Czy są tu jacyś męzczyźni? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » Czy są tu jacyś męzczyźni?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 18 ]

Temat: Czy są tu jacyś męzczyźni?

Jestem sama od dluzszego czasu, ale w koncu postanowilam to zmienić. Niestety dojrzalam do tego trochę za pozno-jestem juz po 30 (mimo ze w duszy nadal czuję się na duuuuzo mniej) i dopadla mnie okrutna prawda, dookola juz wszyscy maja partnerow, dzieci, rodziny. To forum kobiece, ale moze panowie zagladacie tu czasem bo też szukacie? Odezwijcie się, napiszcie jak sytuacja u Was wygląda. Chyba potrzebuję nadzieji, ze istnieja też wartosciowi męzczyzni po 30, wolni, bez rozwodow i dzieci ktorzy chcieliby miec rodziny ale dotychczas niebspotkali jeszcze tej jedynej.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Czy są tu jacyś męzczyźni?

W każdym wieku jest szansa na znalezienie drugiej połówki ale im człowiek starszy tym mniej już w to wierzy . Sam mam 39 lat , kawaler bez dzieci i rozwodu bo tak mi się życie ułożyło . Czasami brakuje kogoś nawet do wypicia kawy czy spaceru we dwoje .

3

Jestem bez nikogo rodziców partnerki dalszych rodziców brat za granicą blisko Szwajcarii.

4 Ostatnio edytowany przez Wenesday (2019-11-26 00:01:03)

Laviinia napisał/a:

Jestem sama od dluzszego czasu, ale w koncu postanowilam to zmienić. Niestety dojrzalam do tego trochę za pozno-jestem juz po 30 (mimo ze w duszy nadal czuję się na duuuuzo mniej) i dopadla mnie okrutna prawda, dookola juz wszyscy maja partnerow, dzieci, rodziny. To forum kobiece, ale moze panowie zagladacie tu czasem bo też szukacie? Odezwijcie się, napiszcie jak sytuacja u Was wygląda. Chyba potrzebuję nadzieji, ze istnieja też wartosciowi męzczyzni po 30, wolni, bez rozwodow i dzieci ktorzy chcieliby miec rodziny ale dotychczas niebspotkali jeszcze tej jedynej.

Mnie do 30stki jeszcze trochę brakuje, jednak coraz bardziej zaczyna mnie przerażać wizja trójki z przodu. Zaczyna powoli wszystko do mnie docierać. To nie zmienia faktu, że potrzebuję tego samego bodźca co Ty! Panowie, jesteście tu?

5

Jacyś faceci się tutaj znajdą smile Mi stuknęła 30-stka już dwa lata temu, bedzietny, kawaler bez rozwodów, ale w miae zadowolony z życia smile

6

bagienni_k napisał/a:

Jacyś faceci się tutaj znajdą smile Mi stuknęła 30-stka już dwa lata temu, bedzietny, kawaler bez rozwodów, ale w miae zadowolony z życia smile

Ale jak jestes kawalerem to naturalne ze nie mozesz miec rozwodu. Bo niby rozwod od kogo/czego?

7

Laviinia napisał/a:

Ja bywam samotny. To nie jest uczucie, które trwa wiecznie. Może trwać kilka godzin, może kilka miesięcy. I zawsze jest bolesne, niezależnie czy przebywam wśród ludzi czy jestem sam.
Nie wiadomo co oznacza dla ciebie "wartościowi mezczyzni", jesli to sa po 30, wolni, bez rozwodow i dzieci to pewnie takich jest sporo, np ja, choc z ta rodzina to raczej sie ograniczam do tej ktora zawsze mialem ;]
Ale ja znowu nie szukam tej jedynej bo wiem, że szanse na taką to jakieś 1%.

8

foggy Oj tam, przecinka nie postawiłem, tyle smile może to "bez rozwodu" należałoby postawić na samym początku..W każdym razie wyliczyłem całą litanię, może po to żeby trochę rozweselić wątek, bo patrząc po postach to nastrój tutaj jak na cmentarzu..

Odnoszę wrażenie, że tutaj jest więcej panów jak kobiet big_smile

Tyle, że specyfika forum - większość piszących jest poszkodowanych przez życie.....

