Autyzm niepełnosprawnosc intelektualna margines społeczny - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » PSYCHOLOGIA » Autyzm niepełnosprawnosc intelektualna margines społeczny

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 6 ]

Temat: Autyzm niepełnosprawnosc intelektualna margines społeczny

Jestem osobą z autyzmem i niepelnosprawnoscia intelektualna i nie potrafię sobie pomóc .Nie chcę mi się naprawdę żyć nie umiem znaleźć pracy nie potrafię się wyuczyć zawodu nie potrafię gotować ani prac .
Nie mam żadnej pomocy nie chce mi się żyć.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Autyzm niepełnosprawnosc intelektualna margines społeczny

I to ma być zabawne?

3

Be. napisał/a:

I to ma być zabawne?

Śmiejesz się z mojej choroby ?Chyba widzę że ludzi w 100 procentach są wredni i podli.

4

niski1996 napisał/a:

Jestem osobą z autyzmem i niepelnosprawnoscia intelektualna i nie potrafię sobie pomóc .Nie chcę mi się naprawdę żyć nie umiem znaleźć pracy nie potrafię się wyuczyć zawodu nie potrafię gotować ani prac .

Jakby tak naprawdę było to nie byłbyś tez w stanie napisać tej wiadomości.
Ale przyjmujmy ze mówisz „prawdę” w takim razie jaka jest twoja niepełnosprawność intelektualna ?

5

niski1996 napisał/a:

Może w pierwszej kolejności przestaniesz tworzyć kolejne tematy o dokładnie tym samym?

6

Bbaselle napisał/a:
niski1996 napisał/a:

Jakby tak naprawdę było to nie byłbyś tez w stanie napisać tej wiadomości.
Ale przyjmujmy ze mówisz „prawdę” w takim razie jaka jest twoja niepełnosprawność intelektualna ?

Napisałem na górze w moim poście jakie mam poważne problemy.Jestem przez kalectwo umyslowe na marginesie społecznym.Mops nie chciał mi w ale pomóc.Mam problemy z pamięcią zapominam często problemy z myśleniem ,kontaktach społecznych jestem bardzo słaby ,nie umiem odczytać intencji z twarzy ,nie rozumiem wcale przenośni ,nie rozumiem polcenen jakbym miał w pracy wykonać to już dawno wykazywało .Naprawdę nie miałem nigdy żadnego kolegi ani żadnego znajomego.Ludzie skreślają dziwaków i odludków.
W szkole sobie z nauka nie radziłem oraz kiedyś byłem prześladowany .Wspomnieniami nie mam do czego wracać.
Też zdiagnozowane uszkodzenia mózgu z powodu niedotlenienia porodowego.
Naprawdę nie widać ,że jestem chory .Ale po krótkim czasie przebywając że mna jakiś nie kumaty zauważają ,że jestem nie trybie i mało mówmy jestem.

Posty [ 6 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » PSYCHOLOGIA » Autyzm niepełnosprawnosc intelektualna margines społeczny

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024