Długość stosunku - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Długość stosunku

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 32 ]

Temat: Długość stosunku

Ile według was powinien trwać stosunek. Czy 15 minut penetracji to dobry czas? Nie licząc gry wstępnej.

Zobacz podobne tematy :

2 Ostatnio edytowany przez wieka (2022-08-14 20:36:17)

Odp: Długość stosunku

Dobry czas...zależy jak dla kogo. Taka jest średnia, ale może trwać pół godz i więcej, zależy od potrzeb... i umiejętności partnera w przedłużaniu, choć to czasem wynika z problemu dojścia, więc różnie bywa.

Ważne czy Ciebie to zadowala, nie są to przecież sztywne ramy.

3

Ona przyszła z reklamą, a temat taki, żeby się klikał.

szklanaa napisał/a:

Ile według was powinien trwać stosunek. Czy 15 minut penetracji to dobry czas? Nie licząc gry wstępnej.

Słaby...dla kobiety, która ma wielokrotny orgazm 1-2 godziny to minimum smile

5

niektórzy mężczyźni maja również przedwczesny wytrysk i czasami nawet nie uda im się wejść i już dochodzą. To dla nich mocno krępujące.

6

szklanaa napisał/a:

niektórzy mężczyźni maja również przedwczesny wytrysk i czasami nawet nie uda im się wejść i już dochodzą. To dla nich mocno krępujące.

Tak na prawdę większość ma przed wczesny wytrysk i to nawet żonatych.  Tylko że to nie problem bo można odczekać chwilę, zastosować seks oralny i mężczyzna za chwilę będzie znów gotowy i tym razem bez niespodzianek.

7

Dobry to jest taki który pasuje obojgu. Dla jednych będzie to 15 minut a dla innych godzina. Nie ma tu reguły, po co wtłaczać się w jakieś sztywne ramy?

A tak ogólnie w seks który trwa godzinę czy półtorej to nie wierzę i nie uwierzęm bajki z kolorowych czasopism..  Po 40 minutach bym już odpadła

8

Dobry to jest taki który pasuje obojgu. Dla jednych będzie to 15 minut a dla innych godzina. Nie ma tu reguły, po co wtłaczać się w jakieś sztywne ramy?

A tak ogólnie w seks który trwa godzinę czy półtorej to nie wierzę i nie uwierzęm bajki z kolorowych czasopism..  Po 40 minutach bym już odpadła

9

display napisał/a:

Uwierz, bo męża nie wypożyczę, żebyś sprawdzała na własnym przykładzie tongue
Prezerwatywy, chociaż dobrze dobrane znieczulały go tak, że mógł i godzinę, kiedyś z ciekawości sprawdzałam czas, bo już mnie to zaczynało irytować, że tak długo, bo właśnie ja momentami już nie mogłam, dla mnie było to o wiele za długo.

Po zrezygnowaniu z gumek czas się skrócił, raz jest 10min, raz jest 40, ale jest wygodniej smile

10 Ostatnio edytowany przez Roxann (2022-08-15 22:57:15)

Lady Loka napisał/a:
display napisał/a:

Prezerwatywy, chociaż dobrze dobrane znieczulały go tak, że mógł i godzinę, kiedyś z ciekawości sprawdzałam czas, bo już mnie to zaczynało irytować, że tak długo, bo właśnie ja momentami już nie mogłam, dla mnie było to o wiele za długo.

Po zrezygnowaniu z gumek czas się skrócił, raz jest 10min, raz jest 40, ale jest wygodniej smile

Może i trwać godzinę tylko ze zminami pozycji, najpijmy czegoś itd. wink No raczej nie ciągiem... no chyba że są tacy maratończycy.
Wtedy seks może trwać całą noc wink

11

Normalne kobity w związku z odpowiednim facetem dochodzą w 3 minuty i po co drążyć temat? Nie zapraszam do dyskusji.

12

Snake napisał/a:

Normalne kobity w związku z odpowiednim facetem dochodzą w 3 minuty i po co drążyć temat? Nie zapraszam do dyskusji.

