Jesteś dobrym człowiekiem. Pamiętaj o tym!! - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Jesteś dobrym człowiekiem. Pamiętaj o tym!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 12 ]

Temat: Jesteś dobrym człowiekiem. Pamiętaj o tym!!

Przytulam. hmm
https://www.nerwica.com/topic/48166-pal … /#comments

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Jesteś dobrym człowiekiem. Pamiętaj o tym!!

Co to za wątek jakiegoś ratownika, który nie udźwignął roli? smile

3

Legat napisał/a:

Dostał zadanie domowe. Pisze w rocznicę zerwania. Wczoraj była kolejna. Napisał wszystko tak jak było. Miał rację, że kryłam się z tą relacją na roku, bo trochę nie czułam się jeszcze pewnie. To była świeża relacja i nie chciałam się nią nazbyt obnażać. To byli też ludzie, których znałam dopiero co, z licencjatu tylko jeden kolega poszedł ze mną na magisterkę, ale u Niego zrobili sobie z tego temat tabu. Raz mieliśmy obok siebie zajęcia, to ludzie od Nich jak wchodzili długi wzrok na mnie, albo taki w podłogę i nagle na mnie, a później z powrotem na mnie takie ooo to ta z plotek. Aż schowałam się za dziewczynami, a one się do Nich tyłem odwróciły. Wstydziłam się tej relacji, bo za namową kierowniczki zrobiliśmy duży krok i zamieszkaliśmy razem. Byłemu to nie pasowało, bo zostaliśmy przydzieleni na jednym piętrze i zaczął kłamać, że ja Go podobno zaczepiam, że wzrokiem prowokuję, a ja Go unikałam jak tylko mogłam. Dopiero jak zerwaliśmy do Niego dotarło, że ten chłopak kłamał. Raz powiesił mi na klamce ekspisz po nocach, że ja niby z Nim nocami gram. W pewnym momencie zaczął się na mnie wyładowywać, każdy pojechał na tydzień do domu, bo egzaminy. Jak wrócił, niby mnie przytulił, niby pocałował, ale wziął garnitur i poszedł uczyć się do kolegi. I kolejny tydzień cisza, więc napisałam do Niego czy nie lepiej zerwać, że usycham w tej relacji. Odpisał mi, że lepiej. Podziękowałam i wyprowadziłam się. Faktycznie mieliśmy się jeszcze spotkać, ale któregoś dnia w nocy stałam na światłach i miałam wrażenie, że widzę Go jak idzie z jakąś dziewczyną za rękę. Ona była w ogóle inna niż ja. Otyła blondynka z dużym cycem. Był szczęśliwy, uśmiechnięty. Doszłam do wniosku, że faktycznie lepiej z dniem dzisiejszym zamknąć ten temat. I ostatecznie nie spotkałam się z Nim więcej.

4

Legat napisał/a:

Miał zadania. Rocznica ich rozstania jest katalizatorem jego pisania. Wczoraj miałem kolejne. Szczerze mówiąc, wszystko zapisał. Ponieważ wówczas brakowało mi pewności siebie, miał rację w swojej ocenie, że ukrywałem nasz związek przez cały rok. Wahałem się, czy ujawnić zbyt wiele o sobie, ponieważ był to nowy związek. Ponadto znałem tych ludzi tylko przez krótki okres czasu; tylko jeden z moich kolegów z klasy licencjackiej towarzyszył mi na studiach magisterskich, a nawet wtedy traktowali to jako temat tabu. Kiedy nasze zajęcia odbywały się obok siebie, ich studenci gapili się na mnie, na podłogę, a potem na mnie przez to, co wydawało się wiecznością, jakbym był obiektem plotek.

5

Julia11 napisał/a:
Legat napisał/a:

Co to za wątek jakiegoś ratownika, który nie udźwignął roli? That's Not My Neighbor smile

Dostał zadanie domowe. Pisze w rocznicę zerwania. Wczoraj była kolejna. Napisał wszystko tak jak było. Miał rację, że kryłam się z tą relacją na roku, bo trochę nie czułam się jeszcze pewnie. To była świeża relacja i nie chciałam się nią nazbyt obnażać. To byli też ludzie, których znałam dopiero co, z licencjatu tylko jeden kolega poszedł ze mną na magisterkę, ale u Niego zrobili sobie z tego temat tabu. Raz mieliśmy obok siebie zajęcia, to ludzie od Nich jak wchodzili długi wzrok na mnie, albo taki w podłogę i nagle na mnie, a później z powrotem na mnie takie ooo to ta z plotek. Aż schowałam się za dziewczynami, a one się do Nich tyłem odwróciły. Wstydziłam się tej relacji, bo za namową kierowniczki zrobiliśmy duży krok i zamieszkaliśmy razem. Byłemu to nie pasowało, bo zostaliśmy przydzieleni na jednym piętrze i zaczął kłamać, że ja Go podobno zaczepiam, że wzrokiem prowokuję, a ja Go unikałam jak tylko mogłam. Dopiero jak zerwaliśmy do Niego dotarło, że ten chłopak kłamał. Raz powiesił mi na klamce ekspisz po nocach, że ja niby z Nim nocami gram. W pewnym momencie zaczął się na mnie wyładowywać, każdy pojechał na tydzień do domu, bo egzaminy. Jak wrócił, niby mnie przytulił, niby pocałował, ale wziął garnitur i poszedł uczyć się do kolegi. I kolejny tydzień cisza, więc napisałam do Niego czy nie lepiej zerwać, że usycham w tej relacji. Odpisał mi, że lepiej. Podziękowałam i wyprowadziłam się. Faktycznie mieliśmy się jeszcze spotkać, ale któregoś dnia w nocy stałam na światłach i miałam wrażenie, że widzę Go jak idzie z jakąś dziewczyną za rękę. Ona była w ogóle inna niż ja. Otyła blondynka z dużym cycem. Był szczęśliwy, uśmiechnięty. Doszłam do wniosku, że faktycznie lepiej z dniem dzisiejszym zamknąć ten temat. I ostatecznie nie spotkałam się z Nim więcej.

