Dziwna zmiana - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 6 ]

1

Temat: Dziwna zmiana

Hej,
Temat jest może wstydliwy, ale jestem bardzo ciekawa opinii osób zwłaszcza żyjących już długo w samotności i jednocześnie celibacie wink
Może nie będę się rozpisywać za bardzo, bo gdzieś chyba pisałam o moim rozstaniu, ale jestem już 1,5 roku sama.
A zatem od 1,5 roku z nikim nie byłam w związku co za tym idzie, żadnych spraw łóżkowych. Wiem, że do tego nie trzeba związku, ale ja już raz to przerabiałam i wiem, że nie nadaje się na żadne takie jednorazowe wyskoki, bo ani nie mam z tego radości ani przyjemności.
I nie jestem tez oziębla, bedac w związku cieszę się ta strefa, lubię brać jak i dawać przyjemność. Więc tutaj jest wszystko w porządku.
A Będąc już tak długo samej zauważam dwie niepokojące sprawy.
Jedna, że w wyniku przepracowania, stresu nie mam w głowie myśli o amorach, seksie itp.
A druga, gorsza ponieważ z mężczyznami mi kompletnie nie wychodzi, jakieś takie felerne przypadki mi się zdarzają, to nagle ktoś zamiast dwójki dzieci ma 3,albo ma żonę, albo nie myśli o niczym poważnym tylko trochę poszaleć no i lista jest długa takich dziwnych akcji.
No i tu wkracza jakaś dziwna strefa.
Kobiety.
Zaczęły mi się podobać kobiety, przyglądam się im lapczywie i co do ładniejszych jestem miła. Jedna mi wyznala, że się jej podobam i że jest bi. Ale nie jest w moim typie. I tutaj wchodzi ona.
Jest starsza ode mnie- z dychę, może nawet ponad. Nie jest jakaś super laska, zadbana owszem ale jest otyla i niezbyt ładna. No i tu się dziwnie z tym czuje, bo bardzo mi się podoba. I zaprosiła mnie do niej na kolacje, ale ma swoją restauracje i teraz nie wiem, ja już zeswirowalam doszczętnie i wydaje mi się, że mnie zaprasza do siebie ale gdzie? Do restauracji która jest zamknięta czy do domu? Tego nie ustaliłam, bo tak enigmatycznie to powiedziała, że sama nie wiem. Po świętach.
Może już wariuje, a jeśli tak to do jakiego momentu mnie to doprowadzi...

Jak tam u Was? Nie oszalała z samotności Wasza orientacja?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Dziwna zmiana

Chrzań orientację smile Otwierają Ci się nowe możliwości i się z tego ciesz smile  Poznawaj i daj się poznać.

3

WendyW napisał/a:

No i tu wkracza jakaś dziwna strefa.
Kobiety.
Zaczęły mi się podobać kobiety, przyglądam się im lapczywie i co do ładniejszych jestem miła.

(...)

Jak tam u Was? Nie oszalała z samotności Wasza orientacja?

U mnie chyba szalała. Między kontaktami seksualnymi z poprzednim a kolejnym partnerem stuknęło coś ponad 3,5 roku, jak nie 4. I widziałam u siebie, że ogólnie zaczęli podobać mi się... ludzie. Bez różnicy na płeć, a właśnie głównie kobiety. Jak faceci, to bardzo delikatni i dziewczęcy. Filmy też raczej oglądałam lesbijskie, bo to ładniejsze i przyjemniejsze dla oka. Ale nie wchodziłam z żadną dziewczyną w relację realnie.

Jakby nie widzę w tym nic złego. Jeżeli może to Ci przynieść coś dobrego i wartościowego, to co za różnica czy to będzie kobieta czy mężczyzna?

4

Właśnie, możliwe że to reakcja nawet nie na nią jako kobietę ale na człowieka?
Chociaż mało który z ostatnio poznanych mężczyzn wzbudzał we mnie takie emocje. Albo inaczej, pobudzal..

5

Moją koleżankę spotkało coś takiego :-) Po nieudanych związkach z facetami była przez 3 lata w związku z lesbijką. Tylko ta lesbijka trafiła się przypadkowo w jej życiu, tamta ją poderwała. Finalnie moja koleżanka zrezygnowała z tej relacji, bo nie chciała na stałe wiązać się z kobietą, chciała faceta.

Mnie nic takiego się nie przydarzyło. Jak nie spotykam się z żadnym facetem, to bardzo mało myślę o seksie czy miłości. Kobiety mnie nie pociągają zupełnie.

6

Normalna sprawa. U wielu osób orientacja kształtuje się przez całe życie.

Posty [ 6 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024