Kolega kupił mi perfumy Szok - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Kolega kupił mi perfumy Szok

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 5 ]

Temat: Kolega kupił mi perfumy Szok

Panowie, jak to z Wami jest. Każdy z Was(albo prawie każdy) robi coś podobnego? Serdeczny Kolega kupił mi ot tak w prezencie pod choinkę perfumy. Dodam, że za nie małą sumkę. Jak mam interpretować jego gest?
Ps: teraz czuje się zobowiązana też sprawić mu upominek.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Kolega kupił mi perfumy Szok

A  czy to jest tylko kolega? W jakich stosunkach żyjecie?Jeżeli kupił Ci drogi perfum to może oznaczać że zaczyna coś więcej czuć niż tylko koleżeńskie stosunki.Ja przynajmniej zwykłej koleżance nie kupił bym prezentu tylko po prostu zlożyłbym życzenia świąteczne  bo czy ktoś zwyklemu koledze lub znajomemu kupuje prezenty na święta? Chyba raczej nie. A jesteście w związkach czy wolni?

3

Zalezy od relacji. Moi przyjaciele plci meskiej kupowali mi bez okazji prezenty wiele razy.
Kwiaty, kosmetyki, ubrania.
Moj najlepszy przyjaciel kupil mi moja suknie slubna.

To zalezy co to znaczy 'serdeczny kolega'.

4

Nie ma co się łudzić. Nic nie ma za darmo. Ja starałbym się to jakoś wyjaśnić. Znaczy o co chodzi? No chyba, że wiesz o co biega, tylko sobie jaja robisz.

5

Znaliśmy się 20 lat, tylko na "cześć". Żadnych pogadanek. Spotkaliśmy się pare razy na różnych imprezach ale nie należę do osób rozrywkowych (on zaproponował, żebym przyszła).

Posty [ 5 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Kolega kupił mi perfumy Szok

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024