10 Ostatnio edytowany przez new_life (2020-01-08 18:35:33)

Nie czuję się samotna, ale jestem w trakcie rozwodu, trochę po 40tce i ostatnio rozmawiałam z przyjaciółką, jaką mam szansę na spotkanie wartościowego człowieka, bo nie zakładam, że będę sama do końca życia. I szczerze, cienko to widzę smile Przy mojej obecnej pracy i zmianach, jakie "wymusiło" rozstanie, od jakiegoś czasu zajmuję się głównie dbaniem o byt.

Napisałam kilka postów, ale przede wszystkim czytam. I nie ukrywam, że dojrzałe wypowiedzi niektórych mężczyzn (przedstawiciele są w tym wątku smile) robią na mnie wrażenie. Także dlaczego nie forum jako miejsce, gdzie można spotkać bratnia duszę albo umówić się na kawę? smile Powodzenia Laviinia!

11 Ostatnio edytowany przez illuminati_jews_reptilian (2020-01-08 19:29:21)

Tutaj nie ma ani jednego mężczyzny, mnie też nie licz!

Też nie mam nikogo, człowiek jednak chciałby spotkać bratnią duszę i obdarzyć ją sobą. Jako % ogółu takich ludzi może rzeczywiście jest bardzo mały ale jeśli ograniczy się zbiór do mniejszej grupy konkretnych ludzi to prawdopodobieństwo znalezienia jednak trochę wzrasta.

12

new_life napisał/a:

Nie czuję się samotna, ale jestem w trakcie rozwodu, trochę po 40tce i ostatnio rozmawiałam z przyjaciółką, jaką mam szansę na spotkanie wartościowego człowieka, bo nie zakładam, że będę sama do końca życia. I szczerze, cienko to widzę smile Przy mojej obecnej pracy i zmianach, jakie "wymusiło" rozstanie, od jakiegoś czasu zajmuję się głównie dbaniem o byt.

Napisałam kilka postów, ale przede wszystkim czytam. I nie ukrywam, że dojrzałe wypowiedzi niektórych mężczyzn (przedstawiciele są w tym wątku smile) robią na mnie wrażenie. Także dlaczego nie forum jako miejsce, gdzie można spotkać bratnia duszę albo umówić się na kawę? smile Powodzenia Laviinia!

Może dlatego że jest tu odpowiednia moderacja i ci mężczyźni którzy utrzymają się dłużej na forum już coś sobą reprezentują wink

illuminati_jews_reptilian napisał/a:

Tutaj nie ma ani jednego mężczyzny, mnie też nie licz!

Nie przesadzajmy. Mi się wydaje że jednak jest ich dość dużo.

13

No jest sporo Panów tutaj. Sam zarejestrowałem się z czystej ciekawości. Mam nadzieję jednocześnie, że niczym się do tej pory nie naraziłem i jeszcze trochę tutaj pobędę smile

14

Peter4x napisał/a:

Może dlatego że jest tu odpowiednia moderacja i ci mężczyźni którzy utrzymają się dłużej na forum już coś sobą reprezentują wink

I to jest bardzo dobra wiadomość smile

15 Ostatnio edytowany przez Olinka (2020-01-09 03:32:56)

[niemerytoryczne złośliwości]

16

Jedyne czego Cię mogę zapewnić to to że te super wyglądające małżeństwa z dziećmi są bardziej zepsute niż ktokolwiek sobie wyobraża i oprócz tego mogę Cię zapewnić że miłość nie istnieje wink. Każdy kto doszedł do takich wniosków jak ja z dumą może określać się mianem wartościowego, bystrego człowieka z otwartymi oczami.

17 Ostatnio edytowany przez szeptem (2020-01-09 11:07:59)

Leviatan napisał/a:

Jedyne czego Cię mogę zapewnić to to że te super wyglądające małżeństwa z dziećmi są bardziej zepsute niż ktokolwiek sobie wyobraża i oprócz tego mogę Cię zapewnić że miłość nie istnieje wink. Każdy kto doszedł do takich wniosków jak ja z dumą może określać się mianem wartościowego, bystrego człowieka z otwartymi oczami.

Na jakiej podstawie twierdzisz, że miłość nie istnieje?

18

Ja jednak wierzę w prawdziwą  miłość i udane małżeństwa i sam znam kilka takich i nie są to sztuczne przedstawienia dla pozorów tylko prawdziwe uczucia  bo widać nawet po dzieciach w tych związkach że są kochane

Posty [ 18 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » Czy są tu jacyś męzczyźni?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024