Po co dziewczyny chcą utrzymywać znajomość ? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Po co dziewczyny chcą utrzymywać znajomość ?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 3 ]

Temat: Po co dziewczyny chcą utrzymywać znajomość ?

która do niczego nie doprowadziła.

Przykład pierwszy: spotykałem się z dziewczyną kilka miesięcy ale nie potrafiłem się do niej zbliżyć, pocałować itd.
W końcu ona dała sobie spokój, przestała mieć dla mnie czas, w tym czasie poznała kogoś innego, zakochała się ...
ale napisała, że zawsze miło jej się ze mną czas spędzało i możemy się czasem spotkać na piwo jeśli akceptuję tą
sytuację. Nie powiedziałem nie. Nawet kiedyś potem pisała jeszcze "Co słychać?".

Druga sytuacja. Dziewczyna, z którą spotykałem się w tamtym roku, udało mi się z nią zbliżyć, okazać jej zainteresowanie
(pocałunki, przytulanie, jakieś małe komplementy)  ale jakoś się to nie rozwinęło. Pod koniec roku wydarzyła się sytuacja,
po której odpuściłem bo sprawiła mi przykrość. Potem ochłonąłem ale tej znajomości nie udało się już odnowić. Wcześniej
zawsze jak jej coś proponowałem to bez obaw, że odmówi. Teraz na każdą moja propozycję wykręca się innymi planami.
Mimo wszystko utrzymujemy kontakt. Mam pewne kłopoty i ona mi pomaga bo to jest związane z jej pracą.
Sama się zaofiarowała więc skorzystałem. Z tego powodu widzieliśmy się dwa razy w tym roku. Interesuje się tym jak sprawy idą.
Poradziłbym sobie sam ale tak mi jest jednak łatwiej - po prostu są obszary gdzie dobrze jest mieć znajomości.
Pytanie dlaczego to robi ?
Z sentymentu (ale jeśli nasze spotkania były nieudane to chyba nie ma do czego, a jeśli nie były takie złe to dlaczego nie chce tego powtarzać ?)
Z litości bo wie, że ja coś do nie czuje ale ona tego nie odwzajemnia więc ma wyrzuty sumienie, że mnie odrzuca ?
Ale w takiej sytuacji powinna chyba chcieć się trzymać ode mnie z daleka, przecież to niezręczna sytuacja.
Nielogiczne to wszystko, nic nie rozumiem.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Po co dziewczyny chcą utrzymywać znajomość ?

Żadnych pomysłów kobitki ? smile dlaczego takie jesteście ?

3

Odp: Po co dziewczyny chcą utrzymywać znajomość ?

Są różne kobiety, jedna będzie chciała utrzymać Twoje zainteresowanie bo zwyczajnie łechcze to jej ego, druga najnormalniej w świecie lubi Cię jako kolegę i nie chce stracić kontaktu, ale go ogranicza bo wie, że coś czujesz, trzecia nie będzie chciała sprawić Ci przykrości urywając kontakt. Generalnie raczej bym się nie nastawiała, że z tej znajomości coś wyjdzie.

Posty [ 3 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Po co dziewczyny chcą utrzymywać znajomość ?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024