Flirt czy zwykłe koleżeństwo? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Flirt czy zwykłe koleżeństwo?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 10 ]

Temat: Flirt czy zwykłe koleżeństwo?

Cześć! Pracuje z pewnym facetem, co niektórzy mówią, że ma coś do mnie ale ja tego nie czuje. Jestem miła jak zawsze i jak (prawie) dla każdego więc nie sądzę żeby pomyślał że między nami coś zaiskrzyło. Ostatnio mnie przewailo więc mam problem ze skrętem głowy a on od dwóch dni masaż mi proponuje i nie wiem jak to odebrać...

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Flirt czy zwykłe koleżeństwo?

Nie myśl za dużo. Faceci myslą konkretnie i prosto: jesli proponuje Ci masaż, to ma to na mysli. Możesz zbliżyć się do niego, wyjść gdzieś z nim i zobaczyć czy coś do Ciebie ma. Jeśli tego nie odwzajemniasz, nie baw się nim. Jeśli będzie naprawdę cos do Ciebie miał, powie Ci o tym sam a nie przez osoby trzecie.

3

Autre napisał/a:

Nie myśl za dużo. Faceci myslą konkretnie i prosto: jesli proponuje Ci masaż, to ma to na mysli. Możesz zbliżyć się do niego, wyjść gdzieś z nim i zobaczyć czy coś do Ciebie ma. Jeśli tego nie odwzajemniasz, nie baw się nim. Jeśli będzie naprawdę cos do Ciebie miał, powie Ci o tym sam a nie przez osoby trzecie.

No nie wiem w pracy przecież tego nie zrobimy tongue A tak serio nie zamierzam się nikim bawić, wiem jak to jest i nie chcę by ktoś czuł się tak okropnie przeze mnie. Ale też nie mogę go unikać czy zacząć traktować inaczej bo na 100% nie wiem co jest na rzeczy.

4

Zachowuj się normalnie, jak zwykle. Nie udawaj niczego. Jeśli będzie chciał Cię zdobyć, zrobi to smile Póki co, nie ma co rozważać.

5

Masaż to masaż smile niech robi...

6

Dorosła jesteś, więc zacznij się wysławiać i mu komunikować co trzeba.

Najpierw ustal sama ze sobą czego chcesz... Jak napiszesz czego chcesz, to powiem Ci co zrobić dalej.

W skrócie:

-- chcesz go -- to podrywaj
-- nie chcesz go, ale chcesz masaż -- umów sie na kawę i masaż
-- nie chcesz ani jednego ani drugiego -- powiedz, że masaż przekracza twoje granice koleżeństwa, że jest bardzo miły, ale musisz odmówić

Kultura i szacunek wobec niego, a osiągnięte TWOJE cele.. (o których nie poinformowałaś nas... a być może nawet i siebie).

7

Gary napisał/a:

Dorosła jesteś, więc zacznij się wysławiać i mu komunikować co trzeba.

Najpierw ustal sama ze sobą czego chcesz... Jak napiszesz czego chcesz, to powiem Ci co zrobić dalej.

W skrócie:

-- chcesz go -- to podrywaj
-- nie chcesz go, ale chcesz masaż -- umów sie na kawę i masaż
-- nie chcesz ani jednego ani drugiego -- powiedz, że masaż przekracza twoje granice koleżeństwa, że jest bardzo miły, ale musisz odmówić

Kultura i szacunek wobec niego, a osiągnięte TWOJE cele.. (o których nie poinformowałaś nas... a być może nawet i siebie).

Otóż to smile

8

Nie chcę niczego więcej jak koleżeństwa ot cała prawda i jak już wspomniałam wcześniej nie chcę się "nim bawić" i nie chcę też żeby pomyślał, że skoro jestem miła to znaczy że na niego lecę. A niestety odnoszę wrażenie, że tak sobie myśli.

9

Lajla888 napisał/a:

Nie chcę niczego więcej jak koleżeństwa ot cała prawda i jak już wspomniałam wcześniej nie chcę się "nim bawić" i nie chcę też żeby pomyślał, że skoro jestem miła to znaczy że na niego lecę. A niestety odnoszę wrażenie, że tak sobie myśli.

To nie reaguj na te zaczepki. Przestanie jak zobaczy, że nie jesteś zainteresowana

10 Ostatnio edytowany przez Lajla888 (2016-09-30 20:26:54)

Wierz mi, że staram się nie reagować. Liczę na to, że szybko się znudzi.

Posty [ 10 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Flirt czy zwykłe koleżeństwo?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024