Ja tu on tam. - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 4 ]

Temat: Ja tu on tam.

Witam. Dziewczyny powiedzcie mi jak ja mam dac radę? Mój mąż po 2 latach ślubu  pojechał 450km ode mnie na służbę przygotowawczą do wojska. Jest mu bardzo ciężko a ja nic nie robię tylko wyje. Po prostu za bardzo ho kocham a to nasza pierwsza rozlonka od 6 lat. Dodatkowo rodze w listopadzie więc go nie będzie. Z jednej str. Muszę myśleć o dziecku ale silniejsza jest dla mnie rozlonka. Zero kontaktu zabrali im wszystko ja padne z nerwów. Poradzcie coś. Odliczam dni jeszcze 30 i go zobaczę.

2 Ostatnio edytowany przez samotnax4 (2016-09-07 20:40:11)

Odp: Ja tu on tam.

Nie pocieszę Cie. Nie jest powiedziane, ze dostanie przydział blisko domu, wiec czeka Cie albo kolejna rozlaka, albo przeprowadzka. Do tego dochodzą poligony i różne szkolenia.

3

Tak wiem jak to jest bo szwagier jest po tym ale 2 tyg poligonu to nie 4 miesiace a co do przeprowadzki to nie ma problemu pójdę za nim wszedzie.

4

Ja na mojego też czasem czekam po 4 miesiące, pól roku. I jest znacznie gorzej, bo czasem nie może nawet zadzwonić.
Znajdz sobie zajęcie. Czas szybciej minie.

Posty [ 4 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024