Co chciałybyście poczytać a nie jest przetłumaczone z angielskiego. - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » Debiuty literackie - artykuły, opowiadania Netkobietek » Co chciałybyście poczytać a nie jest przetłumaczone z angielskiego.

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 4 ]

Temat: Co chciałybyście poczytać a nie jest przetłumaczone z angielskiego.

Tak się zastanawiam. Podałam dwa teksty bez większego odzewu, ale rozumiem, że moje gusta literackie nie muszą się pokrywać z gustami Netkobiet tongue Albo jestem marnym tłumaczem...

Więc pytam, co chciałybyście poczytać? Dajcie mi cokolwiek do przetłumaczenia, oceńcie, to zawsze dobra wprawa. Zapraszam smile

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Co chciałybyście poczytać a nie jest przetłumaczone z angielskiego.

Naprawdę cokolwiek? big_smile Bo ja zazwyczaj "normalne" teksty to sobie czytam po angielsku, ale... jest parę fanfiction, za które mi się nie chciało zabrać... big_smile

3

OK, daj jakiś link.

4

Temat wiekowy, ale zastanawiam się czy propozycja nadal aktualna i jakie teksty wchodzą w grę. Opowiadania, czy dłuższe formy?

Posty [ 4 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » Debiuty literackie - artykuły, opowiadania Netkobietek » Co chciałybyście poczytać a nie jest przetłumaczone z angielskiego.

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2023