Czy to juz zdrada? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 20 ]

Temat: Czy to juz zdrada?

Na początku chciałabym sie z Wami przywitac i zapoznać , bo jestem nowa na forum smile
Otóż jestem tutaj, bo od kilki dni dręczy mnie pewna sprawa...
Na sylwestra poszłam ze swoim chłopakiem (jesteśmy razem rok) na imprezę do jego kumpla i jego dziewczyny. Była też z nami jego siostra ze swoim chłopakiem oraz Andrzej z Monika, którzy bodajze nie byli para (podkreśłam to celowo). Gdy już wszyscy porządnie wypili, a impreza się rozkręcała, mój chłopak poszedł do pokoju obok gdzie byli Monika, Andrzej i dwaj kumple, o których wczesniej wspominałam. Ja siedziałam wraz z innymi dziewczynami przy stole. Nagle postanowiłam pójśc do pokoju, gdzie udał się przed chwila mój chłopak. Gdy otworzyłam drzwi zobaczyłam, że mój facet przytula ta monike, łapiac ja za tyłek. Przypominam, że gdy weszłam nagle ktoś zapalil swiatło, a on szybko od niej odszedł. Strasznie się zdenerwowałam. Chwilę potem, gdy on chciał mnie przytulić, jakby nigdy nic sie nie stało, ja powiedziałam mu żeby mnie puścił. On sie spytał dlaczego. (!)  Odpowiedziałam, że za nią i uderzyłam go w twarz. Widziałam to jak się zdenerwował. Pózniej zaczęliśmy rozmawiać na osobności. Przekonywał mnie,że jest mi wierny...Gdy wróciliśmy do domu nad ranem jeszcze o tym przez moment rozmawialiśmy. Gdy się widzimy niby wszystko jest ok, ale gdy mam chwile wolnego czasu zaczynam o tym mysleć i sie denerwuje. Nie chce byc  naiwna ani głupia czy zaslepiona.

Co o tym sądzicie? ;x  Jak powinnam sie zachować: udawać, że sie nic nie stało i trwac tak dalej?
Jestem pełna złości i gniewu, jak dać upust emocjom?
Bardzo proszę o dobre rady.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Czy to juz zdrada?

Dowod juz masz sad to chyba wystarczy,oberwal za klamstwo,idealne zachowanie cool

3

dokładnie co by jeszcze musiało się stać??? No ja nie wyobrażam sobie żeby mój facet łapał za tyłek koleżanki!!!
A wogóle co oni robili tam sami z nią przy zgaszonym świetle???:)

4

Hm...tego to sie mozemy tylko domyslac

5

to już lepiej skończmy z domysłami, żeby autorki nie denerwować:)

6

oki

7

ooo wiesz co ciekawa historia... gdyby to moj chłopak tak zrobił zrobiła bym tak samo jak ty, z tym ze ja jestem porywcza nawet bardzo i napewno bym z tamtad wyszła a cała sprawe musiałabym w milczeniu i samotnosci bez niego przemyslec. Bo co niby miało znaczyc to zgaszone swiatło i tyle facetow i ona jedna!

8

facet na pewno zachował się źle. Oni tacy są, trochę wypiją, laska będzie "łatwa" i zapominają o całym świecie.
Bardzo dobrze zrobiłaś, ale uważaj na niego w przyszłosći. Stało się to raz, może stać się po raz kolejny.

9

no u mnie to byloby po zwiazku

10

Do majkawązki. "Oni tacy są, trochę wypiją, laska będzie "łatwa" i zapominają o całym świecie."
No właśnie, nie ukrywam, że był pod wpływem, ale to niczego nie tłumaczy, ja takich rzeczy nie robię. Dodam jeszcze, że przed ta cała sytuacją powiedział mi, że bajerował z nią słownie i że jest strasznie łatwa. Na pewno wobec mnie to nie było w porządku.
Przemyślę to jeszcze na spokojnie.

