Czy wasi faceci robią wam niespodzianki ? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Czy wasi faceci robią wam niespodzianki ?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 10 ]

1 Ostatnio edytowany przez tajemnicza90 (2019-12-12 12:10:29)

Temat: Czy wasi faceci robią wam niespodzianki ?

Jak tak to jakie ? smile

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Czy wasi faceci robią wam niespodzianki ?

Mąż raz mi zrobił niespodziankę na życzenie małego synka smile
Przyszłam z pracy i dowiedziałam się, że zarezerwował na kilka dni kwaterę nad morzem, bo nasze dziecko wspomniało, że tak bardzo by chciało... smile
Miałam więc niespodziankę i totalny spontan. Trochę marudziłam, bo ja jestem z tych wiecznie liczących pieniądze, ale koleżanki (odebrałam w pracy telefon od męża) wybiły mi marudzenie z głowy, każąc docenić inicjatywę i gest smile
Morze kocham smile

3

tajemnicza90 napisał/a:

Jak tak to jakie ? smile

Czasem dostaję kwiatki bez okazji, czasem mąż zabiera syna na jakąś męską wyprawę, bym ja mogła odpocząć lub spędzić czas tak, jak lubię.
Czasami dostaję śniadanie do łóżka, czasami kolację przy świeczce. Czasami dostaję super seks "z zaskoczenia". smile

4

Nie przepadam za niespodziankami. I tymi, które ktoś mi okazuje i samemu nikogo staram się nie zaskakiwać.

5 Ostatnio edytowany przez balin (2019-12-12 14:15:32)

Tajemnicza90 z biegiem życia przekonasz się, że niespodzianka, to nie musi być coś zawsze pozytywnego.

Ja, tak jak Bagienni_k nie lubię niespodzianek. Może dlatego, że zawsze były nietrafione? Czasem, tak jak napisał Balin, przykre. Lubię wiedzieć wcześniej, zanim ktoś będzie chciał umilić mi życie i zaplanować coś dla mnie, bez mojej wiedzy.
Chociaż...lubię być zaskoczona, jak wcześniej skarbówka przeleje mi zwrot wink

7 Ostatnio edytowany przez Winter.Kween (2019-12-12 14:31:27)

tajemnicza90 napisał/a:

Jak tak to jakie ? smile

Tak! Prezenty bez okazji. Zwykle to nie sa niespodzianki bo moj maz przezywa, ze nie kupi tego co ja lubie.
Czasami jednak cos mi przynosil. Paczke z amazona i pytal czy moge pomoc mu ja otworzyc big_smile
Poza tym kwiaty, zawsze slodycze, kolczyki i duperele.

Uwielbiam niespodzianki. Moja mama zawsze robila mi rozne. Na moje 18 urodziny dostalam sto prezentow. Rzeczy kupowala po trochu i chowala przede mna. Moi przyjaciele tez kupowali mi kwiaty, ksiazki, buty, rozne slodkie rzeczy. Ogolnie jestem rozpuszczona w tym sensie. big_smile

8 Ostatnio edytowany przez bagienni_k (2019-12-12 16:11:22)

Zwyczajnie nie kręci mnie ta otoczka związana z niepodziankami. Kompletnie mnie nie kręci, jeśli muszę zmienić swoje plany, które potem okazuje się, wcale nie musiały być zmieniane. Spontan w moim życiu odgrywa marginalną rolę. Spontanicznie to mogę na piwko wyskoczyć z kumplem a nie jechać w sobotę rano na drugi koniec Polski na "fantastyczny" wypoczynek, gdy się o tym dowiaduje w sobotę  godzinę przed wyjazdem lub nawet w piątek wieczorem..Dziękuję, ale to nie moje klimaty..
A prezenty sam sobie funduję smile Dlaczego? Bo sam najlepiej wiem, czego potrzebuję. A jak czegoś nie potrzebuję, to tego nie kupuję smile Pamiątki, gadżety, "sentymentalne"prezenciki - to samo: wolę samemu sobie coś kupić smile

9

Robiłem dużo niespodzianek dla narzeczonej.

Na urodziny jakiś fajny hotelik z jacuzzi, zaproszenie do ulubionej restauracji. Kwiaty przynosiłem bez okazji :-) umiałem bez okazji kupić jej kolczyki czy pierścionek, wiedziałem co lubi.. nie żałowałem nigdy na nią grosza. Po prostu robiłem to z miłości.

I tak zostawiła mnie dla innego, więc nie wiem czy nie lepiej nie robić nic...

10 Ostatnio edytowany przez terazszczesliwa (2019-12-28 21:50:42)

Nie robi i wie że tego szczerze nienawidzę zwłaszcza jakieś grubsze sprawy typu wyjazd czy jakis zwiarzak albo zaproszenie gości którzy mieli mi sprawić radość, ex też to wiedział ale nie docierało więc jest ex smile

XYW ja myślę że najlepiej zapytać i słuchać partnera.

Posty [ 10 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Czy wasi faceci robią wam niespodzianki ?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024