No generalnie gdyby mój mąż mogł  tak przez godzinę to bym się zastanawiała czy w ogóle go podniecam bo chyba dojść nie może...

13

Roxann napisał/a:
Lady Loka napisał/a:
display napisał/a:

Może i trwać godzinę tylko ze zminami pozycji, najpijmy czegoś itd. wink No raczej nie ciągiem... no chyba że są tacy maratończycy.
Wtedy seks może trwać całą noc wink

Czasami robię przerwę na siku, ale mąż to mógłby tak na maratonie big_smile

14

display napisał/a:

No cóż,to Twoja sprawa.

Uprawiałam seks przez kilka godzin. I nie odpadłam ani ja ani on smile

15

Zgadzam sie z display.
Nie ma po co wpisywać sie w jakieś ramy, a najgorsze co można sobie zrobić to mówić sobie "dziś kochamy się tyle i tyle, bo to czy bo tamto" to zabija cała spontaniczność seksu i nakłada na nas niepotrzebny stres.
Mysle że u każdej pary seks dzieli sie na te szybkie numerki i romantyczne przeżycia.
U mnie rano jest zawsze szybki numerek, intensywny, ostry, na pobudkę trwa 10-15 min czasami krótka powtórka potem pod prysznicem jak jest trochę więcej czasu.
Z kolei wieczorem jest kompletnie inaczej: czasami trwa 2h, ale penetracja jest na dalszym planie, mimo że jestem w środku żony to główne skrzypce grają pocałunki/pieszczoty/lizanie.
Ogólnie dziwie sie jak wielu ludzi seks zawęża do penetracji, pomijając cała resztę.

16

Szeptuch napisał/a:

Zgadzam sie z display.
.
Ogólnie dziwie sie jak wielu ludzi seks zawęża do penetracji, pomijając cała resztę.

W istocie-seks nie sprowadza się do ruchów posuwisto- zwrotnych.
No,ale tak sądzą mało wprowadzeni w arkana.

display napisał/a:

Ty odpadniesz, ale są kobiety, które mogą kilkukrotnie dochodzić.....ba i faceci co dwa, trzy razy.....i to nie bajki.
Kwestia swojej świadomości, wzajemnej relacji i znajomości swojego organizmu....by się odpowiednio stymulować.

Jak słyszę o 3...5 minutach to żal...rach, ciach i po wszystkim......
...'...na co taki sex.....tym się trzeba delektować.....

18

zwyczajny gość napisał/a:

Dlatego postawiłem na naliczanie sekundowe...

19

szklanaa napisał/a:

15 minut to idealny czas...
nie jest za krótko...
no ale też nie za długo... smile

Lubię najpierw zajmować się kobietą, co jest samo w sobie super zabawą... a potem seks...
Seks, czyli jak mi pasuje... może być nawet krótko i jest bosko...

Przypuszczam, że lepiej szybko dochodzić do orgazmu, niż nie móc go osiągnąć przez 40 minut...

20 Ostatnio edytowany przez edek z krainy kredek (2022-08-17 02:25:43)

najlepsza petarda jak sie zsynchronizujemy jak w tancu  i oddech i ruch...to moj fave.
czasu w sumie nie liczę ale z rana to szybka wymiana energetyczna...wieczorami chill.
I najfajniejsze kiedy mozna finiszowac poza podium:)

21 Ostatnio edytowany przez zwyczajny gość (2022-08-17 08:32:14)

Gary napisał/a:

Seks, czyli jak mi pasuje... może być nawet krótko i jest bosko.....

O to to.....tobie jest bosko, a ona zdąży jeszcze listę zakupów przemyśleć.....
smile

Gary napisał/a:

Przypuszczam, że lepiej szybko dochodzić do orgazmu, niż nie móc go osiągnąć przez 40 minut...

Nie sztuką jest szybko, sztuką jest go powstrzymać przez 40 minut.....
Pośpiech jest wskazany wyłącznie podczas łapania pcheł.....a i to nie zawsze....
smile

Lucyfer666 napisał/a:
zwyczajny gość napisał/a:

Dlatego postawiłem na naliczanie sekundowe...

