SZUKAM ZNAJOMOŚCI W WARSZAWIE - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » POZNAJMY SIĘ ... » SZUKAM ZNAJOMOŚCI W WARSZAWIE

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 2 ]

1 Ostatnio edytowany przez IsaBella77 (2020-01-01 19:59:26)

Temat: SZUKAM ZNAJOMOŚCI W WARSZAWIE

Hej babeczki smile)

Jestem tu nowa, przeziebilam sie i postanowilam wykorzystac czas choroby pozytecznie:) Mam 27 lat, jestem singielka, mieszkam w centum Warszawy.
Nie wiem czy znacie to uczucie, gdy macie wszystko, a nie macie z kim dzielic tego szczescia? Ludzie, ktorzy mnie otaczaja maja obraz atrakcyjnej blondynki, ktorej mozna wiele zazdroscic, a ja zaczelam sie izolowac i narzekac na to, czego mi brak. Mialam kilka etapow w zyciu: brak akceptacji, "zlota klatke" w zwiazku, toksyczne znajomosci. Mieszkalam w roznych miejscach, teraz docelowo stolica. Wiele znajomosci ze studiow nie przetrwalo odleglosci. Jestem dobrze wyksztalcona, kiedys brak ludzi wokół siebie tlumaczylam sobie brakiem czasu i wazniejszymi sprawami. Dzisiaj mamy pierwszy dzien nowego roku, mam naddzieje, ze bedzie on dla mnie przelomowy. Przestne sie izolawac (praca-dom) tylko zaczne zyc, nie egzystowac. Chcialabym nie stracic najlepszych lat mlodosci. Od 3 miesiecy kupuje SPAM na zajecia sportowe i ani razu z niej nie korzystalam. Ulecila we mnie energia i motywacja, ale chce to zmienic. Potrzebuje wychodzic z domu: na drinka, do klubu, na kawe, do knajpy, kina, na silownie, basen, spa; pojsc poplotkowac o facetach, kosmetykach, o zyciu.. Planuje podroze, nauke tanca, zajecia sportowe. Nie jestem swieta i nie chce byc, ale jetsem osoba z wartosciami i kregoslupem  moralnym (czego wielu brakuje). Lubie sie smiac, poznawac innych ludzi, miejsca, ale gdzies sie osatnio pogubilam. Stalam sie samotna, nieszczesliwa dziwczyna, a smakowanie zycia w pojedynke nie smakuje dobrze. Potrzebuje dobrej energii, sama oferuje pozytywna energie w zamian. Chetnie poznam nowe miejsce z osoba z Warszawy, nie majacej zobowiazan, w podobnym wielu (najllepiej 25-35lat). Stawiam wylacznie na realna znajomosc:)

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: SZUKAM ZNAJOMOŚCI W WARSZAWIE

Hej,jestem Mati. Mam 27 lat i doskonale wiem o czym piszesz może trzeba się zapoznac ? wink

Posty [ 2 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » POZNAJMY SIĘ ... » SZUKAM ZNAJOMOŚCI W WARSZAWIE

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024