Ja też tak uważam!

6 Ostatnio edytowany przez dulcie (2025-01-20 06:16:43)

Remember that seeking help is a sign of strength, not weakness. Consider seeking help from a therapist or Sprunki joining a support group where you can share your feelings and get support.

7

Ustanowiłem nowy rekord, ale wygląda na to, że nie otrzymasz takiego wsparcia, ułatwi ci to wykonanie akcji

8

Julia11 napisał/a:
Legat napisał/a:

Dostał zadanie domowe. Pisze w rocznicę zerwania. Wczoraj była kolejna. Napisał wszystko tak jak było. Miał rację, że kryłam się z tą relacją na roku, bo trochę nie czułam się jeszcze pewnie. To była świeża relacja i nie chciałam się nią nazbyt obnażać. To byli też ludzie, których znałam dopiero co, z licencjatu tylko jeden kolega poszedł ze mną na magisterkę, ale u Niego zrobili sobie z tego temat tabu. Raz mieliśmy obok siebie zajęcia, to ludzie od Nich jak wchodzili długi wzrok na mnie, albo taki w podłogę i nagle na mnie, a później z powrotem na mnie takie ooo to ta z plotek. Aż schowałam się za dziewczynami, a one się do Nich tyłem odwróciły. Wstydziłam się tej relacji, bo za namową kierowniczki zrobiliśmy duży krok i zamieszkaliśmy razem. Byłemu to nie pasowało, bo zostaliśmy przydzieleni na jednym piętrze i zaczął kłamać, że ja Go podobno zaczepiam, że wzrokiem prowokuję, a ja Go unikałam jak tylko mogłam. Dopiero jak zerwaliśmy do Niego dotarło, że ten chłopak kłamał. Raz powiesił mi na klamce ekspisz po nocach, że ja niby z Nim nocami gram. W pewnym momencie zaczął się na mnie wyładowywać, każdy pojechał na tydzień do domu, bo egzaminy. Jak wrócił, niby mnie przytulił, niby pocałował, ale wziął garnitur i poszedł uczyć się do kolegi. I kolejny tydzień cisza, więc napisałam do Niego czy nie lepiej zerwać, że usycham w tej relacji. Odpisał mi, że lepiej. Podziękowałam i wyprowadziłam się. Faktycznie mieliśmy się jeszcze spotkać, ale któregoś dnia w nocy stałam na światłach i miałam wrażenie, że widzę Go jak idzie z jakąś dziewczyną za rękę. Ona była w ogóle inna niż ja. Otyła blondynka z dużym cycem. Był szczęśliwy, uśmiechnięty. Doszłam do wniosku, że faktycznie lepiej z dniem dzisiejszym zamknąć ten temat. I ostatecznie nie spotkałam się z Nim więcej.Monkey Mart

Opowieść jest bardzo osobista i szczera. Prawdopodobnie trudno było ci otworzyć się na nowego partnera w takiej sytuacji. Kluczem jest to, że widziałeś, co jest dla ciebie najlepsze i podjąłeś trudną, ale konieczną decyzję. Każdy związek uczy nas czegoś nowego, a zakończenie jednego, jakkolwiek bolesne, otwiera opcje. Kontynuuj — zasługujesz na szczęście i wspaniałe relacje!

9

Warto przypominać sobie (i innym), że dobroć ma znaczenie, nawet jeśli czasem trudno ją dostrzec w codzienności.

tommchris napisał/a:

Warto przypominać sobie (i innym), że dobroć ma znaczenie, nawet jeśli czasem trudno ją dostrzec w codzienności.

Tak to prawda

11 Ostatnio edytowany przez Shinra (2026-06-24 09:42:22)

tommchris napisał/a:

Warto przypominać sobie (i innym), że dobroć ma znaczenie, nawet jeśli czasem trudno ją dostrzec w codzienności. sarkari result

Absolutnie. Szczególnie gdy podnosisz się po trudnym związku lub masz do czynienia z kimś, kto nie traktował Cię dobrze, pielęgnowanie w sobie własnej dobroci – i otrzymywanie jej od tak wspierającej społeczności jak ta – jest dokładnie tym, co pomaga uleczyć rany i iść naprzód. Dziękuję za to piękne przypomnienie!

12

Walking away from a relationship that made you feel lonely was painful, but it was also an act of self-respect. Be kind to yourself—you deserve to feel valued, safe, and genuinely loved.

Posty [ 12 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Jesteś dobrym człowiekiem. Pamiętaj o tym!!

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024