WROCŁAW: Przyjaciółka, wspólne plany - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » POZNAJMY SIĘ ... » WROCŁAW: Przyjaciółka, wspólne plany

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 2 ]

1 Ostatnio edytowany przez marlenalenaa (2019-09-07 17:41:47)

Temat: WROCŁAW: Przyjaciółka, wspólne plany

Hej!

jestem Marlena, mam 25 lat i od połowy lipca mieszkam i pracuję we Wrocławiu. Do czerwca przez ostatni rok mieszkałam w Hiszpanii, choć uwielbiam tę kraj i kulturę, to okoliczności zmusiły mnie do powrotu do Polski i w sumie wyszło mi to na dobre smile
Znam Wrocław tak "średnio na jeża", studiowałam zaocznie tutaj, więc to nie to samo co dziennie, i nie mam tu praktycznie znajomych. Nie jestem rodowitą Wrocławianką, a przyjaciółki w Polsce mają wieloletnich już chłopaków czy wyszły za mąż i gdy się umawiamy, to nie jest już to samo sad

Chciałam poznać przyjaciółki w mniej więcej podobnym wieku (mówią że jestem emocjonalnie dojrzała jak na swój wiek big_smile )  aby umawiać się na kawę, babskie wieczory, imprezy, zakupy, etc.
Interesuję się:
-makijażem (mam bzika na punkcie szminek big_smile)
- podróżami (wyjeżdżałam regularnie i mieszkałam kilka razy w Hiszpanii)
- nauką języków obcych (mówię po angielsku, hiszpańsku i mam w planach odświeżyć niemiecki!)
- muzyka latino i nie tylko big_smile
- seriale i filmy (nie lubię horrorów)
- sportem (zapiszemy się na siłownie lub fitness??)

Jestem singielką (zaznaczam że hetero big_smile) od maja i jeśli ty też to super się składa, jednak jeśli masz chłopaka i potrafisz bez niego spędzać czas, to świetnie, napisz do mnie i zorganizujemy coś smile

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: WROCŁAW: Przyjaciółka, wspólne plany

Hej Marlena!
Ja tez jestem z Wrocławia i od sierpnia jestem singielka (tez hetero big_smile) i z wielka chęcią się spotkam na jakaś kawkę w naszym pięknym mieście wink

Posty [ 2 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » POZNAJMY SIĘ ... » WROCŁAW: Przyjaciółka, wspólne plany

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024