Gdzie drwa rąbią... - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Gdzie drwa rąbią...

Strony Poprzednia 1 2

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 66 do 113 z 113 ]

66

Odp: Gdzie drwa rąbią...
Krejzolka82 napisał/a:

Ja wiem.
Autorce zaimponowała siła, charyzma Pana Drwala. smile

P.S. Oglądałam kiedyś program o bieszczadzkich Drwalach i kurcze od tej pory, jestem pełna szacunku do Ich ciężkiej pracy.
Aha i żeby nie było drwale więcej sadzą drzew niż ścinają.

Masz rację - nie wypowiem się co do charyzmy, ale faktycznie - łatwość z jaką ścinał to drzewo, zrobiła na mnie wrażenie. Szalał z tą piłą na wysięgniku i nie straszna była mu wysokość i wiatr. Fakt - może to o to chodziło. smile

Ale że co...? Myślicie, że moja podświadomość już czyniła jakieś projekcje? big_smile

Zobacz podobne tematy :

67

CiotkaFrotka napisał/a:
wilczysko72 napisał/a:
CiotkaFrotka napisał/a:

No właśnie o twarz też nie chodziło, bo drwal był w kasku z tą osłoną i słuchawkach. Oczywiście, bogate wnętrze jest najważniejsze big_smile Zwracam uwagę na oczy smile Ale tutaj też nie do końca to zadziałało, bo drwala obserwowałam z odległości big_smile

To może słyszałaś jego głos ? Może chodziło o głos ? A może jakieś feromony rozsyłał ? No ja już nie mam pomysłu smile

O! Głos też jest interesujący, ale niestety - nie słyszałam smile

Widocznie w powietrzu unosiły się jakieś resztki feromonów po walentynkach i pech chciał, że na skutek różnych okoliczności drwal wzbudził moje zainteresowanie... big_smile

Nie przesadzaj z tym pechem. Już mówiłem, będziesz mieć co wspominać.

68 Ostatnio edytowany przez Teufel (2017-03-22 15:28:16)

No  była taka rycząca trzydziestka, no ta brzoza.  A kawę piję bardzo mocną ,no dziury można w asfalcie zalewać.

69

wilczysko72 - co tu wspominać? jak mnie zrobił w konia? narobił nadziei, rozkochał, by na koniec usłyszeć, że "duma mnie rozpiera", a w domyśle, to wszystko moja wina? smile

70

Teufel napisał/a:

No  była taka rycząca trzydziestka, no ta brzoza.  A kawę piję bardzo mocną ,no dziury można w asfalcie zalewać.

WOW! Prawdziwy mężczyzna, znaczy się! smile

71 Ostatnio edytowany przez Teufel (2017-03-22 15:32:15)

Frotka ,to może Ty masz jakieś dewiacje,to może o ten wysięgnik chodzi? lol

72 Ostatnio edytowany przez Krejzolka82 (2017-03-22 15:35:13)

CiotkaFrotka napisał/a:
Krejzolka82 napisał/a:

Ja wiem.
Autorce zaimponowała siła, charyzma Pana Drwala. smile

P.S. Oglądałam kiedyś program o bieszczadzkich Drwalach i kurcze od tej pory, jestem pełna szacunku do Ich ciężkiej pracy.
Aha i żeby nie było drwale więcej sadzą drzew niż ścinają.

Masz rację - nie wypowiem się co do charyzmy, ale faktycznie - łatwość z jaką ścinał to drzewo, zrobiła na mnie wrażenie. Szalał z tą piłą na wysięgniku i nie straszna była mu wysokość i wiatr. Fakt - może to o to chodziło. smile

Ale że co...? Myślicie, że moja podświadomość już czyniła jakieś projekcje? big_smile

Charyzmę też miał, znaczy się chodzi o charyzmę jak ciął to drzewo. tongue

No, Kobieto wiadomo, że miałaś podświadomie już projekcie, co i jak może z Tobą, w Tobie zrobić . tongue

73

CiotkaFrotka napisał/a:

wilczysko72 - co tu wspominać? jak mnie zrobił w konia? narobił nadziei, rozkochał, by na koniec usłyszeć, że "duma mnie rozpiera", a w domyśle, to wszystko moja wina? smile

Skup się na tych przyjemnych chwilach smile

74

No nie! Aż tak głęboko w tą podświadomość, to bym nie wchodziła... W każdym razie - moja świadomość nie miała o tym pojęcia tongue

75

CiotkaFrotka napisał/a:
Teufel napisał/a:

No odrazu "prawdziwy mężczyzna ", niskie ciśnienie mam i jak się takiego szatana nie napiję, to i przy drzewie mogę zasnąć. lol

76

wilczysko72 napisał/a:
CiotkaFrotka napisał/a:

Hm... może ograniczę się tylko do momentu poznania. To chyba było najprzyjemniejsze. smile

77

CiotkaFrotka napisał/a:
wilczysko72 napisał/a:
CiotkaFrotka napisał/a:

Hm... może ograniczę się tylko do momentu poznania. To chyba było najprzyjemniejsze. smile

Uuu to się drwal zdaje się nie popisał.

