Witajcie, mam kilka problemów, z którymi nie potrafię sobie poradzić.
Po pierwsze są to bóle głowy. Występują niemal cały czas już od kilku lat. Robiłem różne badania w tym tomografię zatok i rezonans głowy, wyniki były dobre.
Po drugie wzmożona senność w ciągu dnia niezależnie od tego ile godzin śpię. Senności towarzyszy apatia i kiepska koncentracja. Robiłem badanie snu i też wyniki wyszły dobrze.
Po trzecie bardzo często czuje się zmęczony, nawet bez intensywnego wysiłku fizycznego. Mam bóle mięśni i stawów nawet bez wysiłku fizycznego i śpiąc ponad 8h.
Po czwarte prawie cały czas jestem w stanie wzmożonego stresu. Nawet pozornie błache rzeczy mocno mnie stresują bez wyraźnego powodu. Stresowi towarzyszą także objawy podobne do zespołu jelita drażliwego.
Byłem u różnych lekarzy z tymi problemami i robiłem różne badania ale nigdy nie wyszło nic niepokojącego. Czy mieliście kiedyś podobne problemy lub znacie kogoś kto miał?
Wiem, że nie jesteście lekarzami i nie tu powinienem pytać o coś takiego ale tylko tu mam konto więc tu zapytam najpierw. Chciałem zapytać na znanylekarz.pl ale tam trzeba wybrać specjalizację lekarza, którego się pyta, a u mnie będzie raczej więcej niż jedna. Przy okazji wiecie może jaką najlepiej wybrać przy takich problemach?