czarujących, niezależnych, energicznych i empatycznych osób, które stanowią 7% społeczeństwa, łatwo można odczuć w grupie."

No, no, pochlebia mi ten opis. Parę miesięcy temu też zaglądałam na tę stronę i też wyszedł mi dzialacz.
Marzyciel pochodzi z innej strony i ciekawa jestem powtórnej konfrontacji.

Ciekawostka: na tej drugiej stronie znowu wyszedł mi marzyciel smile

72 Ostatnio edytowany przez Piegowata'76 (2017-12-12 16:19:21)

Co ciekawe, i z jednym, i z drugim się zgadzam. Choć z marzycielem chyba jednak bardziej.
Z tą ekstra, intro-wersją sprawa dyskusyjna. Doszłam swego czasu do wniosku, że po prostu jestem tzw. ambiwertyk smile Potrzebuję i ludzi, i chwil tylko dla siebie.

73

"Mamuniu chwolą nas. Kto córuniu? Ty mnie, ja was."
Najlepszym testem jest samo życie, a te teoretyczne dobre są na poprawę samopoczucia.

74 Ostatnio edytowany przez Piegowata'76 (2017-12-12 22:29:37)

Iryd, tu nie wolno bluzgać, więc się powstrzymam, ale odkrochmal Ty się, mędrcze nad mędrcami.

75

Piegowata'76 napisał/a:

"Obecność tych czarujących, niezależnych, energicznych i empatycznych osób, które stanowią 7% społeczeństwa, łatwo można odczuć w grupie."
No, no, pochlebia mi ten opis. Parę miesięcy temu też zaglądałam na tę stronę i też wyszedł mi dzialacz.

Piegowata'76 napisał/a:

Iryd, tu nie wolno bluzgać, więc się powstrzymam, ale odkrochmal Ty się, mędrcze nad mędrcami.

„Odkrochmalam” się czarująca, empatyczna Damo Piegowata (nie mylić  z zezowatą).

76

Wobec Ciebie nie żywię empatii smile Żegnam.

77

INTJ-T "Architekt". Podchodzę bardzo sceptycznie do takich testów, ale jednak zaskakujący jest fakt, że od 4-5 lat zarówno w tym teście, jak i w enneagramie wychodzi mi za każdym razem to samo.

78

Ja zaś "DZIAŁACZEM" (ENFP-A) jestem. smile

Ekstrawertyk -                57 %
Intuicyjny.    -                 78 %
Kierujący się zasadami -  63 %
Poszukujący -                 83 %
Asertywny -                    78 %.

Starałem się szczerze odpowiedzieć na pytania w formie zadanej w teście.
Niektóre wyniki są nieco odmienne od moich własnych odczuć.
Ekstrawertyk? Raczej nie, ale i ocena od 50 %, zbyt daleko nie odeszła.
Intuicyjny? Niestety, to prawda. Najzupełniejsza.
Mało trochę z tym kierowaniem się zasadami. Ale, od czego jest własne przeświadczenie, gdyby cóś? smile
Poszukujący? Tak, trafne. Poszukuję tego kamienia filozoficznego, który określi ten inny od religijnego, sens naszego istnienia. smile
Z tym ostatnim mam kłopot. Bo aż tak asertywny to chyba bym nie potrafił być? Chociaż, to inni nas postrzegają tak lub inaczej. Może i tak, w sumie.
Bo, jak mówi powiedzenie: "Chcesz mieć miękkie serce?
To musisz zadbać o twardą dupę". smile

79

Excop napisał/a:

Ja zaś "DZIAŁACZEM" (ENFP-A) jestem. smile

Ekstrawertyk -                57 %
Intuicyjny.    -                 78 %
Kierujący się zasadami -  63 %
Poszukujący -                 83 %
Asertywny -                    78 %.