78

Teufel napisał/a:
CiotkaFrotka napisał/a:
Teufel napisał/a:

No odrazu "prawdziwy mężczyzna ", niskie ciśnienie mam i jak się takiego szatana nie napiję, to i przy drzewie mogę zasnąć. lol

A tak w kwestii technicznej - czego używasz do tego drzewa? big_smile Bo może tylko taka porządna piła wyzwala we mnie zainteresowanie? big_smile

79 Ostatnio edytowany przez CiotkaFrotka (2017-03-22 15:41:58)

wilczysko72 napisał/a:
CiotkaFrotka napisał/a:
wilczysko72 napisał/a:

Ja tego nie powiedziałam smile

80

CiotkaFrotka napisał/a:
wilczysko72 napisał/a:
CiotkaFrotka napisał/a:

No skoro moment poznania był najprzyjemniejszy.

81 Ostatnio edytowany przez Teufel (2017-03-22 15:48:24)

CiotkaFrotka napisał/a:
Teufel napisał/a:
CiotkaFrotka napisał/a:

A tak w kwestii technicznej - czego używasz do tego drzewa? big_smile Bo może tylko taka porządna piła wyzwala we mnie zainteresowanie? big_smile

No spalinówki, ale ja to jestem tylko drwal amator. No ja myślę, że wysięgnik.

82

wilczysko72 napisał/a:
CiotkaFrotka napisał/a:
wilczysko72 napisał/a:

Na resztę patrzę całościowo. Mam więc mieszane uczucia co do jego intencji. Bo jak dla mnie - zabawił się mną i moimi emocjami. Być może nie, ale trzy razy stchórzył i zrezygnował ze spotkania, na którym miał wszystko wytłumaczyć. smile

83

ja bym uciekała w podskokach! Skoro po 2 tyg znajomości doszukuje się już jakiś problemów tam gdzie ich nie ma, to co by było w prawdziwym związku?
Brzmi troche jak ukryty psychopata, którego rzuciła żona przez właśnie takie zachowanie yikes
Ale na poważnie, w życiu bym sie nie pakowała w coś takiego.. W tym czasie, pięknych początkach znajomości, gdzie powinny byś motylki i romantyzm on już chce sie kłócić i pragnie zwalić winę na Ciebie..
Myśle ze bylby to bardzo toksyczny związek w którym on by Cie poniżał (poprzeż ciągłe poczucie winy, szukanie problemów itp.) a na samym końcu odeszłabyś od niego bardzo zmarnowana sad

Ale to tylko moje obiektywne spojrzenie tongue

84

Teufel napisał/a:
CiotkaFrotka napisał/a:
Teufel napisał/a:

No, to sprzęt - jak widzę - masz odpowiedni smile Bez wysięgnika to jeszcze większy wyczyn wink

85

CiotkaFrotka napisał/a:
wilczysko72 napisał/a:
CiotkaFrotka napisał/a:

Na resztę patrzę całościowo. Mam więc mieszane uczucia co do jego intencji. Bo jak dla mnie - zabawił się mną i moimi emocjami. Być może nie, ale trzy razy stchórzył i zrezygnował ze spotkania, na którym miał wszystko wytłumaczyć. smile

Intencje pozostają nieznane. Może niech tak już zostanie. Było minęło.

86

lastdream napisał/a:

ja bym uciekała w podskokach! Skoro po 2 tyg znajomości doszukuje się już jakiś problemów tam gdzie ich nie ma, to co by było w prawdziwym związku?
Brzmi troche jak ukryty psychopata, którego rzuciła żona przez właśnie takie zachowanie yikes
Ale na poważnie, w życiu bym sie nie pakowała w coś takiego.. W tym czasie, pięknych początkach znajomości, gdzie powinny byś motylki i romantyzm on już chce sie kłócić i pragnie zwalić winę na Ciebie..
Myśle ze bylby to bardzo toksyczny związek w którym on by Cie poniżał (poprzeż ciągłe poczucie winy, szukanie problemów itp.) a na samym końcu odeszłabyś od niego bardzo zmarnowana sad

Ale to tylko moje obiektywne spojrzenie tongue

Bardzo dziękuję za tę opinię i to obiektywne spojrzenie. Też pomyślałam, że jeśli na początku już są takie emocje i ja zaczynam się źle czuć, bo ewidentnie jestem obarczana winą za wszystko - to coś tu nie gra. smile

87

CiotkaFrotka napisał/a:
Teufel napisał/a:
CiotkaFrotka napisał/a:

A tak w kwestii technicznej - czego używasz do tego drzewa? :D Bo może tylko taka porządna piła wyzwala we mnie zainteresowanie? :D

No, to sprzęt - jak widzę - masz odpowiedni :) Bez wysięgnika to jeszcze większy wyczyn ;)

Nawet nie wyobrażasz sobie ile to dostarcza adrenaliny, jak drzewo trzeba położyć w określonym kierunku,jakiś błąd i drzewko ląduje na chałupie.Ciśnienie się tak podnosi , że żadnej kawy nie potrzeba.

