sprawy kobiece. dziwna "sprawa" - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ZDROWIE KOBIETY » sprawy kobiece. dziwna "sprawa"

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 6 ]

Temat: sprawy kobiece. dziwna "sprawa"

Witajcie kobietki!
Otóż ostatnio byłam u ginekologa. Nie byłam u mojej pani doktor do której zazwyczaj chodzę, jak mam jakiś problem, tylko u innej. Zgłosiłam się tam, bo powróciła do mnie znów infekcja pochwy. Udałam się do niej na badania i do dziś nie wierzę, w to co usłyszałam... Dowiedziałam się, że mam kłykciny. Jak mi to powiedziała, to szczerze mówiąc nawet nie bardzo wiedziałam o co chodzi. Dodam jeszcze, że mam 22 lata i nie współżyłam z facetem. Co powoduje, że ta sprawa jest dziwna, bo skąd mogłam złapać to cholerstwo? hmm W dodatku wygooglowałam tą przypadłość i nie wygląda ona zbyt dobrze. U siebie niczego takiego nie zauważyłam, a ginekolog zdiagnozowała to na podstawie tego, że odczuwam swędzenie w okolicach intymnych. Pobrała mi wymaz do badania i około 2 tygodni czekam na kolejną wizytę. Nie przepisała mi żadnych leków na infekcję, tylko dostałam do wykupienia krem ALDARĘ, dwie saszetki i mam smarować miejsa w których odczuwam to swędzenie. Sprawa DZIWNA, bo czytam różne informacje o tym kremie, o tej chorobie i szczerze mówiąc nie wierzę bym ją miała. Krem smaruje się na te brodawki, a ja u siebie niczego takiego nie widzę neutral Narazie dwa tygodnie czekania, ale nie wiem co robić. Szukać innego ginekologa dla potwierdzenia? Czy czekać na wyniki z wymazu? Drugi problem, że ciężko jest wykupić ten krem, kosztuje on nieziemsko dużo, a ja mam przepisane jedynie dwie saszetki. Co tu robić. hmm Wszędzie czytam, że to choroba przenoszona drogą płciową hmm Więc zastanawiam się JAK

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: sprawy kobiece. dziwna "sprawa"

Mozliwe ze kiepski ginekolog, mnie chcieli leczyć na policystyczne, których nie mam wink diagnoza postawiona bez żadnych badań.

3

Ale to jest przecież wirus brodawczka ludzkiego - ten sam który wywołuje opryszczkę tylko inny szczep. Dla pewności przejdź się do innego ginekologa.

4

Dodam że świąd często powodują grzybice, możesz spróbować posmarować się clotrimazolem kilka razy i ocenić czy swędzi mniej, to maść bez recepty kosztuje 3-4 zł

5

Poczekalabym na wyniki badań,  a potem poszła do innego lekarza.

6

Idź do innego albo do tej pani co zawsze chodzilas.

Posty [ 6 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ZDROWIE KOBIETY » sprawy kobiece. dziwna "sprawa"

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024