Używacie gadżetow erotycznych? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Używacie gadżetow erotycznych?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 14 ]

1

Temat: Używacie gadżetow erotycznych?

Używacie, jakiś gadzetow erotycznych? Np. pierścien na penisa itd?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Używacie gadżetow erotycznych?
oriori napisał/a:

Używacie, jakiś gadzetow erotycznych? Np. pierścien na penisa itd?

Kiedyś raz na próbę użyłem pierścienia  erekcyjnego.Ta z samej ciekawości powiem Tobie.Ale koleżanki z którymi jak jest ochota spotykam się na igraszki.Są tak podniecające że nie potrzebne mi takie gadżety.Ale z czystej ciekawości można sprawdzić.

3

Około 5 lat temu kupiliśmy pierwszy gadżet i obecnie mamy całe pudło różnych zabawek. Staramy się nie dublować ich funkcji.
Chociaż..... wróć..... jakieś 10 lat temu (może nawet więcej) pamiętam, że kupiliśmy w Rossmannie pierścień na penisa. Kilka razy użyliśmy ale ostatecznie poszedł do kosza po sytuacji gdy penis zaczął przyjmować niepokojące barwy....
Wracając do tego co jest teraz to mamy: dosyć gruby wibrator, bezdotykowy masażer łechtaczki, króliczka, masażer punktu G, dwa masturbatory, masażer na palec, nakładkę na penisa i jądra z wibratorem, mini różdżkę, bulleta, wibrator zakładany do seksu..... hmmmm tyle przychodzi mi od razu do głowy ale pewnie jeszcze o czymś zapomniałam ale już nie chce mi się przegrzebywać pudełka.

4

Ostatnio dość często. Długi związek tak więc trzeba jakoś rozpalać ochote na seks na nowo. Szczególnie jeśli w trakcie tych wielu lat naprawdę wszystkiego się próbowało. Na początek polecam żele intymne, wibrator, ewentualnie sex elixir. Jest to hiszpańska mucha, poczatkowo w to nie wierzyliśmy ale okazało się,ze jednak działanie jest.

5

Polecam wypróbować rówież sex elixir na sobie. Na mojego męża działa smile Przetestowaliśmy z ciekawości czy zadziałą czy nie i podzialało smile Tak więc teraz używamy tego oboje.

6

A o tym nie wiedziałam. myślałam ze to działą tylko na kobiety smile

Nawoja napisał/a:

Około 5 lat temu kupiliśmy pierwszy gadżet i obecnie mamy całe pudło różnych zabawek. Staramy się nie dublować ich funkcji.
Chociaż..... wróć..... jakieś 10 lat temu (może nawet więcej) pamiętam, że kupiliśmy w Rossmannie pierścień na penisa. Kilka razy użyliśmy ale ostatecznie poszedł do kosza po sytuacji gdy penis zaczął przyjmować niepokojące barwy....
Wracając do tego co jest teraz to mamy: dosyć gruby wibrator, bezdotykowy masażer łechtaczki, króliczka, masażer punktu G, dwa masturbatory, masażer na palec, nakładkę na penisa i jądra z wibratorem, mini różdżkę, bulleta, wibrator zakładany do seksu..... hmmmm tyle przychodzi mi od razu do głowy ale pewnie jeszcze o czymś zapomniałam ale już nie chce mi się przegrzebywać pudełka.

To normalne z tym pierścieniem.  On powoduje zatrzymanie krwi w penisie i przez to penis jest twardszy i większy.  A że zatrzymuje krew zmienia kolor proste

8

Gdzie to kupić?

9

Nie uzywam

10

W sieci, ewentualnie w jakichś sex shopach stacjonarnych ale sam po takich miejscach nie chodzę. Wolę zamówię internetowo.

11

Perwersyjny za to szczupł napisał/a:

To normalne z tym pierścieniem.  On powoduje zatrzymanie krwi w penisie i przez to penis jest twardszy i większy.  A że zatrzymuje krew zmienia kolor proste

Tak, wiem. I kilka razy było ok aż nagle penis zaczął męża po prostu boleć po założeniu i kolor był inny niż przy wcześniejszych zakładaniach. I wtedy pierścień poszedł do kosza. Teraz mamy z innej firmy pierścienie (3 różne wielkości) i nie ma takich problemów.

Nawoja napisał/a:

Tak, wiem. I kilka razy było ok aż nagle penis zaczął męża po prostu boleć po założeniu i kolor był inny niż przy wcześniejszych zakładaniach. I wtedy pierścień poszedł do kosza. Teraz mamy z innej firmy pierścienie (3 różne wielkości) i nie ma takich problemów.

Założył zbyt mały, mocny pierścień. Trzeba dobrać odpowiedni. Zbyt duży nie zadziała zbyt mały może powodować ból, spadek erekcji. Jak dobierzesz odpowiedni wtedy oboje będziecie zadowoleni

Zbyt duży nie zadziała zbyt mały może powodować ból

Jest jeszcze trzeci rodzaj, na te trzeba uważać najbardziej. One powoli przejmują władzę, zawłaszczają użytkownika.
Miałem kiedyś taki, nie szło się go pozbyć.
Zanieśliśmy go w końcu z kumplem do Mordoru i tam został spalony.
Ale ile się po drodze działo, to nawet nie będę opowiadał. I tak byście nie uwierzyli.

14

Z gadzetow  mamy wibrator i rozczke .Maz ma problemy z erekcja  od ponad dwoch lat  I wkoncu postanowilam kupic cos.

Posty [ 14 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Używacie gadżetow erotycznych?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024