88

CiotkaFrotka napisał/a:
Teufel napisał/a:
CiotkaFrotka napisał/a:

A tak w kwestii technicznej - czego używasz do tego drzewa? :D Bo może tylko taka porządna piła wyzwala we mnie zainteresowanie? :D

No, to sprzęt - jak widzę - masz odpowiedni :) Bez wysięgnika to jeszcze większy wyczyn ;)

Nawet nie wyobrażasz sobie ile to dostarcza adrenaliny, jak drzewo trzeba położyć w określonym kierunku,jakiś błąd i drzewko ląduje na chałupie.Ciśnienie się tak podnosi , że żadnej kawy nie potrzeba.

89 Ostatnio edytowany przez CiotkaFrotka (2017-03-22 17:02:55)

wilczysko72 - jak śpiewała Maryla "ale to już było... i nie wróci więcej..." smile Intencje są nieznane, ale - przyznam - chętnie bym je poznała smile
Teufel - no właśnie nie wyobrażam sobie, ale być może właśnie dlatego - mój podziw dla takich działań jest naprawdę szczery i wielki; bo to sztuka ściąć drzewo tak, żeby nie zrobić krzywdy innym, no i sobie. smile Więc - chociaż nie widziałam - podziwiam Twoje drwalskie wyczyny wielce! smile

90

CiotkaFrotka napisał/a:

wilczysko72 - jak śpiewała Maryla "ale to już było... i nie wróci więcej..." smile Intencje są nieznane, ale - przyznam - chętnie bym je poznała smile
Teufel - no właśnie nie wyobrażam sobie, ale być może właśnie dlatego - mój podziw dla takich działań jest naprawdę szczery i wielki; bo to sztuka ściąć drzewo tak, żeby nie zrobić krzywdy innym, no i sobie. smile Więc - chociaż nie widziałam - podziwiam Twoje drwalskie wyczyny wielce! smile

Ja to sobie zawsze mówię: "Im mniej wiesz, tym będziesz krócej przesłuchiwany" tongue

91

wilczysko72 napisał/a:
CiotkaFrotka napisał/a:

Ja to sobie zawsze mówię: "Im mniej wiesz, tym będziesz krócej przesłuchiwany" tongue

Coś w tym jest. smile

Brałam to pod uwagę, ale nie sądziłam, że nastąpi to tak szybko. Drwal się stęsknił i pyta, co u mnie słychać. Jakby nigdy nic. A ja pytam - kto tu jest nienormalny? Ja czy on?

92

Witaj Frotka, ale mi ego podniosłaś, wręcz lawituję nad ziemią. A o tym drwalu profesjonaliście, to ja tak myślę, tak obrazowo, że on chciał Cię ściąć, położyć i trochę porąbać,  ale tylko trochę, dlatego takie expresowe wyznania były. A jak wyzna to już musi porąbać. No potraktował Cię jak  gąski, z szacunku do Ciebie przymiotnika nie napisałem,bo wręcz mam inne zdanie. Za podejście do tematu ,masz u mnie 10 pkt.

93

Teufel napisał/a:

Witaj Frotka, ale mi ego podniosłaś, wręcz lawituję nad ziemią. A o tym drwalu profesjonaliście, to ja tak myślę, tak obrazowo, że on chciał Cię ściąć, położyć i trochę porąbać,  ale tylko trochę, dlatego takie expresowe wyznania były. A jak wyzna to już musi porąbać. No potraktował Cię jak  gąski, z szacunku do Ciebie przymiotnika nie napisałem,bo wręcz mam inne zdanie. Za podejście do tematu ,masz u mnie 10 pkt.

