bo w życiu... najważniejsze jest Życie:) - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » bo w życiu... najważniejsze jest Życie:)

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 7 ]

Temat: bo w życiu... najważniejsze jest Życie:)

witam serdecznie,  jestem singielką 30+  tylko że od  jakiegos czasu zrozumiałam ze czuję coś wiecej do mojego bardzo dobrego kolegi...sęk w tym że nie jestem pewna  jego uczuć, nie chcę nadinterpretować.. .nie prawi mi komplementów traktuje mnie jak dobrą koleżankę którą darzy zaufaniem i sympatią. Wogóle nigdy z nim nie podejmowawał tematów damsko-męskich raczej rozmawiamy ogólnie o wszystkim po trochu   np o polityce, pogodzie, pracy, o wszystkim tylko nie o naszej kilku"letniej"  znajomości ... łaczą nas  wspólne zainteresowania ... tak naprawdę nie wiem nawet  czy sie z kims spotyka...
chciałabym zapytać drodzy forumpowiecze jakie sa wasze sposoby na  taki właśnie stan -... co robicie żeby nie myśleć za dużo o tej osobie żeby nie pisać  zbyt częśto azeby nie męczyć go swoją osobą,..żeby na zimno traktowac taką znajomość,,, bo cięzko troche mi z tym ostatnio... . Nie powiem mu  że jest dla mnie kimś ważnym ponieważ obawiam się ze na własne życzenie podeptam całkiem fajna przyjaźń

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: bo w życiu... najważniejsze jest Życie:)

Wolisz uciec niż po prostu nawet mimochodem zapytać go czy kogoś ma? Albo zapytać czy nie chce z Tobą wypić kawy? smile

3

zdarzyło nam sie kilka razy  wspólnie delektować sie tym trunkiem z mojej incjatywy  lub  jego... ale nie  raczej nie zapytam  mimochodem o to czy kogos ma,

4 Ostatnio edytowany przez Ela210 (2021-02-07 22:34:46)

Oj rany..:)  tyle rozmawiacie i nigdy to nie wyszło?
No to dowiedz się od  jego znajomych:)
Albo do kina zaproś  w sobotę  wieczór?  Jak kogoś ma to pewnie odmówi.

5

agatha83 napisał/a:

chciałabym zapytać drodzy forumpowiecze jakie sa wasze sposoby na  taki właśnie stan -... co robicie żeby nie myśleć za dużo o tej osobie żeby nie pisać  zbyt częśto azeby nie męczyć go swoją osobą,..żeby na zimno traktowac taką znajomość,,, bo cięzko troche mi z tym ostatnio... . Nie powiem mu  że jest dla mnie kimś ważnym ponieważ obawiam się ze na własne życzenie podeptam całkiem fajna przyjaźń

Ale wiesz, że to już nie do końca taka przyjaźń, skoro z Twojej strony pojawiły się uczucia? Chcesz się nad sobą znęcać i ją pielęgnować mimo uczuć?
Wydaje mi się, że lepiej się ośmieszyć ale mieć świadomość, że coś zrobiłaś w waszym kierunku- kawy/kina/sugestii, że interesuje Cię jako mężczyzna i pytania czy kogoś ma, niż pół życia gdybać czy coś mogło z tego być... A jak się wstydzisz to dowiedz się od osób trzecich czy ktoś jest.

6

Jakbyś była facetem to bym Ci poradził co zrobić z taką koleżanką big_smile, w drugą stronę nie mam pojęcia jak to rozegrać w taki sposób, żeby przyjaźń w razie czego nie ucierpiała.
Taki pomysł mam - może zapytaj go przy jakimś spotkaniu sam na sam czy nie chciałby Cię pocałować, jak będziecie dosyć blisko. Jak zareaguje odsuwająco, powie, że kogoś ma, to powiedz, że przecież to był żart i tyle big_smile.

7

dziekuje za pomoc... przemyśle sobie pewne rzeczy...  juz jestem zmęczona tą sytuacją...źle się z tym czuję
macie racje lepsza najgorsza prawda .. ale zawsze  prawda którą z czasem zaakceptuje.   a nie jakies domysły, i analizy.. fakty.
Napewno troche sie wycofam z tej  "przyjaźni?

Posty [ 7 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » bo w życiu... najważniejsze jest Życie:)

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024