Facet 28 lat i depresja - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » PSYCHOLOGIA » Facet 28 lat i depresja

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 6 ]

Temat: Facet 28 lat i depresja

Witam, mam na imie Paweł. Mam 28 lat i jestem samotny. Nigdy nie mialem dziewczyny.
Niedawno zdalem sobie sprawe ze chyba juz nigdy nie znajde swojej miłości. Prawdopodobnie dopadla mnie przez to depresja i zaczalem naduzywac alkoholu. Nie radze sobie z tym. Jestem dosc niesmialy co zawsze przeszkadzalo mi to w kontaktach z dziewczynami. Pare razy w zyciu sie zakochalem ale nigdy z tego nic nie wyszlo. Kiedys podobalem sie dwom dziewczynom, jednej nawet bardzo, ale jakos sam nie chcialem sie wtedy z nia wiazac, nie czulem tego poprostu.Zastanawiam sie co ze mna moze byc nie tak. Pracuje za granica, wynajmuje mieszkanie, dobrze zarabiam. Jestem spokojnym normalnym facetem(przynajmniej tak mi sie wydaje) Mam duzo znajomych, chodze na imprezy itd. Mam prawie dwa metry wzrostu i nie jestem brzydki. Wszyscy dookola dziwia sie czemu taki facet nadal nie ma nikogo. Zastanawiam sie czy poprostu tak musi byc. Ze jestem facetem ktory musi zostac sam i juz. Zaczynam tracic wiare w siebie. Jak myslicie? Czy sobie darowac czy jednak szukac dalej tej milosci? Czy 28-letni facet bez doswiadczenia z dziewczynami ma jeszcze jakies szanse? Czy chcalbylyscie zwiazac sie z facetem ktory nigdy nie mial nikogo?
Pozdrawiam

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Facet 28 lat i depresja

Bardziej nie chciałabym się związać z facetem z depresją.

Idź do psychologa na konsultację.

3

Cześć Paweł.
Grunt to nie załamywać się i pokochać siebie. Kiedy nabierzesz pewności siebie, dużo się zmieni. Nieistotne jest to czy kogoś miałeś, ile masz lat. Każdy ma szansę na miłość, ale jak pokochać drugą osobę, kiedy nie kocham wystarczająco siebie?
Piszę tutaj mimo długiej nieobecności na forum, bo Twój post przywołał we mmie wspomnienia.
Jakieś 7 lat temu przeczytałam podobny post, odpisałam. Zaczęły się długie rozmowy, spotkania - mimo dużej odległości. I pyk trafiła nas strzała Amora. Do dziś jesteśmy ze sobą, kochamy się i ogromnie wspieramy. Nigdy nie przeszkadzało mi to że mój chłopak ma (wtedy) 26 lat, że nie ma doświadczenia, nie miał też pracy. Wiedziałam, że musi uwierzyć i poznać swoją wartość reszta przyjdzie sama.
Zadbaj o siebie, zamiast kieliszka zajmij się sportem, rozwijaj swoje umiejętności i walcz o marzenia  - reszta się rozwiąże sama. Nie myśl co jest z Tobą nie tak wyjdź do ludzi z uśmiechem i bądź szczęśliwy - to działa jak magnes smile

4

sweil napisał/a:

Cześć Paweł.
Grunt to nie załamywać się i pokochać siebie. Kiedy nabierzesz pewności siebie, dużo się zmieni. Nieistotne jest to czy kogoś miałeś, ile masz lat. Każdy ma szansę na miłość, ale jak pokochać drugą osobę, kiedy nie kocham wystarczająco siebie?
Piszę tutaj mimo długiej nieobecności na forum, bo Twój post przywołał we mmie wspomnienia.
Jakieś 7 lat temu przeczytałam podobny post, odpisałam. Zaczęły się długie rozmowy, spotkania - mimo dużej odległości. I pyk trafiła nas strzała Amora. Do dziś jesteśmy ze sobą, kochamy się i ogromnie wspieramy. Nigdy nie przeszkadzało mi to że mój chłopak ma (wtedy) 26 lat, że nie ma doświadczenia, nie miał też pracy. Wiedziałam, że musi uwierzyć i poznać swoją wartość reszta przyjdzie sama.
Zadbaj o siebie, zamiast kieliszka zajmij się sportem, rozwijaj swoje umiejętności i walcz o marzenia  - reszta się rozwiąże sama. Nie myśl co jest z Tobą nie tak wyjdź do ludzi z uśmiechem i bądź szczęśliwy - to działa jak magnes smile

Masz wspaniałe podejście do nawiązywania znajomości i do drugiego człowieka. smile

Uśmiechnęłam się czytając Twój post.

Gratuluję szczęśliwego związku, który jest tylko dlatego, że nie miałaś bezsensownych uprzedzeń i każde z Was chciało pokonywać trudności.

5

Masz wspaniałe podejście do nawiązywania znajomości i do drugiego człowieka. smile

Uśmiechnęłam się czytając Twój post.

Gratuluję szczęśliwego związku, który jest tylko dlatego, że nie miałaś bezsensownych uprzedzeń i każde z Was chciało pokonywać trudności.

Niepodobna bardzo Ci dziękuję za miłe słowa smile Cieszę się, że udało mi się wywołać u kogoś uśmiech smile

6

Tu na forum pisala pare dni temu 32 letnia dziewczyna, ze jest samotna i ze pewnie taka pozistanie, ze 3 facetow ją oszukało co do swojego stanu cywilnego. Odszukaj wątek, napisz do niej, moze Wam wyjdzie.

Posty [ 6 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » PSYCHOLOGIA » Facet 28 lat i depresja

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024