Starałem się szczerze odpowiedzieć na pytania w formie zadanej w teście.
Niektóre wyniki są nieco odmienne od moich własnych odczuć.
Ekstrawertyk? Raczej nie, ale i ocena od 50 %, zbyt daleko nie odeszła.
Intuicyjny? Niestety, to prawda. Najzupełniejsza.
Mało trochę z tym kierowaniem się zasadami. Ale, od czego jest własne przeświadczenie, gdyby cóś? smile
Poszukujący? Tak, trafne. Poszukuję tego kamienia filozoficznego, który określi ten inny od religijnego, sens naszego istnienia. smile
Z tym ostatnim mam kłopot. Bo aż tak asertywny to chyba bym nie potrafił być? Chociaż, to inni nas postrzegają tak lub inaczej. Może i tak, w sumie.
Bo, jak mówi powiedzenie: "Chcesz mieć miękkie serce?
To musisz zadbać o twardą dupę". smile

Obserwując posty, to się zgadza, z tą asertywnoscią. smile A jak ktoś ma wysoki wynik w "poszukujący" To wydaje mi się, że w "Kierujący się zasadami" nie może mieć wysokiego za bardzo, bo zasad też się szuka smile

80

Ela210 napisał/a:

Obserwując posty, to się zgadza, z tą asertywnoscią. smile A jak ktoś ma wysoki wynik w "poszukujący" To wydaje mi się, że w "Kierujący się zasadami" nie może mieć wysokiego za bardzo, bo zasad też się szuka smile

No właśnie. smile
Do tej pory sądziłem, że zasady, to to coś, co odbiera się, przyswaja i powiela póżniej we własnym postępowaniu.
Czas w miejscu nie stoi, czasy zmieniają się. Nasze (mam na myśli moje pokolenie) widzenie świata może wydawać się anachronicznym. Bezwiednie jednak, poddajemy się nowemu.
Mimo, że nie zdajemy sobie tak naprawdę, sprawy, że świadomość koniecznej elastyczności w pewnych kwestiach jest niezbędna, by zrozumieć owo nowe.
I - mimo tego ( a raczej, dlatego) sami ją tłoczymy w sztywne ramy dotychczasowych przekonań. smile
Jeśli tak to rozumiesz, nic więcej do powiedzenia nie mam, Elu. wink

81

Jedna z dziewczyn wrzuciła post, który mi przypomniał o tym teście. Z ciekawością zrobiłam go ponownie i moje wyniki nie różnią się bardziej niz o 2% w porównaniu z tymi sprzed 3 lat. Fascynujące big_smile
Jedyna rzecz, która się zmieniła, to wyszło, że nie jestem "assertive" tylko "turbulent" czyli mniej stabilna emocjonalnie. Zastnawiam się, czy to kwestia tego, że kiedyś bardziej sie oszukiwałam, a teraz przyznaję prawdę, czy naprawdę mi się pogorszyło.

Polecam ten test, u mnie zgadza się tak bardzo, że to aż dziwne.

82

Monoceros napisał/a:

Jedna z dziewczyn wrzuciła post, który mi przypomniał o tym teście. Z ciekawością zrobiłam go ponownie i moje wyniki nie różnią się bardziej niz o 2% w porównaniu z tymi sprzed 3 lat. Fascynujące big_smile
Jedyna rzecz, która się zmieniła, to wyszło, że nie jestem "assertive" tylko "turbulent" czyli mniej stabilna emocjonalnie. Zastnawiam się, czy to kwestia tego, że kiedyś bardziej sie oszukiwałam, a teraz przyznaję prawdę, czy naprawdę mi się pogorszyło.

Polecam ten test, u mnie zgadza się tak bardzo, że to aż dziwne.

Wystarczy w 2 pytaniach zaznaczyc troche inna odpowiedz i juz wynik inny. A mozna inna zaznaczyc bo ma sie inny nastrój, bądz rok pandemii nas zmienił. Też robiłem ten sam test pare lat temu i obecnie i wynik wyszedł inny.

83

Wyluzuj. Pewnie, że to nie jest wyrocznia, żaden test psychologiczny nie jest big_smile i zależy od tego co zaznaczysz. Pytanie czy zaznaczasz zgodnie z tym co uważasz, czy co jest ogólnie prawdą o Tobie, niezależnie od nastroju. No i nie jest to rzetelny test psychologiczny, są inne, lepsze. Ale ten jest ciekawy, darmowy no i mi akurat wyjaśnił wiele o mnie.

84 Ostatnio edytowany przez Winter.Kween (2020-12-14 07:15:58)

INFJ.
Chociaz bardziej niz po tescie to bym to oceniala po profilu psychologicznym. Tak jak robil to Jung.

foggy, wynik testu ma sie zmieniac. Bo czlowiek ma zycie? Jung o tym mowil, ze nie jest sie caly czas tym samym typem.

