Niemiły zapach z pochwy. (Po stosunku?) - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Niemiły zapach z pochwy. (Po stosunku?)

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 18 ]

1

Temat: Niemiły zapach z pochwy. (Po stosunku?)

Witam, mam pewien wstydliwy problem.
Zawsze na drugi dzień po seksie wydziela mi się z pochwy troszkę śluzu o niemiłym zapachu. Często pachną nim potem majtki.
Gdy się kochamy myję się później dokładnie, na drugi dzień pojawia się ten zapach. Biorę więc poranną kąpiel lub prysznic i dokłądnie się tam myję. Ale ten zapach czuję nadal...
Czuję dziwny dyskomfort gdy mamy zacząc na drugi dzień grę wstępna, bo mam wrażenie że mi ta śmierdzi... mówiąc naprawdę dobitnie, dlatego idę wcześniej siusiu i sprawdzam "czystosc" tam na dole wycierajac wszystko dokladnie papierem.

Czy ten zapach może być skutkiem kochania się bez prezerwatywy?
Bo może to normalne a ja sobie coś ubzdurałam.

Zobacz podobne tematy :
Odp: Niemiły zapach z pochwy. (Po stosunku?)

My z moim Skarbem kochany sie z prezerwatywa i jest ok. Moze to dlatego,ze on konczy w Tobie,a potem to musi wylecieć :-( ja jeszcze nigdy nie próbowałam bez gumki,ale moze to stopniowo wypływa. A sperma raczej nie ma milego zapachu.

3

Nie, nigdy nie konczy we mnie.. . wiec to niestety nie to ;/

A może idź do lekarza,co? Bo możesz miec jakis stan zapalny,albo cos innego,bo wtedy sie takie cos wydobywa.

5

Chyba będę musiała... w przyszłym tygodniu zapiszę się do ginekologa i cierpliwie poczekam w kolejce;|)

6

Kochanie prawdopodobnie masz tzw Upławy. To właśnie wydzielina o dość nie miłym zapachu spowodowana stanem zapalnym pochwy. nieleczona może mieć przykre konsekwencje sad tak jak moja poprzedniczka napisała popieram wizytę u lekarza, a nawet zalecam. będę trzymała kciuki, żeby wszystko było w porządku smile

7

Nie straszcie dziewczyny, oczywiście mogą to być upławy. ale nie muszą. Ja miałam podobnie. Po jakimś czasie przeszło. Moim zdaniem powodem może być to, że twój partner dobrze się nie domywa, przed stosunkiem, lub w ogóle tego nie robi. Mój partner ma spory napletek, praktycznie cały czas penis jest zakryty i mówiąc normalnie dusi się. Nawet jak chłopak umyje się wieczorem, to po pół godzinie i tak pojawi się specyficzny zapach, bo napletek jest dużo dłuższy od penisa. Odkąd zaraz po umyciu kochamy się, nie ma tego problemu.

Co do seksu z prezerwatywą, lub bez. Z prezerwatywą robiłam to raz i dopiero wtedy czuć było gumą;d. Raz jak kochaliśmy się bez prezerwatywy skończył we mnie i potem nie było żadnego nieprzyjemnego zapachu, ale musiałam od razu iść się umyć bo strasznie mnie piekło.

8

Nie muszą, ale mogą. Lepiej się zbadać. W razie czego, powiedz, że masz stałego partnera i poproś o jakąś maść dla niego i on też musi bezwzględnie przestrzegać zaleceń lekarza.

9

no ja miałam upławy ale nawet jesli to by było dziwne że tylko po stosunku bo je sie ma raczej cąły czas do tego dość szybko dochodzi swęzenie i pieczenie wec jak to jest już jakis czas to raczej nie to może nawet jak nie skończył w Tobie to cos tam z niego wyleciało a tak bywa wiec może to to?? nie wiem

10

dziekuje za rady:)

11

Witam. Mam dość wstdliwy problem i nie moge się nikogo poradzić, gdyż sie strasznie tego wstydze. Przed wczorej porawiły sie na pochwie takie malutkiw krosteczki, które strasznie swedza i do tego jak pękają tworza wielka rane, która straszliwie szypie i teraz bardzo brzydko pachnie mi z pochwy. Tak jakbym sie nie myła przynajmniej z dwa miesiace. okropnosc. szukam czegos dobrego i trafiłam na taki Multi-Gyn ActiGel, który podobno działa. A jakie jest wasze zdanie na jego temat? Bo nie moge juz wytrzymac.

