Mitomania - Wasze doświadczenia - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » PSYCHOLOGIA » Mitomania - Wasze doświadczenia

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 4 ]

Temat: Mitomania - Wasze doświadczenia

Witam wszystkich.
Czy mieliście kiedyś do czynienia z mitomanami - nałogowymi kłamcami? Jak wyglądały Wasze doświadczenia? W jakich obszarach życia osoby te kłamały? Proszę o podanie przykładów.
Pozdrawiam

Zobacz podobne tematy :

2 Ostatnio edytowany przez Excop (2019-08-05 08:45:50)

Odp: Mitomania - Wasze doświadczenia
Lalcia245 napisał/a:

Witam wszystkich.
Czy mieliście kiedyś do czynienia z mitomanami - nałogowymi kłamcami? Jak wyglądały Wasze doświadczenia? W jakich obszarach życia osoby te kłamały? Proszę o podanie przykładów.
Pozdrawiam

A do czegóż, przykłady te potrzebne są, że krótko zapytam? Tak, z "ostrożności procesowej" jedynie, związanej z moim skrzywieniem zawodowym prawdopodobnie?

3

Znalam taka osobe, na poczatku nawet mi imponowala, potem doszłam do wniosku, ze trudno znieść takie zachowanie na dluzszą mete.
Klamstwa, przerysowania, wyolbrzymianie, chwalenie się.
Ogolnie niefajnie.

4 Ostatnio edytowany przez Burzowy (2019-08-05 09:40:31)

Krecilem kiedyś z taką dziewczyną. Z wyglądu była dla mnie poniżej tego co zwyklem akceptować, ale... Świetnie mi się z nią rozmawiało. Od razu wpadłem jej w oko, a ona z czasem zaczynała mi imponowac. Faktu, że kawalerkę sobie kupiła za własne pieniądze akurat nie kupowałem, bo miała wtedy 20 lat, ale opowiadała mi o pracy na kuchni w dobrym hotelu, o wolontariacie; dużo tego było. I wtedy pomyślałem, że może... Bo fajna z niej osoba. Potem się okazało, że prawdą jest tylko wolontariat, ale to już przeszłość. Nie pracowała nigdzie, nie robiła nic ciekawego, a na domiar złego była zaręczona. Miałem z nią trochę kłopotów, bo gryzla każda dziewczynę, która się do mnie zbliżyła, więc musiałem interweniować. Aha i wymyśliła, że jest chora na raka żeby zdobyć uwagę . Później wzięła ślub z tym gościem, któremu chciała dorobić rogi, a jak ją przegnałem to próbowała się tłumaczyć, że to przez to że jej facet ją zdradza itd, ale to chyba też było kłamstwo skoro wzięła ślub. Aaaa i jeszcze zabawna sytuacja była, bo akurat z nią studiowałem razem. Nie było mnie na zajęciach, na których były ogłaszane wyniki kolokwium z jakichś laboratoriów. I ona do mnie dzwoni i mówi spanikowana, że ja nie zaliczyłem i muszę się szybko zgłosić do prowadzącej. Za to ona sama niby dostała 5. Jak przyjechałem to okazało się, że ja zaliczyłem i to całkiem nieźle, za to koleżanka nie big_smile. I dzień w dzień z nią tak było...

Posty [ 4 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » PSYCHOLOGIA » Mitomania - Wasze doświadczenia

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024