85

Akurat mi i rok temu i teraz wyszedł ten sam, ale to prawda- wyniki będą się zmieniać, bo ludzie się zmieniają. Choć sam test jest średni.

Mi wyszedł ENTP- Dyskutant. Nie ma lekko.

"U Dyskutantów występuje pewne osobliwe zestawienie cech: są oni bezkompromisowo uczciwi, niezmordowanie jednak potrafią dowodzić racji czegoś, w co w istocie nie wierzą, przyjmując perspektywę kogoś innego, aby bronić prawdy z innego punktu widzenia."

"Znajdując swoistą przyjemność w zajmowaniu nieuprzywilejowanej pozycji, Dyskutanci lubią mentalne wyzwania związane z kwestionowaniem dominującego sposobu myślenia, przez co są niezastąpieni w przebudowywaniu istniejących systemów lub wprowadzaniu rewolucji, aby nadać rzeczom nowy, inteligentniejszy bieg"

"Zdolność Dyskutantów do prowadzenia debat bywa irytująca – choć w razie potrzeby bywa doceniana, może przysporzyć im kłopotów, gdy wejdą komuś w drogę, na przykład przez wdawanie się w otwartą dyskusję ze swoim szefem na zebraniu, lub gdy poddają bezlitosnej ocenie wszystko, co mówi ich życiowy partner."

"okazuje się, że z powodu zamiłowania do sprzeczek palą za sobą wiele mostów, nieraz nieumyślnie, gdy urażają innych przez kwestionowanie ich przekonań i uczuć. Traktują innych tak, jak sami chcą być traktowani, nie lubią być rozpieszczani ani nie tolerują owijania w bawełnę"

"Dyskutantom trudniej niż większości ludzi jest wykorzystać swoje naturalne zdolności – ich niezależność intelektualna i wolność wizji są niezwykle cenne, gdy to oni o wszystkim decydują"

Czysta Rita big_smile

86

Mi w tej zabawie wyszedł pośrednik

87

Winter.Kween napisał/a:

INFJ.
Chociaz bardziej niz po tescie to bym to oceniala po profilu psychologicznym. Tak jak robil to Jung.

foggy, wynik testu ma sie zmieniac. Bo czlowiek ma zycie? Jung o tym mowil, ze nie jest sie caly czas tym samym typem.

Ale mi wyewoluowało z Architekta na Obrońce w ciągu 3 lat.

88

A ja jestem Rzecznik. Podobno najrzadszy typ. W sumie sie zgadza

89

Po dwóch latach wróciłam ponownie do testu,  wyszło mi to samo, 
Dyskutant
ENTP-T

"Adwokat Diabła" - podpisuje się pod wynikiem big_smile

90

Istotka6 napisał/a:

Dyskutant
ENTP-T

To faktycznie dobrze, że my razem nie pracujemy i z jednego ekspresu nie korzystamy big_smile też miałam dyskutanta, adwokata diabła smile

91

R_ita napisał/a:
Istotka6 napisał/a:

Dyskutant
ENTP-T

To faktycznie dobrze, że my razem nie pracujemy i z jednego ekspresu nie korzystamy big_smile też miałam dyskutanta, adwokata diabła smile

Hahaha big_smile to nie może być przypadek big_smile

92

Ajko napisał/a:

Mnie też tak wyszło autentycznie smile
Dziwne jakieś big_smile

93

big_smile Zrobiłam raz jeszcze, tym razem wyszedł mi : Architekt INTJ-T, wychodzi na to że bardziej planuję smile - gdzie tam... big_smile

94

paslawek napisał/a:
Ajko napisał/a:

Mnie też tak wyszło autentycznie smile
Dziwne jakieś big_smile

Jakoś mnie to nie zdziwiło. Cos jest na rzeczy.

95 Ostatnio edytowany przez adiafora (2021-01-04 02:59:58)

z ciekawości zrobiłam i tym razem rzecznik INFJ-T a przedtem pośrednik INFP-T

Ciekawe, co wyjdzie za 3 lata ;-)

96 Ostatnio edytowany przez Ajko (2021-01-04 03:05:59)

To prawda jak nie zapomnę też sprawdzę za rok. Widziałaś kogo masz w gronie rzeczników Martin Luther King. Nelson Mandela, Matka Teresa, Marie Kondo, Lady Gaga.

