Zaręczyny, dzisiaj. nie ma odwrotu - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » WIECZÓR PANIEŃSKI, ŚLUB, WESELE » Zaręczyny, dzisiaj. nie ma odwrotu

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 6 ]

Temat: Zaręczyny, dzisiaj. nie ma odwrotu

Dzisiaj chciałbym się oświadczyć mojej lubej, pogoda dopisuje (już dwa razy ze względu na pogodę, przekładałem), więc tak, wymyśliłem sobie że jedziemy na narty (Rąblów bez szaleństw), a potem Kazimierz "niby" kolacja.

Ciężko bedzie to pogodzić, ale no chciałbym spróbować. Co myślicie o tym ?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Zaręczyny, dzisiaj. nie ma odwrotu

Rób swoje, przecież to formalność jak Cię kocha smile)

3

To Twoja decyzja tylko zastanów się czy na pewno chcesz bo odwrotu rzeczywiście nie ma.

4

Chce chce się oświadczyć, tylko wiecie w lecie to jest wybór, bo można i nad jezioro skoczyć i tu i tam, a teraz trochę lipa jest. I dlatego takie coś wymysliłem.

5

chloe2 napisał/a:

To Twoja decyzja tylko zastanów się czy na pewno chcesz bo odwrotu rzeczywiście nie ma.

???

Odwrotu to nie ma jak się wyskoczy z 10 piętra...

6

Odwrotu nie ma w sensie jeśli zmieni zdanie to straci dziewczynę bo może cos mu się odwidzi przeciez zaręczyny to zapowiedź ślubu.
Nie ma większego znaczenia czy to lato czy zima jesli wybierasz z sercem i szczerze i widac zaangażowanie to przecież dziewczyna to doceni. Poza tym przeciez chcesz żeby wyszla za Ciebie dla Ciebie a nie dla miejsca jakie wybrałeś tongue

Posty [ 6 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » WIECZÓR PANIEŃSKI, ŚLUB, WESELE » Zaręczyny, dzisiaj. nie ma odwrotu

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024