Orange Finanse opinie - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 2 ]

Temat: Orange Finanse opinie

Cześć wszystkim!

Chciałbym skorzystać z bankowości mobilnej. Sporo na ten temat czytałam (ofert i w Internecie) i drogą eliminacji myślę o Orange Finanse. Jak wiadomo, od przybytku głowa nie byli dlatego chciałbym wiedzieć jak najwięcej. Tak chodzę i pytam smile Czy któraś z Was użytkuje konto w tej instytucji? Jak wygląda działanie konta w praktyce? Czy przedstawiona oferta jest autentyczna. Chciałabym uniknąć dodatkowych opłat. Już kilka razy dałam się zrobić w balona. Jak wygląda kwestia aplikacji na telefon pod względem wygody? Jakieś dodatkowe korzyści w porównaniu do innych banków?

Z góry dziękuję za pomoc!

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Orange Finanse opinie

Miałem konto w mbanku teraz przeniosłem się do orange finanse. Jest ok, wszystkie sprawy załatwiasz przez internet. Konto jest darmowe z tego co pamiętam dla klientów orange z gwarancją przez 2 lata.

Posty [ 2 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024