Partner, ciąża i problemy - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Partner, ciąża i problemy

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 1 ]

Temat: Partner, ciąża i problemy

Jesteśmy z mężem już 8 lat od 4 małżeństwem, od początku wiedzieliśmy że zajście w ciążę będzie trudne z racji moich wyników. Wcześniej nie było rozmowy o tym by zacząć się starać ale jakieś 2 miesiące temu stwierdził że chciał by zacząć co mnie bardzo ucieszyło. Umówiłam się do lekarza dostałam leki ogólnie cały temat ogarnęłam. I tu zderzenie ze ścianą nagle się odmieniło, jednak nie bo pracuje na zleceniówke więc będzie mniej pieniędzy, że jednak za szybko i nie chce się już starać . Okej zrozumiała bym jak by zmienił zdanie tydzień temu , miesiąc bo mógł przemyśleć itd, ale to nastąpiło dopiero po mojej wizycie u lekarza jak zaczęłam brać leki... Pisze chyba żeby to jakoś wyrzucić z siebie że jest mi teraz strasznie przykro i nie wiem jak to traktować. Coraz częściej mam wrażenie że on poprostu nie chce dzieci a mówiąc że chce by mnie uspokoić i żebym dała mu święty spokój...

Zobacz podobne tematy :

Posty [ 1 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Partner, ciąża i problemy

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024