Witam obecnych i nieobecnych! - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » POZNAJMY SIĘ ... » Witam obecnych i nieobecnych!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 7 ]

Temat: Witam obecnych i nieobecnych!

Tak zazwyczaj bywa, że od czegoś trzeba zacząć.
Trafiłam na Wasze forum z ciekawości odrobinę zawodowej ze szczyptą prywatnej. Pogrzebałam tu i ówdzie, kilka zmyślnych myśli znalazłam, kilka smacznych tematów liznęłam i postanowiłam porozkoszować się nimi na żywo jako Evergreen. Dlaczego taki nick? Może kiedyś uda się to zgłębić.

Jestem typową/atypową 40+ (zależy z którego kąta spojrzeć) z dwójką bystrych pociech, płci męskiej. Życie lubiło i nadal lubi mnie doświadczać (czasem naprawdę po bandzie), a ja lubię doświadczać jego, i tak się do końca nie gniewam za te "psikusy", bo zawsze na tym zyskuję ogrom wiedzy i pokory jednocześnie. Czasem mam wrażenie, że stoję na ringu i mówię: "no dawaj stary, co tam jeszcze masz dla mnie!". No i że co, że sobie nie poradzę?

Od skończenia mniej więcej 35 lat poczułam co jest w życiu ważne, a co ważniejsze, i jak na razie nie schodzę z obranego kursu. Jestem sobie żeglarzem i okrętem. a jeśli ktoś chce czasem wpaść na pokład to zapraszam na rejs. Czasem to przejażdżka wzdłuż wybrzeży, czasem podwodny rejs po głębinach, ważne aby odkryć coś nowego i ciekawego. "Eureka!!" przy układaniu życiowych puzzli, to moja ulubiona forma szczytowania, to nie znaczy, że stronię od tej bardziej przyziemnej formy wink. Coś dla ciała, coś dla ducha.
Widziałam, że część z Was musi się tułać po pokręconych ścieżkach, i ja również od nich nie stroniłam, ale nie tylko ważny jest właściwy rezultat i wniosek z tej wycieczki, ważna jest sama ścieżka.

Życzę miłego wieczoru i pozwólcie, że usiądę w Waszym towarzystwie na razie z boku, z kubkiem kawki na rozpęd smile

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Witam obecnych i nieobecnych!

Witaj smile

3

Agnes76 napisał/a:

Witaj smile

Cześć Ci! Widzę, że większość to "podglądacze" nie "odpisywacze" big_smile. Cieszę się, że ktoś z tych drugich. Miło mi Cię poznać smile

4

Nie wiesz w co się pakujesz;p

5

Be. napisał/a:

Nie wiesz w co się pakujesz;p

Że niby gniazdo os lub innych szerszeni? big_smile Jestem dużą dziewczynką - chyba sobie poradzę. Chyba, że sugerujesz, że "połykacz czasu" - tu może być problem hmm
Tak czy siak, witaj również.

6

To forum to anarchia, tu są wojny i brak moderacji. I trolle jak ja. Pochłaniacz czasu owszem, spróbuj nie traktować tego wszystkiego poważnie;)

No hejcia

7

Be. napisał/a:

... I trolle jak ja...

Ok - Be. = troll - zapisałam.
Kilka wojen już mam za sobą, ale bitki bez powodu wszczynać nie zamierzam, bo zazwyczaj da się inaczej. Dzięki za instrukcje i miłego popołudnia smile

Posty [ 7 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » POZNAJMY SIĘ ... » Witam obecnych i nieobecnych!

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024