Cos dla zdradzonych, zostawionych... - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Cos dla zdradzonych, zostawionych...

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 4 ]

Temat: Cos dla zdradzonych, zostawionych...

Czesc. Rok temu płakałam tu jako oszukana, zbezczeszczona... Nic sie nie zmieniło w tym temacie, dla tych, które chciały by wierzyć, ze czas goi rany. Ja wciąż cierpię a on układa sobie zycie z kochanka. Pisze w kwestii facetów, czy wy tez trzymacie żałobę do śmierci czy układacie sobie zycie na nowo? Moi znajomi madraluja ale nikt nie jest w takiej sytuacji wiec nie biorę pod uwagę ich bleble

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Cos dla zdradzonych, zostawionych...

Zalobe do smierci? Ktos tu ma nierowno pod sufitem?

3

nevertoolate napisał/a:

Czesc. Rok temu płakałam tu jako oszukana, zbezczeszczona... Nic sie nie zmieniło w tym temacie, dla tych, które chciały by wierzyć, ze czas goi rany. Ja wciąż cierpię a on układa sobie zycie z kochanka. Pisze w kwestii facetów, czy wy tez trzymacie żałobę do śmierci czy układacie sobie zycie na nowo? Moi znajomi madraluja ale nikt nie jest w takiej sytuacji wiec nie biorę pod uwagę ich bleble

NIEEEEE! Jaką żałobę i do jakiej śmierci???!!!!??? Trzeba odchorować a później spiąć pośladki i wziąć się za siebie. Kurcze blade! Otrząśnij się kobieto i zacznij sobie układać życie na nowo.

4

Wszystkie marzenia jebł... , to trzeba jak pisza poprzednicy odchorować... i sie ruszyć.
U mnie to nowa praca, nowe mieszkanie,nowi znajomi, nowe hobby, nowe .......
Miało być jeszcze nowe miasto - ale pewne rzeczy spowodowały, że musi zostać poprzednie smile

Rok piszesz - no to może najwyższy czas się wziąść w garść - bo się wykończysz ;/

Posty [ 4 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Cos dla zdradzonych, zostawionych...

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024