Jestem osobą z autyzmem i niepelnosprawnoscia intelektualna i nie potrafię sobie pomóc .Nie chcę mi się naprawdę żyć nie umiem znaleźć pracy nie potrafię się wyuczyć zawodu nie potrafię gotować ani prac .
Nie mam żadnej pomocy nie chce mi się żyć.
I to ma być zabawne?
I to ma być zabawne?
Śmiejesz się z mojej choroby ?Chyba widzę że ludzi w 100 procentach są wredni i podli.
Jestem osobą z autyzmem i niepelnosprawnoscia intelektualna i nie potrafię sobie pomóc .Nie chcę mi się naprawdę żyć nie umiem znaleźć pracy nie potrafię się wyuczyć zawodu nie potrafię gotować ani prac .
Jakby tak naprawdę było to nie byłbyś tez w stanie napisać tej wiadomości.
Ale przyjmujmy ze mówisz „prawdę” w takim razie jaka jest twoja niepełnosprawność intelektualna ?
Może w pierwszej kolejności przestaniesz tworzyć kolejne tematy o dokładnie tym samym?
niski1996 napisał/a:Jestem osobą z autyzmem i niepelnosprawnoscia intelektualna i nie potrafię sobie pomóc .Nie chcę mi się naprawdę żyć nie umiem znaleźć pracy nie potrafię się wyuczyć zawodu nie potrafię gotować ani prac .
Nie mam żadnej pomocy nie chce mi się żyć.Jakby tak naprawdę było to nie byłbyś tez w stanie napisać tej wiadomości.
Ale przyjmujmy ze mówisz „prawdę” w takim razie jaka jest twoja niepełnosprawność intelektualna ?
Napisałem na górze w moim poście jakie mam poważne problemy.Jestem przez kalectwo umyslowe na marginesie społecznym.Mops nie chciał mi w ale pomóc.Mam problemy z pamięcią zapominam często problemy z myśleniem ,kontaktach społecznych jestem bardzo słaby ,nie umiem odczytać intencji z twarzy ,nie rozumiem wcale przenośni ,nie rozumiem polcenen jakbym miał w pracy wykonać to już dawno wykazywało .Naprawdę nie miałem nigdy żadnego kolegi ani żadnego znajomego.Ludzie skreślają dziwaków i odludków.
W szkole sobie z nauka nie radziłem oraz kiedyś byłem prześladowany .Wspomnieniami nie mam do czego wracać.
Też zdiagnozowane uszkodzenia mózgu z powodu niedotlenienia porodowego.
Naprawdę nie widać ,że jestem chory .Ale po krótkim czasie przebywając że mna jakiś nie kumaty zauważają ,że jestem nie trybie i mało mówmy jestem.