sponsoring - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 6 ]

Temat: sponsoring

witajcie, od niedawna szukam sobie sponsora. większość facetów powiem szczerze to zwykłe dziady, dlatego wybieram sobie bardzo ostrożnie. boję się jednak że to jakiś naciągacz, że mógłby mi coś zrobić. zwykle umawiam się na kawę, omawiamy sprawę, a potem tylko! hotel. tylko hotel, bo boję się wsiąść obcemu do auta albo iść do jego mieszkania. nie wyobrażam sobie tego.
czułam się ku temu pchana, bo nie czułam już że inaczej nie dałabym sobie rady. nigdy nie mogłam znaleźć sobie faceta, mój chłopak mnie zdradzał, byłam bez grosza wielokrotnie nie mając od nikogo wsparcia. w ogóle to nie mam prawie nikogo. pomyślałam, że taki sposób mógłby być fajny na przeżycie oraz zaspokojenie swojej potrzeby bliskości. - w ten sposób wcale się nie dowartościowuję, ale przez moment mogę mieć w ramionach mężczyznę, on się mną interesuje, słucha, całuje, ja też staram się być blisko. no i w końcu idziemy do łóżka. typowe.
znalazłam już i nie chcę szukać. on jest naprawdę bardzo przystojnym mężczyzną, przyjemnie mi się z nim rozmawiało. nawet mogłam dawać mu buziaki (bo uwielbia dawać buziaki, nie przepadam za "lizaniem się") ogólnie mogę zaoferować wiele ciepła ale chcę tego samego. ważne jest by facet nie koncntrował się tylko na łóżku. on ma problemy z dziewczyną, mówi że ciągle jest wredna, chciał odskoczni.
i ma. chyba się spodobaliśmy sobie. w sobotę wynajmie hotel..
i zobaczę co będzie

Macie jakieś swoje doświadczenia?
potrzebuję wymiany zdań "doświadczonych", które chociaż raz spróbowały sponsoringu.
reszcie dziękuję, za wszelkie opluwanie, pogardzanie, pomiatanie, stracicie czas. naprawdę mnie to nie boli.
i chyba póki co tego nie mogę zmienić.

Zobacz podobne tematy :

2 Ostatnio edytowany przez Toja24 (2016-01-14 20:30:11)

Odp: sponsoring

Czego właściwie tutaj sie spodziewasz? Jakiej rady mamy Ci udzielić ? W jaki sposob masz sie przygotować do seksu za kase/kolacje/ciuchy (bo cos chyba za to dostajesz skoro piszesz o sponsoringu...?) z facetem ktory chce zdradzić z Tobą swoją dziewczynę? Nigdy nie zrozumiem takiej postawy... moze Cie nie obchodzi co ja mysle na ten temat, co pomyślą inne osoby, jednak jedno wiem - w zyciu nic nie ma za darmo i nie chodzi mi o pieniądze ale o koleje losu. Jesli ona sie dowie, bedzie cierpiała. Uważaj by łzy ktore byc moze wyleje ta dziewczyna nie wróciły kiedys do Ciebie ze zdwojona siła, póki jeszcze sie z nim nie przespałas moze masz szanse by sie wycofać.
Swoja droga, nie dałabym sie dotknąć mężczyźnie ktory jest zajęty, a tym bardziej pisac o tym na forum...
Poza tym argument o tym że byłaś zdradzona i brakuje Ci bliskości wiec sie na to zdecydowałaś... No wybacz, nie Ty jedna zostałaś zraniona i jestes nieszczęśliwa. To ze ktoś nas w zyciu zawiódł nie daje nam prawa do rozwalania zycia innych ludzi. Nie jest Ci głupio ze ktoś inny moze bedzie przez Ciebie cierpiał?
Kwestia 'braku grosza' tez jest według mnie do rozwiazania innymi sposobami.

3

Trolling? ;]

4

Nigdy nie robiłam tego, co Ty, nie zamierzam Cię obrażać, ale:
Wystarczy wejść na jakąś stronkę typu olx, zeby znaleźć normalną pracę, np. jako kasjerka (doświadczenie, wykształcenie niewymagane).
To, co robisz może teraz wydaje się fajne, ale kiedyś zaczniesz bardzo żałować. Twoje problemy z deficytem miłości powinnaś załatwić u psychologa. Też miałam ten problem i wiązałam się z byle kim, wieszałam sie na nich, szybko angażowałam, a teraz przez to cierpię, bo oni to moje zaangażowanie potrafili wykorzystywać w najgorszy sposób, zmuszając do seksu między innymi. Już tak desperacko nie postępuję, ale skutki przeszłości nadal istnieją w mojej psychice. No krzywdę sobie zrobiłam, Ty też sobie zrobisz.
I widzisz, uważaj, zebyś się nie zaangażowała w relację z tym przystojniakiem. Dla niego to tylko seks za kasę. Dla niego jestes tylko prostytutką, jak się znudzisz/ okżesz kiepska, to wymieni Cię na inną.
Chcesz zrobić to samo jakiejś kobiecie, co Tobie zrobił Twój chłopak i podobno tak bardzo cierpiałaś?

5

A ja mam inne pytanie do użytkowniczki Panewki :
Czy naprawdę cenisz siebie tak nisko, żeby robić z siebie żywy towar ?
Nie zamierzam Ciebie obrażać, ani osądzać - to twoje życie - ale mimo wszystko to smutne, że ktoś zaczyna myśleć o takich rozwiązaniach

6

Przepraszam Cię bardzo, ale to nie sponsoring, to prostytucja.

Posty [ 6 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024