Jednak wydaje mi się, że jak dziewczyna nie lubi minetki, to: (1) krępuje się, bo wydaje jej się, że źle smakuje, pachnie, wygląda; wygląda źle jej cipka, albo ona sama obserwowana z takiej perspektywy (2) nigdy nie miała tego zrobionego dobrze.
Jak zrobić dobrze? Żartobliwy tutorial na youtube "how to eat p*ssy gavin mcinnes" -- wpisać dokładnie z gwiazdką. Na poważnie -- Ian Kerner "Jej orgazm najpierw". Jeszcze były takie stare filmy "nina hartley cunnilingus"...
Post Iceni mnie tylko w tym utwierdza...
> Samo "mryganie" (jak to okreslic precyzyjniej?
)
Yyyy... a to "mryganie" to cała minetka? Nieprawda...
> Przy palcowce nikt nie smyra bezposrednio po lechtaczce,
A w minetce smyra bezpośrednio? Nieprawda...
> Ja nie lubie stymulacji jedynie zoledzi lechtaczki, ja lubie kiedy sie ja stymuluje CAŁĄ. Dlatego ze palce wygrywaja.
A jakżesz robić dobrą minetkę skupiając się tylko na fragmencie cipki?
> wlasnie jest cos w t, ze lechtaczka to tylko taki impuls na koniec, a cala zabawa odbywa sie wokol niej i tylko posrednio dotyka samej zoledzi.
Identiko w dobrej minetce... Wargi wypieszczone, nabrzmiałe, uda wycałowane, dziurka mocno wymasowana językiem... a czubek łechtaczki? Początkowo jak piórkiem, a dopiero z rytmem na samym końcu... cytat
Pierwszy pocałunek JĘZYK: Długie, powolne ruchy, od dołu do góry. Bądź tak delikatny, jak to tylko możliwe.
DŁONIE: Obie dłonie wsunięte pod pośladki przy częściowo rozsuniętych nogach. Pewny chwyt. ... Ustalanie rytmu JĘZYK: Pionowe, przerywane w pół drogi liźnięcia (pięć), po których następują długie ruchy ogarniające swym zasięgiem główkę łechtaczki. Skup się na wargach i wędzidełku, zaś główki łechtaczki dotykaj tylko przy okazji dłuższych ruchów języka. PALCE: Pojedynczy palec wskazujący wsunięty częściowo do przedsionka pochwy. DŁONIE: Wysuń jedną dłoń spod pośladków, aby użyć palca. Druga niech obejmuje oba pośladki pewnym chwytem.
Również post Adiaphora -- penetracja bez minetki? Nie mam mowy.... Minetka, orgazm i penetracja -- to jest bosko.