W związku z licznymi komentarzami, które dowodzą o braku wiedzy i świadomości, że myśl jest twórcza i wpływa na materie (udowodniono naukowo) Negatywne myśli, czyli psychopatyczne, skłonne do czynienia tylko zła, o niskiej wibracji są falą, która w ekosystemie czyni destrukcję, czyli falowe zakłócenia. W oddziaływaniach informacyjnych, wszelkich rodzajów informacji ze wszechinformacją- informacja dla całości i o całości wszelkich rodzajów informacji. Destrukcyjne falowe zakłócenia są przyczyną wszelkich dramatów, cierpień i śmierci ekosystemu, za które na pewno poniesie się konsekwencje. Natomiast pozytywne myśli, czyli empatyczne, świadome z potrzeby serca, skłonne do czynienia tylko dobra, o wysokich wibracjach są w rezonansie z ekosystemem, czyli wysokie wibracje potęgują wzajemne oddziaływania informacyjne, wszelkich rodzajów informacji ze wszechinformacją.
To prawda.
W związku z licznymi komentarzami, które dowodzą o braku wiedzy i świadomości, że myśl jest twórcza i wpływa na materie (udowodniono naukowo) Negatywne myśli, czyli psychopatyczne, skłonne do czynienia tylko zła, o niskiej wibracji są falą, która w ekosystemie czyni destrukcję, czyli falowe zakłócenia. W oddziaływaniach informacyjnych, wszelkich rodzajów informacji ze wszechinformacją- informacja dla całości i o całości wszelkich rodzajów informacji. Destrukcyjne falowe zakłócenia są przyczyną wszelkich dramatów, cierpień i śmierci ekosystemu, za które na pewno poniesie się konsekwencje. Natomiast pozytywne myśli, czyli empatyczne, świadome z potrzeby serca, skłonne do czynienia tylko dobra, o wysokich wibracjach są w rezonansie z ekosystemem, czyli wysokie wibracje potęgują wzajemne oddziaływania informacyjne, wszelkich rodzajów informacji ze wszechinformacją.
Wibracja o niskiej falowości ponieważ jest wszechinformacją o złożonej budowie która w ekosystemie czyni destrukcję i powoduje całkowite zakłocenie falowości pierwotnej czyli wyższej, w odziaływaniach informacyjnych niesie w kontekscie falowym destrukcyjne informacje, które odbierane przez materię twórczą powodują negatywne myśli (udowodnione naukowo). Myśli negatywne, czyli psychopatyczne skłonne do wibracji zgodnej z informacjami ważnymi dla całości, nie tworzą z ekosystemem odpowiedniej wibracji, co powoduje falowe zakłócenia. Rezonans który wtedy powstaje, wraz z wysokimi wibracjami poza skalą, powoduje wzajemnie odzdziaływanie informacyjne, co de facto nijak się ma do ddziaływań pozytywnych tworzących wszechinformację.
Zgadzam się z tobą całkowicie toni144, jestem zachwycona twoją wiedzą o wszechinformacjach i tak trzymaj
4 2024-06-21 21:19:31 Ostatnio edytowany przez Tamiraa (2024-06-21 21:26:19)
Ja się aż tak bardzo na tym nie znam jak Toni i Salomonka, jednak chętnie poczytałabym więcej na ten temat. Myśli są tym, od czego się wszystko zaczyna. Jak sądzicie czy zdrowie ma wpływ na te wibracje, czy można je stymulować?
Ja się aż tak bardzo na tym nie znam jak Toni i Salomonka, jednak chętnie poczytałabym więcej na ten temat. Myśli są tym, od czego się wszystko zaczyna. Jak sądzicie czy zdrowie ma wpływ na te wibracje, czy można je stymulować?
Przeciez nie ma zadnych wibracji... wibracje to sa w telefonie, a nie u czlowieka
toni144 napisał/a:W związku z licznymi komentarzami, które dowodzą o braku wiedzy i świadomości, że myśl jest twórcza i wpływa na materie (udowodniono naukowo) Negatywne myśli, czyli psychopatyczne, skłonne do czynienia tylko zła, o niskiej wibracji są falą, która w ekosystemie czyni destrukcję, czyli falowe zakłócenia. W oddziaływaniach informacyjnych, wszelkich rodzajów informacji ze wszechinformacją- informacja dla całości i o całości wszelkich rodzajów informacji. Destrukcyjne falowe zakłócenia są przyczyną wszelkich dramatów, cierpień i śmierci ekosystemu, za które na pewno poniesie się konsekwencje. Natomiast pozytywne myśli, czyli empatyczne, świadome z potrzeby serca, skłonne do czynienia tylko dobra, o wysokich wibracjach są w rezonansie z ekosystemem, czyli wysokie wibracje potęgują wzajemne oddziaływania informacyjne, wszelkich rodzajów informacji ze wszechinformacją.