11

Dary.
"Dowod juz masz sad to chyba wystarczy,oberwal za klamstwo,idealne zachowanie "
I nie żałuję, że uderzyłam go w twarz. Hah ! ;D Mógł jeszcze dostać. A zdenerwował się zapewne czyli miał coś na sumieniu. Proste: winny się tłumaczy.

12

Na pewno w przyszłości będę na niego uważać, ale czy na pewno na niego...
Jak myślicie powinnam zakończyć tę historię happy endem i dać sobie z nim spokój czy nadal z nim być? To jest dla mnie trudne.

13

ta decyzja,to już do Ciebie należy...
Nikt nie podejmie jej za Ciebie. Możesz analizować nasze wypowiedzi, ale wybór należy do Ciebie

14

sama się musisz zastanowić jak między wami było przez ten rok, na szczęście w sylwestra do niczego nie doszlo miedzy Twoim chlopakiem i ta dziewczyna, chociaz lapanie po tylku to i tak duzo i powiem Ci ze takie uczucie chyba juz zostanie... co robi jesli sie nie widzi z Toba, czy napewno jest szczery..bynajmniej ja tak wczesniej miałam, z drugiej jednak strony może Twoj chlopak sie troche nie wiem..zagubil? popelnil blad i nie warto wszystkiego przekreślac? hmmm..moze poobserwuj go trochę i zastanow się na spokojnie czy chcesz to ciągnąć, ja to bym sobie jeszcze porozmawiala z tą ździrą, przepraszam za wyrazenie ale nienawidze takich panien, ktore łaszą sie na zajetych facetów:[

15

Twierdzę tak samo jak Ty Lusindo... Wyobrażam sobie co się dzieje gdy mnie obok nie ma...ale jak już Ty to powiedziałaś może to był jego wybryk.... Zastanowię się nad tym co mi powiedziałaś.
Tutaj jeszcze włacza mi sie kwestia ograniczonego zaufania, nie wiem czy bym była w stanie po takim czymś dalej ufać, czy też nigdy do tego już nie wrócić. Tak naprawdę nigdy mu tego nie wybaczę. Myślałam nawet żeby się odegrać, ale nie pozwala mi na to szacunek do samej siebie. Narazie będę go obserwować, a czas pokaże która z możliwości wymienionych przez Ciebie jest prawdziwa. Nie będę się tym już dłużej zadręczać.
Akurat tak się składa, że ta zdzira chodzi ze mną do szkoły. Może to się wydać smieszne, ale mam ją nawet w znajomych na nk...
Niekiedy właśnie tak jest, że panienki łaszą sie do zajetych lub żonatych facetów....:(

16

I bardzo dziękuję wszystkim za rady smile
Jesteście kochani :**
Pomogliście mi. Teraz jest mi lżej smile

17

Minęło już dużo czasu, a mnie zdarza się o tym wspominać i myśleć, niekiedy nawet boli (!) dziwne, że jeszcze mi nie przeszło, widocznie bardzo kochałam tego faceta i chyba tak na prawdę jeszcze...ale z nim nie jestem i chcę być sama.Przynajmniej się dowiedziałam z kim miałam do czynienia. Jeśli ktoś to przeczyta, dziękuję...:)

18

Myślę, że podjełaś słuszną decyzję. Chyba postąpiłabym tak samo, moja głowa nie dałaby mi spokoju po takim `obrazku`. Podejrzewałabym go nieustannie, pewnie zaczeła sprawdzać czy jest lojalny itp. Historię opisywałaś w styczniu a mamy maj, wydarzyło się coś jescze co Cie popchneło do takiej decyzji, czy zakonczyłaś związek juz wtedy? Pozdrawiam i życze powodzenia z przyszlymi partnerami smile

19

"obrazek" był super i strasznie bolało, więc gdybym została przy nim ten ból nadal by pozostał,a tego nie chcę, czas się oderwać. Były jeszcze kilka 'drobnostek', które o tym zadecydowały, ale to już nieważne.

Posty [ 20 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024