Teufel - mój podziw dla Ciebie jest prawdziwy i szczery smile

Jak się zastanowić nad tym tak na chłodno, odrzucając wszystko wokoło - muszę przyznać Ci rację. I dziwię się tylko, że tak łatwo i szybko dałam się podejść. Czujność mi się włączyła, ale jednak zbyt późno. Ech... jednak staroświecka jestem i zakładam, że ludzie w stosunku do siebie są szczerzy i nie trzeba sprawdzać ich każdego słowa i czynu. No, ale cóż smile

94 Ostatnio edytowany przez Teufel (2017-03-23 10:06:00)

CiotkaFrotka napisał/a:
Teufel napisał/a:

Teufel - mój podziw dla Ciebie jest prawdziwy i szczery smile

Jak się zastanowić nad tym tak na chłodno, odrzucając wszystko wokoło - muszę przyznać Ci rację. I dziwię się tylko, że tak łatwo i szybko dałam się podejść. Czujność mi się włączyła, ale jednak zbyt późno. Ech... jednak staroświecka jestem i zakładam, że ludzie w stosunku do siebie są szczerzy i nie trzeba sprawdzać ich każdego słowa i czynu. No, ale cóż smile

A zadam  trochę niedyskretne pytanie , albo nie ,w końcu to publiczne forum.
Coś mi si widzi, że trochę porąbał, jak masz potrzebę pogadać na priv to zapraszam.

95

Teufel - zawsze można niedyskretnie zapytać mailem na przykład smile

96

CiotkaFrotka napisał/a:

Podobno w towarzystwie nie powinno się mieć tajemnic wink

97

wilczysko72 napisał/a:
CiotkaFrotka napisał/a:

Może Teufel nie chciał mnie kompromitować przy wszystkich i zapytać np. o wiek tej naiwnej ryczącej trzydziestki smile

98

CiotkaFrotka napisał/a:
wilczysko72 napisał/a:
CiotkaFrotka napisał/a:

Może Teufel nie chciał mnie kompromitować przy wszystkich i zapytać np. o wiek tej naiwnej ryczącej trzydziestki smile

Może i w towarzystawie nie powinno się mieć tajemnic, ale pod stołem można już jakieś sygnały dawać. Stół w końcu z drewna ,więc ma coś wspólnego z drwalem.

99

CiotkaFrotka napisał/a:
wilczysko72 napisał/a:
CiotkaFrotka napisał/a:

Hehehe no fakt. Też mi po głowie chodziło to pytanie, ale nie śmiałem zapytać

100

wilczysko72 - a odwróćmy sytuację - na ile "wyglądam"? Hahahaha smile

Teufel - a Ty sprawdzasz czasem skrzynkę pocztową? smile

101

CiotkaFrotka napisał/a:
wilczysko72 napisał/a:
CiotkaFrotka napisał/a:

He he. Rycząca trzydziestki to była moja brzoza, wyobraźnia wam za dużo podpowiada.

102

CiotkaFrotka napisał/a:

Powiem Ci, że wyglądasz na mniej.

103 Ostatnio edytowany przez Teufel (2017-03-23 11:47:55)

CiotkaFrotka napisał/a:

Odesłałem Ci mój prywatny mail. Jak mam powody to co 15 minut. lol

104

wilczysko72 napisał/a:
CiotkaFrotka napisał/a:

Powiem Ci, że wyglądasz na mniej.

No dziękuję, miły jesteś. Ale faktycznie, tak wyglądam, hahahahaha.... big_smile

105

Teufel - pozwól, że zadam pytanie jak prawdziwa blondynka, którą nie jestem...

A tego maila, to gdzie mam szukać? big_smile:D:D:D:D:D

106

CiotkaFrotka napisał/a:

Listonosz Ci przyniesie. Dzwoni zawsze dwa razy.

107

CiotkaFrotka napisał/a:

Już wysłałem po raz drugi.

108 Ostatnio edytowany przez Krejzolka82 (2017-03-23 11:59:19)

CiotkaFrotka napisał/a:

Na swojej skrzynce e-mail'owej, którą podałaś przy rejestracji na forum.

109

Teufel napisał/a:
CiotkaFrotka napisał/a:

Już wysłałem po raz drugi.

Wow, jaki Kolega niecierpliwy. tongue

110

wilczysko72 napisał/a:
CiotkaFrotka napisał/a:

Listonosz Ci przyniesie. Dzwoni zawsze dwa razy.

Nie zadzwonił ani razu. Może akurat zastukał, a nie słyszałam? big_smile

111

Krejzolka82 napisał/a:
CiotkaFrotka napisał/a:

Na swojej skrzynce e-mail'owej, którą podałaś przy rejestracji na forum.

Ktoś widocznie cenzuruje maile do mnie, bo skrzynka świeci pustkami big_smile

112

Sprawdź folder SPAM. Czasem tam trafiają wiadomości.

113

Ale fajny temat! Ale fajowe odpowiedzi! Swoi ludzie! smile
Mi wyszło to tak: drwal psychopata, na którego poluje kobieta i który boi się wychodzić wieczorami... ale kocha... seksu nie chce! big_smile

Posty [ 66 do 113 z 113 ]

Strony Poprzednia 1 2

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Gdzie drwa rąbią...

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024