Dla mnie taka oferta to właściwie oferta marzeń.Jednego dnia dowiadujesz się,że pojutrze wyjeżdżasz
Ja zazwyczaj zafascynowana czytam pobieżnie opinie z hotelu i już kupuję.
Nigdy się nie zawiodłam.Prócz przyjemności podróżowania jest też przyjemność z nieznanego,niezaplanowanego,nagłego.Adrenalina to moje uzależnienie,niestety
Wybrałam właśnie ciekawą ofertę i mam nadzieję,że będzie super.
Podzielcie się swoimi wrażeniami z podróży last minute.
Zdarza się. Fajna opcja jak nie masz dzieciaków. Decydujesz się i wyjeżdżasz.
Raczej sporadycznie, ale generalnie warto. Jeżeli nie jesteś uwiązana domowymi obowiązkami i masz opcję wzięcia szybkiego wolnego to super opcja.
No własnie, gdy nie masz rodzinę to nic tylko korzystać. Wydaje się to być fajna opcja o ile masz możliwość jakoś dogadać się w pracy co do swojego wyjazdu. Poza tym cena w sumie w takich okazjach last minute są całkiem fajne, więc czasem aż boli bo chciałoby się strasznie gdzieś wylecieć.
Powiem szczerze, że jeśli last minute, to tylko we wcześniej zaplanowanym przedziale czasowym, czyli mniej więcej wyznaczamy termin i polujemy na jakąś ciekawą ofertę. U mnie taki spontaniczny wyjazd, gdybyśmy mieli jechać, bo 'coś wyjątkowego się trafiło', zupełnie nie wchodzi w grę i składa się na to co najmniej kilka czynników.
Ja wolę wcześniej mieć wszystko zaplanowane, nie lubię działać pod presją czasu. Osobiście uwielbiam latać z Konsrocjum.pl. Mają świetne oferty i konkurencyjne ceny. Sama w tym roku wybieram się w podróż "Mozaika Gruzji". Mamy bardzo bogaty plan, a w nim uzdrowisko Borjomi czy kanion Martvili. Jestem bardzo zadowolona z tego planu tego urlopu i aktywności, jakie na nas czekają.
To jednak nie Madera?
Ja w tym roku zdecydowałam się na super Last Minute na Maderę i lecę razem z Biurem Itaka. Moi rodzice od lat wykupują wczasy właśnie u tego touroperatora i teraz przeszło to na mnie
Uwielbiam to, że o nic nie muszę się martwić, wszystko zawsze jest zaplanowane i sprawdzone przez biuro. Hotele są o bardzo wysokim standardzie, a transfer lotniskowy zawsze zapewniony. Mnie pozostaje jedynie relaks i odpoczynek!
Forumowa oblatywaczka.
Reklamuje różne firmy.
Ja wolę wcześniej mieć wszystko zaplanowane, nie lubię działać pod presją czasu. Osobiście uwielbiam latać z Konsrocjum.pl. Mają świetne oferty i konkurencyjne ceny. Sama w tym roku wybieram się w podróż "Mozaika Gruzji". Mamy bardzo bogaty plan, a w nim uzdrowisko Borjomi czy kanion Martvili. Jestem bardzo zadowolona z tego planu tego urlopu i aktywności, jakie na nas czekają.
Uważajcie bo Wrotka zaiwania po forum na wrotkach i rozrzuca reklamy.
Zamieściła ich już 11
To jednak nie Madera?
Oj tam... A bo to jedno drugie musi wykluczać?
Ważne, żeby wyrobić normę i spamerski rachunek się zgadzał.
Raz mi się zdarzyło tylko. Zwykle planujemy z wyprzedzeniem.
Co roku w okresie zimowym korzystam z oferty Itaki Last minute. W tym roku zakupiłam wczasy do Grecji. Dzięki gwarancji bezpieczeństwa o nic nie muszę się martwić. Już nie mogę się doczekać!
Przeważnie korzystam z first minute ponieważ jest najtaniej last minute czasem potrafi być znacznie droższe niż first.
Rzadko, ale zdarza się.
Ja akurat od lat korzystam z ofert biura Konsorcjum.pl i kupuje wycieczki z wyprzedzeniem, bo i tak mają atrakcyjne cenowo oferty. W tym roku wybieram się z nimi na Arktyczną Grenlandię i zorze polarne. Brzmi nieźle, co? Sama nie mogę uwierzyć, że zobaczę tę absolutnie wyjątkową przyrodę, foki, niedźwiedzie polarne, wieloryby, majestatyczne fjordy czy lodowce. Ciekawą atrakcją pewnie będzie też wizyta w wiosce eskimosów. Jestem bardzo podekscytowana, odliczam dni.
Ja akurat od lat korzystam z ofert biura Konsorcjum.pl i kupuje wycieczki z wyprzedzeniem, bo i tak mają atrakcyjne cenowo oferty. W tym roku wybieram się z nimi na Arktyczną Grenlandię i zorze polarne. Brzmi nieźle, co? Sama nie mogę uwierzyć, że zobaczę tę absolutnie wyjątkową przyrodę, foki, niedźwiedzie polarne, wieloryby, majestatyczne fjordy czy lodowce. Ciekawą atrakcją pewnie będzie też wizyta w wiosce eskimosów. Jestem bardzo podekscytowana, odliczam dni.
Zerkając w Twoje posty widać jak na dłoni, że masz jakieś wyraźne rozszczepienie jaźni
Chciałam jechać kiedyś na Biegun Północny, ale ... cena trochę powala powiem szczerze. jak pamiętam było chyba z 10 tys. za osobę. Na to mnie na chwilę obecną nie stać, a dodam, ze też mam rodzinę. A z ofert last minute to zależy. Czasami warto korzystać z ofert takich first minute z dużym wyprzedzeniem. Ja np. w październiku już zakupiłam wakacje, a co do last minute to najlepiej porównywać sobie oferty między Rainbow, Coraltravel czy Traveligo jak np. tutaj https://www.traveligo.pl/last-minute/turcja Można też jechać na własną rękę korzystając booking.com i inne takie.
Zdarza mi się korzystać jak mam opcję mieć wtedy urlop Natomiast od lat korzystam z ofert biura Konsorcjum.pl i jestem bardzo zadowolona. Mają super zorganizowane wycieczki i w dobrych cenach. Polecam wyjazd do Portugalii z Konsorcjum.pl! To kraj, gdzie życie płynie bez pośpiechu. Każdy dzień można spędzić w innym zakątku – Lizbona, piaszczyste plaże, klify, a nawet rejs z degustacją wina. Idealne miejsce, jeśli szukasz spokoju i pięknych widoków!
Jasne, zdarzyło się Wspaniałą wycieczkę ma biuro Konsorcjum.pl do Japonii – tradycyjne i nowoczesne elementy kraju, a do tego kwitnące wiśnie, które sprawiły, że ta podróż była jak z bajki. Polecam każdemu, kto chce poczuć magię Japonii!
Biuro podróży Konsorcjum.pl ma atrakcyjne ceny wycieczek nawet bez last minute! Naprawdę warto. Znają się na tym co robią, programy są zawsze mega ciekawe i skrupulatnie dopracowane.