swoj laser czy zabieg u lekarza - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » PIELĘGNACJA TWARZY I CIAŁA » swoj laser czy zabieg u lekarza

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 5 ]

1 Ostatnio edytowany przez blueangel (2021-01-28 14:17:43)

Temat: swoj laser czy zabieg u lekarza

chcialam zamowic urzadzenie laserowe, ale poczytalam opinie, ze nie wszystkim pomoglo.

niestety zabiegi u lekarza rowniez nie u wszystkich sie sprawdzily, co bylo widoczne po kilku miesiacach od ostatniego zabiegu.

nie wiem, co robic, bo z jednej strony jestem zdesperowana, a z drugiej nie chce tyle kasy wyrzucic w bloto. dla mnie to duzo pieniedzy.
przy laserze domowym mozna tez potraktowac rozne partie. u lekarza to serie dodatkowych zabiegow.

nie znam sie tez na tych wszystkich modelach. przegladalam philipsa i sa rozne ceny. jaka jet roznica?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: swoj laser czy zabieg u lekarza
blueangel napisał/a:

chcialam zamowic urzadzenie laserowe, ale poczytalam opinie, ze nie wszystkim pomoglo.

niestety zabiegi u lekarza rowniez nie u wszystkich sie sprawdzily, co bylo widoczne po kilku miesiacach od ostatniego zabiegu.

nie wiem, co robic, bo z jednej strony jestem zdesperowana, a z drugiej nie chce tyle kasy wyrzucic w bloto. dla mnie to duzo pieniedzy

Te domowe lasery a lasery w salonach to zupelnie inne rzeczy. Nie dasz rady miec takiego lasera w domu, on kosztuje gruba kase i zupelnie inaczej dziala niz to, co oferuja markety.

No i ani to ani to nie jest depilacja stala i na lata. Te domowe "lasery" daja efekt na miesiac. Te z salonow na dluzej, ale nie masz pewnosci jak Twoje wloski na to zareaguja. U jednych nie ma odrostow, u innych po miesiacu widac wloski.

3 Ostatnio edytowany przez blueangel (2021-01-31 19:57:51)

mialam na mysli dermatologow, nie salony kosmetyczne. czy to na to samo wychodzi, bo sa wykorzystywane te same lasery o takiej samej mocy? slyszalam niedawno rowniez o zabiegach pradem, ale to chyba nie dla mnie

4

blueangel napisał/a:

mialam na mysli dermatologow, nie salony kosmetyczne. czy to na to samo wychodzi, bo sa wykorzystywane te same lasery o takiej samej mocy? slyszalam niedawno rowniez o zabiegach pradem, ale to chyba nie dla mnie

Tak, to samo.

5 Ostatnio edytowany przez blueangel (2021-02-02 03:43:59)

a ktory model polecacie? przyznam szczerze, ze nie mam zielonego pojecia, czym w praktyce nawet te podmodele phillipsa sie od siebie roznia, sa chyba 3?
przygladalam sie:
1. BRAUN Silk·Expert Pro 5 PL5014 IPL
2. PHILIPS BRI950/00 Lumea Prestige IPL

Posty [ 5 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » PIELĘGNACJA TWARZY I CIAŁA » swoj laser czy zabieg u lekarza

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024