A w jakiej taryfie?
Bo ja raczej w pakietach ....LTE bez końca....
smile

22 Ostatnio edytowany przez chmurny (2022-08-18 10:59:54)

Lady Loka napisał/a:
display napisał/a:

No dobrze, ale ile ty potrzebowałaś czasu podczas tego eksperymentu chronometrażowego?

23

gojka102 napisał/a:
Szeptuch napisał/a:

Zgadzam sie z display.
.

W istocie-seks nie sprowadza się do ruchów posuwisto- zwrotnych.
No,ale tak sądzą mało wprowadzeni w arkana.

Dokładnie.......

24

chmurny napisał/a:
Lady Loka napisał/a:
display napisał/a:

No dobrze, ale ile ty potrzebowałaś czasu podczas tego eksperymentu chronometrażowego?

A jakie to ma znaczenie?

25

Lady Loka napisał/a:
chmurny napisał/a:
Lady Loka napisał/a:

A jakie to ma znaczenie?

Względem tematu, zdaje się, że zasadnicze proszę ja ciebie.

26

chmurny napisał/a:
Lady Loka napisał/a:
chmurny napisał/a:

A jakie to ma znaczenie?

Względem tematu, zdaje się, że zasadnicze proszę ja ciebie.

Ale my tu rozmawiamy o facetach smile ja penisa nie posiadam.

Nie liczyłam czasu ze złośliwości albo zeby go poganiać albo mu mówić, że o dzisiaj było 45min, a ostatnio tylko 20. To było rzucenie okiem na zegarek, bo w pewnym momencie zaczęłam się martwić, że to może być kwestia zdrowotna, może coś z ciśnieniem, może jakieś naczyniowe sprawy albo coś i stwierdziłam, że zanim siądę facetowi na ambicji to sama zobaczę czy mnie się tylko wydaje czy faktycznie coś jest na rzeczy.
No i przy porankach nastawiam czasami budzik, żebyśmy się nie spóźnili do pracy, to siłą rzeczy ten czas widzę.

Ale u nas to była kwestia gumek, tak jak pisałam wcześniej. Żadne z nas ich nie lubiło, oboje się wybijaliśny z nastroju.

27

Lady Loka, nie było pytania

28

Może kiedyś seks pod kołderką po ciemku i 15min to by przeszedł. Teraz kobiety są wymagające, jak facet nie robi piruetów i fikołków to słaby kochanek. Przykro mi ale "taki mamy klimat". Oczywiście są sposoby żeby trochę oszukać albo podbić swoja wartość. Są różne specyfiki które potrafią wydłużyć stosunek nawet o kilkadziesiąt minut jak na przykład tabletki Stud Pills. Ale tez i gumki Amor Long Love czy różne mazidła. No cóż trzeba sobie jakoś radzić PANOWIE.

szklanaa napisał/a:

To nie jest dobry czas. O jakieś 14min 57s za długo.
A jeśli kobiecie mało trzy sekundy, to niech następnym razem się nie ociąga!
Myślą o niebieskich migdałach potrzas seksu, to czasu im brakuje! A człowiek szykowny, to uwinie się szybko.

30

15 minut  ha ha ha co takiego? To juz lepiej wcale. U mnie minimum ponad godzine czasu, a jak nie musze wczesniej wstawac to jeszcze dluzej.  Za 15 minut to ja nawet orgazmu bym.nie miala  co jedynie facet by sie tylko.zaspokoil-kopa w dooopa by dostal za 15 minut a.nie seks

31

są środki przedłużające stosunek u mężczyzn na przykład tabletki stud pills. Można nawet godzinę po nich

32

romantyk33 napisał/a:

są środki przedłużające stosunek u mężczyzn na przykład tabletki stud pills. Można nawet godzinę po nich

Ludzie co sie z wami dzieje, ze w tak mlodym wieku potrzebujecie jakis srodkow na przedluzenie stosunku? Czego oni daja do tego zarcia, ze 20,30,40  kilku latki sa jak 80 letnie dziadki w lozku ?

Posty [ 32 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Długość stosunku

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024