Skos - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 12 ]

1 Ostatnio edytowany przez Burymisiek (2023-12-06 21:38:24)

Temat: Skos

Ehhhj ......

Kąty uderzenia, wykręcanie śrubek, raczej się spodziewałem opcji łatwej

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Skos

No a co złego jest w pieczeniu o 18, jezeli idziesz na drugi dzien do pracy? Bo nie rozumiem.

3 Ostatnio edytowany przez Legat (2023-12-06 14:08:53)

Typowy zastawiony shit test. Oczywiście nie chodziło o pichcenie. Dziewczyna czuje się niedowartościowana.
Musisz sobie zapamiętać jedną rzecz. Zawsze jest twoja wina. smile

4

Boze,zeby beczec o takie pierdoly ja pierdziele swiat sie konczy co rocznik to coraz glupszy sie rodzi

5

JuliaUK33 napisał/a:

Boze,zeby beczec o takie pierdoly ja pierdziele swiat sie konczy co rocznik to coraz glupszy sie rodzi

Julia, bardzo dobre spostrzezenie ...
Himery o nic wink

Powiedz jej że jak nadal się tak będzie zachowywać to lepiej niech sobie znajdzie innego. Bo tak zachowuje się mała dziewczynka, a nie kobieta. Kurwa co za durnie się teraz wychowują

7

Perwersyjny za to szczupł napisał/a:

Powiedz jej że jak nadal się tak będzie zachowywać to lepiej niech sobie znajdzie innego. Bo tak zachowuje się mała dziewczynka, a nie kobieta. Kurwa co za durnie się teraz wychowują

Dokladnie bedzie drzec morde i robic awantury, bo nie upiekli piermikow na Mikolajki, za niedlugo sie polozy w sklepie na podlodze i bedzie beczec"ze jej chlopak ulubionych perfum nie kupil ". Niewiem ten temat to musi byc prowokacja, bo niemozliwe,zeby takie glupie ludzie istnialy

8

Opisujesz jedną sytuację, żeby ją ocenić, musiałbyś napisać coś więcej o waszej relacji.

Bo ona wygląda na wyjątkową płaczkę, do tego nie umiejąca samodzielnie zdecydować nawet o zakupach, czy upieczeniu ciasta, aż niewiarygodne to jej zachowanie.

9

Dziewczyna się do mnie nie odzywa. Siedzi zamknięta w drugim pokoju. Jest obrażona.

W jej opinii miałem ją gdzieś. A to nieprawda. Kiedy w sklepie spytała czy coś pieczemy, uznałem że chce późnym wieczorem coś pichcić na deser. Nie przyszło mi na myśl że chodzi jej o mikołajki, ani nie wiedziałem że następny dzień ma wolny od pracy

W każdym razie moim zdaniem stanowczo przesadza. Chciałem naprawić sytuację, zrobiłem grzane wino i próbowałem upiec pierniczki, ale mi nie wyszło.

Wina grzanego nie chciała, odmówiła, natomiast gdy poprosiłem ją o pomoc przy piernikach uznała że nie interesują ją moje pierniki i miala to gdzieś.

Jest obrażona i nie chce ze mną rozmawiać.
To jakoś dramat by z tak gównianego powodu się złościć.

10

O takich pierdółkach  piszesz na forum, zmyślasz, piszesz wkoło to samo...
Cały dzień dzisiaj była w domu, kupiła produkty i nie upiekła tych pierniczków big_smile

A jak było między wami przed pierniczkami big_smile

11

Burymisiek napisał/a:

Dziewczyna się do mnie nie odzywa. Siedzi zamknięta w drugim pokoju. Jest obrażona.

W jej opinii miałem ją gdzieś. A to nieprawda. Kiedy w sklepie spytała czy coś pieczemy, uznałem że chce późnym wieczorem coś pichcić na deser. Nie przyszło mi na myśl że chodzi jej o mikołajki, ani nie wiedziałem że następny dzień ma wolny od pracy

W każdym razie moim zdaniem stanowczo przesadza. Chciałem naprawić sytuację, zrobiłem grzane wino i próbowałem upiec pierniczki, ale mi nie wyszło.

Wina grzanego nie chciała, odmówiła, natomiast gdy poprosiłem ją o pomoc przy piernikach uznała że nie interesują ją moje pierniki i miala to gdzieś.

Jest obrażona i nie chce ze mną rozmawiać.
To jakoś dramat by z tak gównianego powodu się złościć.

To niech sie nie odzywa, chociaz masz spokoj jak nie drze mordy

12

Ty za dobry jestes. Ze jej chciales upiec te pierniki.

Ona juz taki ma charakter.  Pewnie takie akcje powtorza sie. ...nieraz....taka ksiezniczka....manipuluje...chce byc wazna...

Z tym musisz zyc jak chcesz z nia byc...

Chyba ze chodzi jej cos innego niz pierniki...

Posty [ 12 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024