Wibracja o niskiej falowości ponieważ jest ....
Zgadzam się z tobą całkowicie toni144, jestem zachwycona twoją wiedzą o wszechinformacjach i tak trzymaj :)
To jest sabotaż tekstu i agitacja, aby w systemie czynić destrukcje-źródło wszelkich dramatów, cierpień i śmierci, za które na pewno poniesie się konsekwencje.
Salomonka napisał/a:toni144 napisał/a:W związku z licznymi komentarzami, które dowodzą o braku wiedzy i świadomości, że myśl jest twórcza i wpływa na materie (udowodniono naukowo) Negatywne myśli, czyli psychopatyczne, skłonne do czynienia tylko zła, o niskiej wibracji są falą, która w ekosystemie czyni destrukcję, czyli falowe zakłócenia. W oddziaływaniach informacyjnych, wszelkich rodzajów informacji ze wszechinformacją- informacja dla całości i o całości wszelkich rodzajów informacji. Destrukcyjne falowe zakłócenia są przyczyną wszelkich dramatów, cierpień i śmierci ekosystemu, za które na pewno poniesie się konsekwencje. Natomiast pozytywne myśli, czyli empatyczne, świadome z potrzeby serca, skłonne do czynienia tylko dobra, o wysokich wibracjach są w rezonansie z ekosystemem, czyli wysokie wibracje potęgują wzajemne oddziaływania informacyjne, wszelkich rodzajów informacji ze wszechinformacją.
Wibracja o niskiej falowości ponieważ jest ....
Zgadzam się z tobą całkowicie toni144, jestem zachwycona twoją wiedzą o wszechinformacjach i tak trzymaj
To jest sabotaż tekstu i agitacja, aby w systemie czynić destrukcje-źródło wszelkich dramatów, cierpień i śmierci, za które na pewno poniesie się konsekwencje.
Toni144, jaja sobie zrobiłam z twojego tekstu, a ty mnie do piekła za to odsyłasz?
Chyba powinienes zmienić portal, bo tutaj w duchy, cuda i kontakt z ekosystem za pomocą wibracji raczej nikt nie wierzy. Chociaż co do cudów i duchów to nie jestem na 100% pewna
Pozdrawiam i spokoju życzę.
toni144 napisał/a:Salomonka napisał/a:Wibracja o niskiej falowości ponieważ jest ....
Zgadzam się z tobą całkowicie toni144, jestem zachwycona twoją wiedzą o wszechinformacjach i tak trzymaj :)
Toni144, jaja sobie zrobiłam z twojego tekstu, a ty mnie do piekła za to odsyłasz?
Chyba powinienes zmienić portal, bo tutaj w duchy, cuda i kontakt z ekosystem za pomocą wibracji raczej nikt nie wierzy. Chociaż co do cudów i duchów to nie jestem na 100% pewna :)
Pozdrawiam i spokoju życzę.
Portal nie ma znaczenia, bo troska o ekosystem jest dobrem wspólnym.
9 2024-06-26 18:32:01 Ostatnio edytowany przez Tamiraa (2024-06-26 18:32:12)
Portal nie ma znaczenia, bo troska o ekosystem jest dobrem wspólnym.
Jak rozumiesz ekosystem? Wibracje wysokie to? Wibracje niskie to?
10 2024-06-29 10:06:43 Ostatnio edytowany przez toni144 (2024-06-29 10:54:39)
toni144 napisał/a:Portal nie ma znaczenia, bo troska o ekosystem jest dobrem wspólnym.
Ekosystem, czyli stworzony zorganizowany system. Trwale tworzący wspólne życie w obustronnej pomocy, wzajemnej zależności różnych rodzajów informacji. Tworząc jedną spójną całość. Analogicznie do Ewangelii Jezusa Zbawiciela, że człowiek nie tworzy wspólnego życia, tylko w systemie czyni destrukcje-źródło wszelkich dramatów, cierpień i śmierci ekosystemu, za którą na pewno poniesie konsekwencje.
Wibracje o wysokich częstotliwościach są korpuskularne. Natomiast wibracje o niskich częstotliwościach są falą stojącą, która w systemie czyni destrukcje
11 2024-06-30 06:32:48 Ostatnio edytowany przez Tamiraa (2024-06-30 06:52:52)
Tamiraa napisał/a:toni144 napisał/a:Portal nie ma znaczenia, bo troska o ekosystem jest dobrem wspólnym.
Ekosystem, czyli stworzony zorganizowany system. Trwale tworzący wspólne życie w obustronnej pomocy, wzajemnej zależności różnych rodzajów informacji. Tworząc jedną spójną całość. Analogicznie do Ewangelii Jezusa Zbawiciela, że człowiek nie tworzy wspólnego życia, tylko w systemie czyni destrukcje-źródło wszelkich dramatów, cierpień i śmierci ekosystemu, za którą na pewno poniesie konsekwencje.
