Drugi raz nie odrzucił. - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Drugi raz nie odrzucił.

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 16 ]

Temat: Drugi raz nie odrzucił.

Musze sie komuś wygadać poprostu..Pare lat temu kiedy bylam nastolatka spodobal mi sie chlopak ,kiedy mu o tym powiedzialam odrzucil mnie. Nic takiego wtedy nie czulam ,po jakiś czasie o Nim zapomnialam. Bylam w zwiazku z kims innym lecz niestety rozpadlo sie. Po jakims czasie znowu spotkalam chlopaka z nastoletnich lat i cos poczulam ,powiedzialam o tym kolezance ,Ona nie pytajac mnie o zdanie porostu do Niego napisala. Chcial sie spotkac ,ale Ona zmienila zdanie. Kiedy ja sie do Niego odezwalam nie byl zainteresowny rozmowa ,ciagle powtarza ,że mu sie nie podobam i wogle jest bardzo na nie ,ale mi bardzo zalezy by Go poznać i wiem ,że nie zrezygnuje tak latwo. Bo chyba nie bez powodu "wrocil do mnie" drugi raz. Dlaczego tak jest ,że facet chce sie umawiac z obca dziewczyna ,a z taka o ktorej cos wie i jest nim zainteresowana odrzuca zaslaniajac sie pustym argumentem? Doradzcie mi prosze.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Drugi raz nie odrzucił.

po prostu się mu nie podobasz, przecież nie zmusisz go, żeby był tobą zainteresowany...

3

Gdybym miała sugerowac sie tylko tym ,że mu sie nie podobam to napewno dałabym sobie spokój ,ale nie mam takiego płytkiego myslenia.;)

4

katarzyna74 napisał/a:

Gdybym miała sugerowac sie tylko tym ,że mu sie nie podobam to napewno dałabym sobie spokój ,ale nie mam takiego płytkiego myslenia.;)

Nie, nie masz płytkiego myślenia. Masz tylko myślenie życzeniowe i obsesyjne.
On nie "wrócił do Ciebie". Spotkaliście się i tyle. Chciał się umówić z Twoją koleżanką, ale nie z Tobą. Nie chce być z Tobą, nie podobasz mu się, nie ma chemii, nie ma nic. Czego jeszcze nie rozumiesz i jakiej porady oczekujesz? Jakiego sznura użyć do przywiązania go? Bo z możliwych opcji pozostaje Ci tylko przymus bezpośredni tongue

5

Dokładnie. Faceci zwykle tak nie kminią i nie udziwniają swoich zachowań. Jakbyś mu się podobała, to by nie tylko Cię nie spławiał ale wręcz sam szukał kontaktu. Moim zdaniem nie ma tu mowy o żadnym drugim dnie.

6

Chłopak Ci powiedział,że nie jest zainteresowany, a Ty jakieś desperackie ruchy chcesz robić?

7

W jaki sposób do Ciebie wrócił? Z tego, co napisałaś, wynika, że to bardziej przypadek, niż celowe działanie. Dodatkowo trzeba pamiętać, że sformułowanie „podobać się” nie musi się właśnie odnosić do wyglądu, a do zachowania, charakteru, czy wielu innych czynników złożonych w spójną całość. Można też się komuś „podobać” w roli przyjaciela/przyjaciółki, kolegi/koleżanki, ale nie podobać w roli partnera/partnerki. Moim zdaniem nie ma sensu zawracać mu głowy.

8

katarzyna74 napisał/a:

Gdybym miała sugerowac sie tylko tym ,że mu sie nie podobam to napewno dałabym sobie spokój ,ale nie mam takiego płytkiego myslenia.wink

smile
Z pewnością nie masz "płytkiego myślenia". Przeanalizowałaś problem dogłębnie, tak bardzo, że doszłaś do wniosków mających się nijak do rzeczywistości.
Mężczyźni, to wzrokowcy, nie podobasz mu się,  facet z góry mówi NIE, ale Ty słyszysz BYĆ MOŻE.
Jasno określa, że nie jest Tobą zainteresowany, nie zamierza się spotykać, NIE NIE NIE!
A Ty słyszysz - czemu nie?
Więc walcz, a w efekcie zostaniesz zlekceważona, wyśmiana, w ostateczności facet oskarży Cię o nękanie...ale walcz.

9

BantrothThane napisał/a:

W jaki sposób do Ciebie wrócił?.

W marzeniach smile

10

katarzyna74 napisał/a:

Fakt to nie jest płytkie myślenie ..to myślenie kompletnej desperatki.

11 Ostatnio edytowany przez ZnakZapytania7 (2016-03-27 21:35:24)

Temat tego wątku powinien brzmieć:
Drugi raz mnie odrzucił

Taka jest prawda i nigdy do Ciebie nie wrócił, bo nawet nigdy z Tobą nie był, i nie chce być! Przełknij to i idź dalej.

12

E tam big_smile
Niektórzy powiadają...do trzech razy sztuka tongue

13

hahaha xD
Komentarz katarzyny74 o tym jak odezwała się do niego po raz trzeci za 3...........2........1.....

14

Nie przejmuj się , autorko, że Cię ten pan nie chce, mimo Twojej desperacji i doszukiwania się drugiego dna.

A ile masz lat? Bo jest tu taki pan, co by się mógł zainteresować Tobą, jeśli masz mniej, niż 20 smile

katarzyna74 napisał/a:

Heheheh a czym się sugerujesz?

16

No przecież owy pan w snach pewnie marzy o autorce, tylko się nie przyznaje. Ale ona bidula czyta mu w myślach, więc jakoś to będzie! wink

Posty [ 16 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Drugi raz nie odrzucił.

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024