Co myśleć... Co zrobic - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 4 ]

Temat: Co myśleć... Co zrobic

Witam. Poprzez portal randkowy poznałam faceta... Problem w tym iż mimo iż pisze ze mną.... Daje aktywny jest na portalu... Bo zmienia co chwilę motto.
Czy utrzymywać kontakt z nim.... Czy jestem kolejna osoba do poznania.... Hm.. Pan jest w czasie rozwodu

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Co myśleć... Co zrobic

Spotkaliście się już?
Skąd wiesz, że jest aktywny, czyżbyś Go sprawdzała?

A jesteś na bank pewna, że jest w czasie rozwodu?

A może Ty też dalej jesteś aktywna na portalu?

3

Izzie_Stevens napisał/a:
Izabela80 napisał/a:

Witam. Poprzez portal randkowy poznałam faceta... Problem w tym iż mimo iż pisze ze mną.... Daje aktywny jest na portalu... Bo zmienia co chwilę motto.
Czy utrzymywać kontakt z nim.... Czy jestem kolejna osoba do poznania.... Hm.. Pan jest w czasie rozwodu

Jak rozumiem pisze z tobą i nic więcej, nie poznaliście się w 4 oczy?

4 Ostatnio edytowany przez aniuu1 (2020-06-11 10:28:43)

Izabela80 napisał/a:

To nie jest nic dziwnego. Tak chyba każdy robi. Nie czuj się zobligowana do tego by tylko z nim rozmawiać. Szczególnie jeśli tylko piszecie, a nie jest to realna znajomość.

Posty [ 4 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024