97

Pierwszy raz zrobiłam.
Protagonista ENFJ-A
72% ekstrawertyk
59% intuicyjny
57% kierujący się zasadami
64% planujacy
85% asertywny

Muszę sprawdzić za rok wink

98 Ostatnio edytowany przez adiafora (2021-01-04 03:56:46)

rzecznik do mnie nie pasuje. Jestem co prawda idealistką i mam twarde zasady, ale na pewno determinacja i zdecydowanie nie są moją mocną stroną :-) Ja rzecznik to bardziej w teorii - bo o niczym innym nie marzę jak o tym, aby ludzi byli szczęsliwi, dobrzy i czynili sobie miłość a nie krzywdę :-)
Rzecznicy nie są bezczynnymi marzycielami jak napisamo, a ja właśnie jestem takim marzycielem bardziej. Chciałabym i pragnę, ale jedyna pomoc na jaką mnie stać, to finansowa. Nie potrafię się zaangażować osobiście w naprawianie świata. Nie mam tyle psychicznej siły, aby walczyć z ludzką krzywdą. Ciężko jest mi o tym myśleć a co dopiero zajmować się na co dzień. Nie mogę być wolontariuszką nawet w schronisku, bo potem spać nie mogę, to siedzi mi w głowie i odbiera radość życia. A z tą tez bywa nie raz krucho ;-)

Introwertycy chyba jednak nie bardzo nadają się na naprawiaczy świata ;-) U mnie teraz 94% wyszło, to i tak postęp, bo przedtem 98% :-))

Pośrednik bardziej do mnie pasuje.

99

adiafora napisał/a:

rzecznik do mnie nie pasuje. Jestem co prawda idealistką i mam twarde zasady, ale na pewno determinacja i zdecydowanie nie są moją mocną stroną :-) Ja rzecznik to bardziej w teorii - bo o niczym innym nie marzę jak o tym, aby ludzi byli szczęsliwi, dobrzy i czynili sobie miłość a nie krzywdę :-)
Rzecznicy nie są bezczynnymi marzycielami jak napisamo, a ja właśnie jestem takim marzycielem bardziej. Chciałabym i pragnę, ale jedyna pomoc na jaką mnie stać, to finansowa. Nie potrafię się zaangażować osobiście w naprawianie świata. Nie mam tyle psychicznej siły, aby walczyć z ludzką krzywdą. Ciężko jest mi o tym myśleć a co dopiero zajmować się na co dzień. Nie mogę być wolontariuszką nawet w schronisku, bo potem spać nie mogę, to siedzi mi w głowie i odbiera radość życia. A z tą tez bywa nie raz krucho ;-)

Introwertycy chyba jednak nie bardzo nadają się na naprawiaczy świata ;-) U mnie teraz 94% wyszło, to i tak postęp, bo przedtem 98% :-))

Pośrednik bardziej do mnie pasuje.

Mnie dalej wyszło, że jestem "obrońcą". Tylko poziom introwertyzmu mi spadł z 97% na 85%. Niepokojące big_smile

100

no widzisz Misinx, ewoluujemy. Za 60 la będziemy duszami towarzystwa ;-) Ty nawet szybciej, bo robisz większe postępy.

101

adiafora napisał/a:

no widzisz Misinx, ewoluujemy. Za 60 la będziemy duszami towarzystwa ;-) Ty nawet szybciej, bo robisz większe postępy.

Taaaa... Będę jak Stuhr w "Wodzireju" big_smile

102

...w jakims domu spokojnej starości... Wszystkie laski Twoje big_smile

103

adiafora napisał/a:

Ja piedziu... Już sobie wyobraziłem tego "węża" w świetlicy big_smile

104

Misinx napisał/a:
adiafora napisał/a:

albo pogo

105

paslawek napisał/a:
Misinx napisał/a:
adiafora napisał/a:

albo pogo

Pogo byłoby niebezpieczne, bo jakby doliczyć te wszystkie kule, balkoniki, protezy....

