Witam naszła mnie taka refleksja po rozmowie z facetem. Mianowicie kiedyś zainteresowałam się tematem seks kamerek i zagłębiłam się trochę w temat. Odwiedziłam popularną stronkę w naszym kraju i parę transmisji odwiedziłam . Ogólnie nie mam nic do takich stron jeśli ktoś lubi to niech transmituje albo odwiedza takie stronki z kamerkami. Jednak coś innego we mnie wzbudziło negatywny odbiór w jednej z transmisji występowały dwie dziewczyny i miały tam różne cele ustawione np masturbację czy pocałunek. Wszystko ok ale faceci co tam siedzieli pisali do nich teksty typu ruchałbym jak dziwkę i taki różne w tym stylu. Dziewczyny były zachwycone takimi tekstami odpowiadając np " spuście się w naszych cip..." i dużo takich dygresji seksualnych.
Kurczę nie wiem czy ja jestem jakoś staroświecka ale dla mnie, to nie jest fajne i nie ma nic wspólnego z normalną seksualnością. Wiem że dziś się dużo mówi o tym,że wszytko jest w porządku do póki nikt nikogo nie krzywdzi ale mimo wszytko wydało mi się, to mocno nie smaczne i nie fajne. Jakoś nie mogę sobie poukładać, to w głowie i powiedzieć ale fajne dziewczyny i faceci super się bawią. Może to ze mną jest coś nie tak. Jetem dość wyzwolona w temacie seksu i jestem za tym aby w Polsce się skończyło te zaściankowe myślenie o seksie i romantycznej miłości a seks bez zobowiązań przestał być czymś złym i zepsutym. Natomiast, to chyba już moje granice przekracza i chyba jednak nie chciałabym aby moja córka tak się zachowywała jak w przykładzie wyżej.
Co o tym sądzicie.?