12 Ostatnio edytowany przez LeeBee (2013-03-20 15:02:49)

NataliaM26 napisał/a:

Witam. Mam dość wstdliwy problem i nie moge się nikogo poradzić, gdyż sie strasznie tego wstydze. Przed wczorej porawiły sie na pochwie takie malutkiw krosteczki, które strasznie swedza i do tego jak pękają tworza wielka rane, która straszliwie szypie i teraz bardzo brzydko pachnie mi z pochwy. Tak jakbym sie nie myła przynajmniej z dwa miesiace. okropnosc. szukam czegos dobrego i trafiłam na taki , Multi-Gyn ActiGel który podobno działa. A jakie jest wasze zdanie na jego temat? Bo nie moge juz wytrzymac.

Jak możesz stosować jakikolwiek środek nie wiedząc co Ci jest?

Ja nie jestem zwolenniczką leczenia się na własną rękę zwłaszcza jeśli chodzi o sfery intymne. Wielokrotnie można sobie znacznie bardziej zaszkodzić, bo tylko zaleczysz objawy, a przyczyna może wywołać dużo poważniejsze konsekwencje.

Chodź pewnie to tylko reklama środka "cud"- Multi-Gyn ActiGel

13

mi sie wydaje, ze masz grzyba... ale jednak mimo wszystko poszlabym do lekarza i jego pytala o rady co kupic co stosowac...

14

Tez nie bylam zwolenniczka leczenia na wlasna reke, ale jezeli wizyte mam pozno to nie bede czekac az cos powazniejszego sie rozwinie. Dzwonilam do Pana doktora na tel. prywatny, bo obecnie jest na zwolnieniu i powiedzial ze ten gel moge zaczac na razie stosowac. Tylko mam obserwowac i w razie jezeli cos bysie dzialo mam zadzwonic do niego.

15

witam mam bardzo nie mily problem sad . od ostatich dni strasznie mi smierdzi z pochwy sluzu nie ma ani innych objawuf infekcja na pewno to nie jest bo juz kidys mialami do byl salkowicie inny zpach i zolty sluz przy tym i pieczenie a teraz to tylko mam niemily zapach sad uprawiam stosunek z moim chlopakiem bez prezerwatywy i konczy wemnie zawsze bo mam implanta i nie moge zajsc w cize to nie musimy uzywac i moze konczyc wemnie . i ten zapach to jest taki podobny ja do spermy moze to dlatego a my kochamy sie i to czesto to wsumie codziennie nawet 2 razy prosze o pomoc nie wiem co robic sad sad

16 Ostatnio edytowany przez flores18261 (2013-07-29 16:24:56)

chicka A wiesz ja myślę , że każdy ma swój zapach tak jak zapach skóry a czy kolwiek grzybica może też być pochwy gdzieś tu na forum o tym czytałam.

17 Ostatnio edytowany przez IngaN (2015-07-22 10:20:44)

Witam
Nie wiem co się dzieje ale jeden dzień po stosunku bardzo piecze mnie pochwa a dodatkowo wydzielam śluz o nieprzyjemnym zapachu który jest zbliżony do koloru krwi. Niestety nie mogę udać się do lekarza. Dodam ze to nie był mój pierwszy raz. Proszę o szybką rade.

18

no coz.mialam ten sam problem.po stosunku przez kilka dni utrzymywal sie przykry zapach.mialam tez czeste infekcje.trwalo to kilka lat!ginekolog tylko przepisywal tabletki,masci,dla mnie,dla meza........a pozniej odkrylam,ze maz robi skoki w bok...wiec przestalam z nim sypiac i w koncu sie rozstalam....i....jak reka odjal!pomimo,ze mialam od tego czasu 3 partnerow nic takiego nie mialo wiecej miejsca........................ ciekawe???......

Posty [ 18 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Niemiły zapach z pochwy. (Po stosunku?)

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024