106 Ostatnio edytowany przez adiafora (2021-01-04 15:27:58)

no w  świetlicy rzeczywiście byłoby ciężko :-)))

Ale powywijać zawsze można big_smile

107 Ostatnio edytowany przez AloneWolf90 (2021-01-04 15:39:25)

Widząc, że temat odżył nie mogłem sam ponownie nie zrobić testu osobowości. tongue I cóż dalej jestem architektem jak Elon Musk. tongue big_smile

INTJ-T
Introwertyk 83% (cóż wzrósł mi do 83% o 3%) także dla mnie nie ma takiej nadziei na podryw w domu spokojnej starości jak u Misinixa. big_smile big_smile
Intuicja 51% (ale spadła mi z 68% na 51%) także pewnie to wynik doświadczeń złych z ostatnich trzech lat (na szczęście nie w życiu osobistym tongue)...
Logika 74% (wzrost o 2% względem testu sprzed trzech lat, pewnie efekt rządu Pisu i wzrostu nietolerancji wobec ich wyborców big_smile)
Planujący 78% (planowanie wzrosło mi o 18% big_smile to pewnie efekt zderzenia z szarą rzeczywistości i wzrostu realizmu w mojej osobowości. tongue big_smile
Czujny 72% (czujność spadła mi o 5% także teraz łatwiej mnie zaskoczyć. tongue big_smile)

108 Ostatnio edytowany przez Misinx (2021-01-04 15:40:50)

AloneWolf90 napisał/a:

Widząc, że temat odżył nie mogłem sam ponownie nie zrobić testu osobowości. tongue I cóż dalej jestem architektem jak Elon Musk. tongue big_smile

INTJ-T
Introwertyk 83% (cóż wzrósł mi do 83% o 3%) także dla mnie nie ma takiej nadziei na podryw w domu spokojnej starości jak u Misinixa. big_smile big_smile
Intuicja 51% (ale spadła mi z 68% na 51%) także pewnie to wynik doświadczeń złych z ostatnich trzech lat (na szczęście nie w życiu osobistym tongue)...
Logika 74% (wzrost o 2% względem testu sprzed trzech lat, pewnie efekt rządu Pisu i wzrostu nietolerancji wobec ich wyborców big_smile)
Planujący 78% (planowanie wzrosło mi o 18% big_smile to pewnie efekt zderzenia z szarą rzeczywistości i wzrostu realizmu w mojej osobowości. tongue big_smile
Czujny 72% (czujność spadła mi o 5% także teraz łatwiej mnie zaskoczyć. tongue big_smile)

Logika to Ci pewnie podskoczyła przez te nocne gry z Miętusem big_smile A czujność spadła z tego samego powodu.

109

I ja zrobiłam po raz kolejny, było:

OBROŃCA:

Introwertyk  80%( to akurat spore zaskoczenie, zawsze myślałam, że coś pomiędzy intro, a ekstra)
Realistyczny  71%
Kierujący się zasadami  82%( też dużo)
Planujący  74%
Czujny  53%

A teraz:

OBROŃCA:

Introwertyk  51%
Realistyczny  73%
Kierujący się zasadami  65%
Planujący  72%
Asertywny  68%

Bardziej się teraz zgadza z rzeczywistością niż poprzednio. tongue

110

Misinx napisał/a:
AloneWolf90 napisał/a:

INTJ-T

Logika to Ci pewnie podskoczyła przez te nocne gry z Miętusem big_smile A czujność spadła z tego samego powodu.

Introwertyzm też pewnie wzrósł z tego samego poziomu. tongue Nic więcej nie potrzeba mi już. big_smile big_smile

111

lody miętowe napisał/a:

I ja zrobiłam po raz kolejny, było:

OBROŃCA:

Introwertyk  80%( to akurat spore zaskoczenie, zawsze myślałam, że coś pomiędzy intro, a ekstra)
Realistyczny  71%
Kierujący się zasadami  82%( też dużo)
Planujący  74%
Czujny  53%

A teraz:

OBROŃCA:

Introwertyk  51%
Realistyczny  73%
Kierujący się zasadami  65%
Planujący  72%
Asertywny  68%

Bardziej się teraz zgadza z rzeczywistością niż poprzednio. tongue

No i też Ci niepokojąco spadł introwertyzm. Co prawda u wilka wzrósł, ale nie o tyle, więc gdzieś rozniosłaś te procenty big_smile Po obcych.
Coś nie tak u Ciebie z tymi zasadami big_smile Ktoś ma na Ciebie zły wpływ ?

