Życie w Holandii z rodzina - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » EMIGRACJA I ŻYCIE ZA GRANICĄ » Życie w Holandii z rodzina

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 2 ]

Temat: Życie w Holandii z rodzina

Hej wszystkim mam możliwość wyjechania do Holandii z rodzina na stałe  mąż by na początku tylko pracował a potem ją jak naszą córka poszła by do przedszkola ... Zdecydowały byscie się  ? Może ktoś z was mieszka tam i się coś więcej jak wygląda tam życie na stałe ?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Życie w Holandii z rodzina

Mieszkam w Holandii od 2 lat i...nie zamierzam wracać do Polski. Co prawda ja jeszcze nie mam dziecka, mieszkam tu z chłopakiem, ale moja siostra była w takiej sytuacji jak Ty. Przyjechała z małą córką, bo jej mąż znalazł tu pracę. Więc jeśli Twój mąż ma taką możliwość...spróbujcie smile. Życie jest tu o wiele łatwiejsze i państwo pomaga żyć w przeciwieństwie do Polski. A jeśli chodzi o jakiekolwiek bariery...wszędzie spotkacie Polaków...(ja w sumie czasami na to narzekam ;D).Jeśli masz jakieś konkretne pytania odnośnie życia w Holandii, chętnie udzielę odpowiedzi.

Posty [ 2 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » EMIGRACJA I ŻYCIE ZA GRANICĄ » Życie w Holandii z rodzina

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024