Ktora opcje byscie preferowali? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Ktora opcje byscie preferowali?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 9 ]

Temat: Ktora opcje byscie preferowali?

Zastanawiam się jak wy wolelibyscie rozplanować wizyty w salonach masazu. Załozmy ze masz dwie opce:

1. Trzy wizyty w tygodniu u jednej dziewczyny godzinna sesja bez dodatków

2. Jedna wizyta w tygodniu ale u duetu, czyli dwie dziewczyny i sesja 120minut z dodatkami

Ktora opcje wybieracie?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Ktora opcje byscie preferowali?

Zapytaj Kamila, on Ci pewnie dobrze podpowie wink

3

Modlitwa, jakis wlasny projekt lub hobby i powrot do bycia dumnym z siebie czlowiekiem - pamietasz jeszcze jakie to uczucie? - a nie wiezniem wlasnych pokus, ktorego byle przecietne gowno, ktore ma cipe pare razy dotknie, skasuje gruba kase za lekka prace po czym wysmieje z kolezankami, ze dobrze, ze sa tacy frajerzy bo by mialy ciezej za mniej kasy w normalnej pracy.

4

DarekFDD napisał/a:

Zastanawiam się jak wy wolelibyscie rozplanować wizyty w salonach masazu. Załozmy ze masz dwie opce:

2. Jedna wizyta w tygodniu ale u duetu, czyli dwie dziewczyny i sesja 120minut z dodatkami

Ktora opcje wybieracie?

A jakie dodatki?

5

Masz dziś, Bert, "dzień dobroci dla trolli"? smile

6

Muqin napisał/a:

Masz dziś, Bert, "dzień dobroci dla trolli"? smile

No siegnalem po piwko po sesji AA smile

7

A co ty kurła masz wybrać jakiś abomament? big_smile
Bierz jednego tygodnia jedną, w drugi 2 i po kłopocie . tongue
Byle zdrowie służyło. smile

8 Ostatnio edytowany przez DarekFDD (Wczoraj 00:56:37)

JohnyBravo777 napisał/a:

Modlitwa, jakis wlasny projekt lub hobby i powrot do bycia dumnym z siebie czlowiekiem - pamietasz jeszcze jakie to uczucie? - a nie wiezniem wlasnych pokus, ktorego byle przecietne gowno, ktore ma cipe pare razy dotknie, skasuje gruba kase za lekka prace po czym wysmieje z kolezankami, ze dobrze, ze sa tacy frajerzy bo by mialy ciezej za mniej kasy w normalnej pracy.

Ja uważam, że 300 zł za dostęp do młodej atrakcyjnej kobiety to nie jest wysoka cena. Za 300 zł jest pełna godzina z taka dziewczyna.  Ale przyznam ze masz troche racji z tym wiezieniem wlasnych pokus. Uwazam ze poped nie jest fajny. Zwlaszcza dla przegrywow jak ja. To nie jest jedzenie oddychanie, ze mozna samemu realizowac. Niestety.

Bert44 napisał/a:
DarekFDD napisał/a:

Ktora opcje wybieracie?

A jakie dodatki?

To zalezy od salonu, np prysznic jest u niektorych w cenie a u innych  za dopłata. Do tego np taniec w niektórych, jedna robi siadanie na twarzy.
Do tego jeszcze całowanie i dominacja - ale te 2 rzeczy mnie nie intersuja.

Legat napisał/a:

A co ty kurła masz wybrać jakiś abomament? big_smile
Bierz jednego tygodnia jedną, w drugi 2 i po kłopocie . tongue
Byle zdrowie służyło. smile

W sumie dobry pomysl. Nie abonament, po prostu mysle jak to ustalic bo chciałbym zamawiac terminy w salonie mocno do przodu. Zazwyczaj aż tak nie mozna, ale Pani z recepcji wie ze chodze czesto i zawsze jak się umowie to jestem pozatym ona mnie bardzo lubi i pojda mi na reke abym mial stale terminy ułozone. Chciałbym tak bo np tydzien temu bardzo chciałem isc, czekałem na to pare dni a okazało sie ze terminu juz nie ma wten sam dzien. Troche wpadłem w panike i próbowałem dzwonic do 2 innych salonów ale wszedzie były zajęte terminy. Niestety też pora była pozna. Po prostu nie chce ryzykowac takich sytuacji.

9

DarekFDD napisał/a:
JohnyBravo777 napisał/a:

Ja uważam, że 300 zł za dostęp do młodej atrakcyjnej kobiety to nie jest wysoka cena. Za 300 zł jest pełna godzina z taka dziewczyna.  Ale przyznam ze masz troche racji z tym wiezieniem wlasnych pokus. Uwazam ze poped nie jest fajny. Zwlaszcza dla przegrywow jak ja. To nie jest jedzenie oddychanie, ze mozna samemu realizowac. Niestety.

Ale bez jedzenia i oddychania sie umiera a bez masturbacji reka lub pochwa kobiety mezczyzna moze czuc sie nawet lepiej smile

Bogactwo i bieda sa w glowie - jesli uwazasz, ze Ci czegos brakuje to bedziesz cale zycie w transie oddawal swoj spokoj mysli, czas i energie na zdobywanie tego.
Jesli uwazasz, ze masz czegos tyle, ze nie masz co z tym zrobic to bez problemu z tego, swiadomie, na swoich zasadach, zrezygnujesz i odblokujesz spokoj mysli, czas i energie na istotniejsze cele.

Poki co gonisz fantazje liczac, ze sie nimi kiedys nasycisz - ale fantazje sa puste a pustym sie nasycic nie da.
Nie potrzebujesz wykonywac kosztownych, pustych aktywnosci w rzeczywistosci aby zmienic to co o sobie myslisz - mozesz to zmienic zaczynajac w swojej glowie.
A najlepsza zmiana nie jest zmiana myslenia z "jestem przegrywem bo X, Y, Z" na "jestem zwyciezca bo X, Y, Z" tylko z "jestem przegrywem bo X, Y, Z" na "jakie to ma w ogole znacznie? Czas zajac sie jakims problemem, ktory odkladam".

Posty [ 9 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Ktora opcje byscie preferowali?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024