112

Wilk mi teraz zarzuca, że go oszukałam, miałam byc cicha i spokojna, a tu teraz wyszło szydło z worka, ze lody nie takie introwertyczne :-D a prawda taka, ze teraz sie własnie zgadza, jestem taka pół na pół, reszta no cóż, człowiek sie zmienia :-)

113 Ostatnio edytowany przez Piegowata'76 (2021-01-04 16:40:12)

Na każdej stronie inaczej wychodzi. Z czystej ciekawości znowu się przetestowałam. Wyszedł mi działacz, z czym nie do końca się zgadzam. W drugim teście, z całkiem innej strony wyszedł entuzjasta - ENFP. To już bardziej.
Co do ekstra i intro - wertyzmu, to moim zdaniem plasuję się gdzieś w pół drogi. Uwielbiam towarzystwo, ale potrzebuję też ciszy, czasu dla siebie i świętego spokoju. A tu mi piszą, że entuzjasta czerpie z zewnątrz.

114

lody miętowe napisał/a:

Wilk mi teraz zarzuca, że go oszukałam, miałam byc cicha i spokojna, a tu teraz wyszło szydło z worka, ze lody nie takie introwertyczne :-D a prawda taka, ze teraz sie własnie zgadza, jestem taka pół na pół, reszta no cóż, człowiek sie zmienia :-)

Wilki nie lubią niespodzianek big_smile

115

Z testu wyszło, że jestem Pośrednikiem. Coś pośrodku Bjork, Julią Roberts i Amelią, oraz Frodo Bagginsem. Z Amelią miałam taka samą fryzurę. Poza tym moja babcia miała tak na imię.

116

Entj
Test dość miarodajny widzę, że opiera się w dużej mierze na teorii Junga

117

adiafora napisał/a:

Introwertycy chyba jednak nie bardzo nadają się na naprawiaczy świata ;-)

A... ale jak to?!?

Aż się wzburzyłam! Ja, pośrednik, naprawię świat! Z zacisza swojego domu, w ograniczonym kontakcie z ludźmi, oczywiście! big_smile
To wyjaśnia skąd tylu pośredników na tym forum big_smile:D

A tak z nutką powagi, to introwertyk nie musi być nieśmiały, więc może wychodzić do ludzi, tylko musi uważać na baterie smile

118

Postać Amelii bardzo lubię, jej fryzurę i styl ubierania również. Nawet ostatnio u fryzjera taką fryzurę rozważałam.

A co do baterii, to również nie jestem jednoznaczna, bo czasem mi do ludzi trzeba, kocham rozmowy i dzielenie się myślami, ale co za dużo, to... przegrzewa baterie i wtedy nie ma to jak samotny spacer albo zaszycie się w domu, gdzie święty spokój. Nie jestem zamknięta w sobie, ale jednocześnie mam swój świat, gdzie mi dobrze.

119

Monoceros napisał/a:
adiafora napisał/a:

Introwertycy chyba jednak nie bardzo nadają się na naprawiaczy świata ;-)

A... ale jak to?!?

Aż się wzburzyłam! Ja, pośrednik, naprawię świat! Z zacisza swojego domu, w ograniczonym kontakcie z ludźmi, oczywiście! big_smile
To wyjaśnia skąd tylu pośredników na tym forum big_smile:D

A tak z nutką powagi, to introwertyk nie musi być nieśmiały, więc może wychodzić do ludzi, tylko musi uważać na baterie smile

No mnie się nieraz baterie przegrzewają, ale to też zależy od ludzi. Czasem wolniej, a czasem mocniej. Np. teraz spędziłem 2 dni na Sylwestra ze znajomymi i nie musiałem się w sumie "resetować" smile No może jedną godzinę smile

120

Ja na studiach zaocznych po całym dniu wykładów mówiłam koleżankom, że niech sobie spokojnie jadą tramwajem na kwaterę, ja muszę się przejść i odpocząć. Potem już było spoko - wieczór na kwaterze i nocne pogaduchy smile
Znowu gdy byłam chora tuż przed Wszystkimi Świętami, już na trzeci dzień myślałam, że coś mnie trafi, jeśli natychmiast nie wyjdę choć na chwilę z tego domu smile Wprawdzie spacer był samotny, ale po drodze pogadałam przez telefon z koleżanką.
Różnie to bywa, sprawa względna.