Wibracje o wysokich częstotliwościach są korpuskularne. Natomiast wibracje o niskich częstotliwościach są falą stojącą, która w systemie czyni destrukcje
Nie znam tej filozofii. Byłam pewna, że chodzi ci o myśli i stan umysłu.
toni144 napisał/a:Tamiraa napisał/a:Jak rozumiesz ekosystem? Wibracje wysokie to? Wibracje niskie to?
Piszę o biblijnych rzeczywistych, rzetelnych i niezawodnych faktach. Zbieżnych z odkryciami nauki. Natomiast filozofia nie jest zbieżna z odkryciami nauki.
Tamiraa napisał/a:toni144 napisał/a:Ekosystem, czyli stworzony zorganizowany system. Trwale tworzący wspólne życie w obustronnej pomocy, wzajemnej zależności różnych rodzajów informacji. Tworząc jedną spójną całość. Analogicznie do Ewangelii Jezusa Zbawiciela, że człowiek nie tworzy wspólnego życia, tylko w systemie czyni destrukcje-źródło wszelkich dramatów, cierpień i śmierci ekosystemu, za którą na pewno poniesie konsekwencje.
Piszę o biblijnych rzeczywistych, rzetelnych i niezawodnych faktach. Zbieżnych z odkryciami nauki. Natomiast filozofia nie jest zbieżna z odkryciami nauki.
Czy mogę prosić o źródła?
toni144 napisał/a:Tamiraa napisał/a:Nie znam tej filozofii. Byłam pewna, że chodzi ci o myśli i stan umysłu.
Czy mogę prosić o źródła?
Źródła są na blogu adres w profilu.
Źródła są na blogu adres w profilu.
Niestety, nie trafia do mnie ten punkt widzenia.
Jeśli napisane jest: "udowodnione naukowo" poszukiwałam raczej naukowych dowodów.
toni144 napisał/a:Źródła są na blogu adres w profilu.
Jeśli napisane jest: "udowodnione naukowo" poszukiwałam raczej naukowych dowodów.
Masz problem, skoro dowody naukowe nie trafiają do ciebie.
Tamiraa napisał/a:toni144 napisał/a:Źródła są na blogu adres w profilu.
Jakie dowody naukowe?
toni144 napisał/a:Tamiraa napisał/a:Niestety, nie trafia do mnie ten punkt widzenia.
Jakie dowody naukowe?
Wiedzą wszyscy, którzy duchowo-intelektualnie nie są ułomni.
19 2024-06-30 13:14:55 Ostatnio edytowany przez Tamiraa (2024-06-30 18:10:39)
Tamiraa napisał/a:toni144 napisał/a:Masz problem, skoro dowody naukowe nie trafiają do ciebie.
Jakie dowody naukowe?
No, to się dowiedziałam
Miłego dnia!
o niskiej wibracji są falą, która w ekosystemie czyni destrukcję, czyli falowe zakłócenia.
?
Czym jest ekosystem? Chodzi o środek. - Nie chcesz odpowiedzieć na to pytanie, póki co. Mamy chemię i fizykę do dyspozycji, więc czym jest ten ośrodek?
21 2024-06-30 20:47:14 Ostatnio edytowany przez Tamiraa (2024-06-30 20:48:33)
toni144 napisał/a:o niskiej wibracji są falą, która w ekosystemie czyni destrukcję, czyli falowe zakłócenia.
?
Czym jest ekosystem? Chodzi o środek. - Nie chcesz odpowiedzieć na to pytanie, póki co. Mamy chemię i fizykę do dyspozycji, więc czym jest ten ośrodek?
.
Samba napisał/a:toni144 napisał/a:o niskiej wibracji są falą, która w ekosystemie czyni destrukcję, czyli falowe zakłócenia.
?
Czym jest ekosystem? Chodzi o środek. - Nie chcesz odpowiedzieć na to pytanie, póki co. Mamy chemię i fizykę do dyspozycji, więc czym jest ten ośrodek?.
Bóg Wszechmogący stworzył system duchowo-informacyjnej całości. Do oddziaływań informacyjnych, wszelkich rodzajów informacji ze wszechinformacją-informacja dla całości i o całości. Stworzone rodzaje informacji, tworzą wspólne życie (symbioza) Oprócz człowieka, który w ekosystemie czyni destrukcje-źródło wszelkich dramatów, cierpień i śmierci, za którą na pewno poniesie się konsekwencje.
Tamiraa napisał/a:toni144 napisał/a:Masz problem, skoro dowody naukowe nie trafiają do ciebie.
Jakie dowody naukowe?
Tales z Miletu i sedes z ebonitu.
toni144 napisał/a:Tamiraa napisał/a:Jakie dowody naukowe?
Tales z Miletu i sedes z ebonitu.
Analogicznie do mnie, czyli świadomego prawdy ostatecznej. I do twojego braku świadomości, czyli sedesu z ebonitu.