Co ja mam z nim zrobić? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Co ja mam z nim zrobić?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 7 ]

Temat: Co ja mam z nim zrobić?

Hej potrzebuje rady. Otóż niedługo minie pół roku po rozstaniu z facetem. Rozstanie było burzliwe w kłótni plus on był pod wpływem alkoholu, chodziło o niby jakieś moje "kłamstwa" do tego sporo też namieszały osoby trzecie i finito. Od tamtej pory nie mamy żadnego kontaktu. Nie do końca mi chyba ufał i raczej wątpił w moje uczucia. Źle mnie potraktował, parę słów zabolało. Byłam zła, urażona, smutna. Teraz przeważa tęsknota, nadal się bije z myślami. Nie ma dnia żebym o nim nie myślała. Kochał mnie i miałam nadzieje ze się do mnie odezwie w końcu to on się źle zachował tylko nie wiem czy on zdaje sobie z tego sprawę. I tak to leciało przez kilka miech raz miałam nadzieje raz chciałam zapomnieć, czułam do niego żal, już przychodziły myśli ze on ma naprawdę na mnie wyje.... i że wszystko było kłamstwem. Ale ostatnio się dowiedziałam że nie zapomniał i cierpi tak samo, oczekiwał że to ja wyciągnę rękę. Wywnioskowałam to tez z postu który wrzucił na fb jakiś czas temu, był mocny na bank skierowany do mnie. Ma do mnie żal, myśli ze się zabawiłam jego uczuciami i zapomniałam co mnie dobija jeszcze bardziej. Przykro mi że też to przeżywa ale gdyby mi ufał, umiał zrozumieć i normalnie pogadać zamiast tworzyć jakieś afery inaczej by to wyglądało. Kocham go ale dalej żywie do niego uraze. Mam jakąś blokade nie umiem wyjść z kontaktem choć bardzo bym chciała to za dużo wahań i dylematów, z tego co wiem u niego to samo. Oboje jesteśmy upartymi ludźmi. Co wy o tym myślicie? Bo ja już mam dość totalny meksyk w głowie

Zobacz podobne tematy :

2 Ostatnio edytowany przez Salomonka (2024-06-18 21:36:28)

Odp: Co ja mam z nim zrobić?
malwinaa45 napisał/a:

Hej potrzebuje rady. Otóż niedługo minie pół roku po rozstaniu z facetem. Rozstanie było burzliwe w kłótni plus on był pod wpływem alkoholu, chodziło o niby jakieś moje "kłamstwa" do tego sporo też namieszały osoby trzecie i finito. Od tamtej pory nie mamy żadnego kontaktu. Nie do końca mi chyba ufał i raczej wątpił w moje uczucia. Źle mnie potraktował, parę słów zabolało. Byłam zła, urażona, smutna. Teraz przeważa tęsknota, nadal się bije z myślami. Nie ma dnia żebym o nim nie myślała. Kochał mnie i miałam nadzieje ze się do mnie odezwie w końcu to on się źle zachował tylko nie wiem czy on zdaje sobie z tego sprawę. I tak to leciało przez kilka miech raz miałam nadzieje raz chciałam zapomnieć, czułam do niego żal, już przychodziły myśli ze on ma naprawdę na mnie wyje.... i że wszystko było kłamstwem. Ale ostatnio się dowiedziałam że nie zapomniał i cierpi tak samo, oczekiwał że to ja wyciągnę rękę. Wywnioskowałam to tez z postu który wrzucił na fb jakiś czas temu, był mocny na bank skierowany do mnie. Ma do mnie żal, myśli ze się zabawiłam jego uczuciami i zapomniałam co mnie dobija jeszcze bardziej. Przykro mi że też to przeżywa ale gdyby mi ufał, umiał zrozumieć i normalnie pogadać zamiast tworzyć jakieś afery inaczej by to wyglądało. Kocham go ale dalej żywie do niego uraze. Mam jakąś blokade nie umiem wyjść z kontaktem choć bardzo bym chciała to za dużo wahań i dylematów, z tego co wiem u niego to samo. Oboje jesteśmy upartymi ludźmi. Co wy o tym myślicie? Bo ja już mam dość totalny meksyk w głowie

Jeśli był pijany, wytrzeźwiał i dalej został "uczepiony" tych swoich jakiś bezpodstawnych pretensji do ciebie, to sorry... Ale chyba nie wiesz co robisz mysląc o nim jak o normalnym człowieku/partnerze.

Za mało masz kłopotów? Ciągnie cię do zmarnowania sobie życia? To powodzenia.

3

Najwyraźniej do siebie nie pasujecie, albo nie dorośliście do normalnego związku.

4

malwinaa45 napisał/a:

Skoro źle cię potraktował i nie ma do ciebie zaufania, to zapomnij o nim, tym bardziej, że masz do niego żal. Dla ciebie ten człowiek już nie powinien istnieć, a ty rozpamiętujesz, że może, że uparty, że cierpi. Wyobraziłaś coś sobie w głowie, co zupełnie się nie pokrywa z rzeczywistością. Gdybyś jednak do niego wróciła, to licz się z podobnym zachowaniem.

5

Farmer napisał/a:

Najwyraźniej do siebie nie pasujecie, albo nie dorośliście do normalnego związku.

A jaki to jest normalny zwiazek wg Ciebie?

6

sprobowac zawsze mozna, niekiedy ludzie wracaja do siebie z powodzeniem.

Napisz, wyraz swoje emocje, bez tego nie ma zwiazku. Zobaczycie co z tego wyjdzie.

Jesli historia sie powtorzy, to daj sobie spokoj raz na zawsze.

7

Uważam, że powinniście poważnie porozmawiać. Taka podpowiedź: jeśli on wystawił posta na FB, takiego, że Ty odczułaś, że kieruje go w Twoją stronę, to zrób to samo wobec niego i zobacz jaka będzie reakcja smile

Posty [ 7 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Co ja mam z nim zrobić?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024