co ja tu robię? ;) - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » POZNAJMY SIĘ ... » co ja tu robię? ;)

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 2 ]

Temat: co ja tu robię? ;)

Cześć!

Trafiłam tutaj przypadkiem, guglając gierek międzyludzkich uprawianych we wczesnych związkach, kiedy człowiek niewiele jeszcze rozumie i wie nawet o samym sobie, żeby lepiej zrozumieć swoje własne dane dziwactwa oraz doświadczone przez siebie dziwactwa, i może porównać z cudzymi doświadczeniami.

A znalazłam tu takie historie, że stwierdzam, iż moje własne przygody to było w sumie całkiem małe miki lub co najwyżej całkiem przeciętne miki, bo to co opisują inni czyta się momentami jak jakąś naćpaną nowelę wenezuelsko brazylijsko turecką, a momentami jak japoński horror z niemieckim dubbingiem.

I aż się o siebie samą zaczęłam martwić, czy to już aby nie jest ten etap w życiu, kiedy człowiek zaczyna taśmowo oglądać "życiowe seriale", bo takie produkcje miałam zawsze w bardzo... głębokim poważaniu.

A skoro od paru dni całkiem dobrze się bawię czytając, to stwierdziłam, że może się jednak zarejestruję i czasem też coś napiszę. A czasem może nawet z sensem smile

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: co ja tu robię? ;)

A więc witaj!

Posty [ 2 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » POZNAJMY SIĘ ... » co ja tu robię? ;)

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024