Witam,
czesto pytaja mnie o zawod a ja nie wiem co odpowiedziec, gdyz ukonczylam licencjat z pedagogiki opiekunczej i socjalnej, mialam staz jako pomoc w przedszkolu, pracowalam tez jako magazynier i specjalista do spraw marketingu i handlu... wiec jaki zawod mam wpisac?? Glupie pytanie ale napawde nie wiem...
Witam,
czesto pytaja mnie o zawod a ja nie wiem co odpowiedziec, gdyz ukonczylam licencjat z pedagogiki opiekunczej i socjalnej, mialam staz jako pomoc w przedszkolu, pracowalam tez jako magazynier i specjalista do spraw marketingu i handlu... wiec jaki zawod mam wpisac?? Glupie pytanie ale napawde nie wiem...
Powinno się wpisywać zawód wyuczony potwierdzony odpowiednim dokumentem np. świadectwem, dyplomem.
Ukończyłaś licencjat z pedagogiki to jesteś pedagogiem.
Czasami pytają o zawód wyuczony i zawód wykonywany. Np. kobieta która ukończyła studium ekonomiczne w zawodzie "technik ekonomista" a pracuje jako kasjerka w supermarkecie wpisała sobie do wymaganych dokumentów oba ponieważ były dwie rubryki. Jedna na zawód wyuczony, druga na wykonywany.
dziekuje bardzo za odpowiedz, bardzo mi pomogla !
a jesli chodzi o zawod wykonywany to podaje sie ten ostatnio wykonywany (jesli obecnie nie pracuje, nie wykonuje zadnego zadowu), czy ten ktory mi pasuje z mojego doswiadczenia??