121 Ostatnio edytowany przez MagdaLena1111 (2021-01-06 00:21:02)

Kiedyś już robiłam ten test, także na forum, ale chyba w innym wątku. Nie pamiętałam jego wyniku, ale po zrobieniu testu od razu sobie przypomniałam, bo mam ten sam, czyli Rzecznik (INFJ-A). Wtedy też nie do końca zgadzałam się z opisem :-D, ale na pewno wiele rzeczy w punkt.
Introwersji niewielka, bo 51%, intuicja na 67%, zasady - 56%, planowanie - 58%, asertywność - 57%
Właściwie wszystko w okolicy środka, oprócz tych zasad, myślałby kto :-D

PS. Co ja piszę, przecież nie zasady, tylko intuicję mam mam powyżej średniej, a to akurat fakt :-)

122

MagdaLena1111 napisał/a:

Kiedyś już robiłam ten test, także na forum, ale chyba w innym wątku. Nie pamiętałam jego wyniku, ale po zrobieniu testu od razu sobie przypomniałam, bo mam ten sam, czyli Rzecznik (INFJ-A). Wtedy też nie do końca zgadzałam się z opisem :-D, ale na pewno wiele rzeczy w punkt.
Introwersji niewielka, bo 51%, intuicja na 67%, zasady - 56%, planowanie - 58%, asertywność - 57%

To do każdej partii mogłabyś się zapisać wink big_smile

123

Misinx napisał/a:
MagdaLena1111 napisał/a:

Hehehe :-D Raczej do żadnej.

Zresztą w moim opisie stoi, że to ja powinnam stworzyć ruch społeczny :-D

124

MagdaLena1111 napisał/a:
Misinx napisał/a:
MagdaLena1111 napisał/a:

No to stwórz, bo nie ma na kogo głosować smile

125

Misinx napisał/a:
MagdaLena1111 napisał/a:
Misinx napisał/a:

Chwilowo czasu nie mam ;-)

126

MagdaLena1111 napisał/a:
Misinx napisał/a:
MagdaLena1111 napisał/a:

Chwilowo czasu nie mam ;-)

No i jak ma być w tym kraju lepiej... wink

127 Ostatnio edytowany przez niepodobna (2021-01-07 00:55:21)

Wyszedł mi Pośrednik.
Ale już któryś raz w teście osobowości zauważyłam, że pytania można różnie rozumieć i zależnie od tego będą różne odpowiedzi. Także nie do końca temu wierzę, choć w opisie dużo się zgadza.

128

Hej chyba to trochę przekłamane, również jestem ''rzecznikiem'', skoro ten typ osobowości ma tylko 1% społeczeństwa to dlaczego na forum ma go chyba co 5 osoba....daje do myślenia. big_smile  A tak nawiasem mówiąc u mnie opis zgadza się w 95%, to cała ja. Co do różnic raczej czuję się niezrozumiała przez inne osoby niż przez wszystkich doceniana, więc to chyba zależy....

129

Patito napisał/a:

Hej chyba to trochę przekłamane, również jestem ''rzecznikiem'', skoro ten typ osobowości ma tylko 1% społeczeństwa to dlaczego na forum ma go chyba co 5 osoba....daje do myślenia. big_smile  A tak nawiasem mówiąc u mnie opis zgadza się w 95%, to cała ja. Co do różnic raczej czuję się niezrozumiała przez inne osoby niż przez wszystkich doceniana, więc to chyba zależy....

1% ludzi w Polsce to 400 tysięcy, więc całkiem sporo. Mnie nie dziwi, że jest tutaj tylu pośredników i rzeczników, łączy nas to, że jesteśmy idealistami, a jak inaczej spełniać się w tym świecie, jak nie moralizując na forum tongue

mi również wychodzi pośrednik
może coś w tym jest

Posty [ 66 do 130 z 131 ]

Strony Poprzednia 1 2 3 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Nasze typy osobowości-test osobowości

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024