"Tymczasowy" spec od "dziadka z Wehrmachtu", reanimuje! - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » STYL ŻYCIA I SPOŁECZEŃSTWO KOBIECYM OKIEM » "Tymczasowy" spec od "dziadka z Wehrmachtu", reanimuje!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 8 ]

1

Temat: "Tymczasowy" spec od "dziadka z Wehrmachtu", reanimuje!

Pittbull niewysokiego, powołany"tymczasowo", Jacek Kurski, ten od tuskowego "dziadka z Werhmachtu", reanimuje hity TVP z czasów przebrzydłej III RP.
"Europa da się lubić - 15 lat później" . O nowej "Szansie na sukces", już nie wspominam.
Po co, skoro i tak nie powtórzy sukcesu pierwszego wydania z panią Moniką, której widocznie wybaczono, ani nie zastąpi charyzmy pana Wojciecha Manna?
To pytanie retoryczne, więc dyskusji o mojej sugestii, co do powodów reanimacji nie przewiduję.
Chyba, że inne, niż kumulacja wyborów za tym stały. smile

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: "Tymczasowy" spec od "dziadka z Wehrmachtu", reanimuje!

A kto jeszcze ogląda tv?

3

Excop napisał/a:

Pittbull niewysokiego, powołany"tymczasowo", Jacek Kurski, ten od tuskowego "dziadka z Werhmachtu", reanimuje hity TVP z czasów przebrzydłej III RP.
"Europa da się lubić - 15 lat później" . O nowej "Szansie na sukces", już nie wspominam.
Po co, skoro i tak nie powtórzy sukcesu pierwszego wydania z panią Moniką, której widocznie wybaczono, ani nie zastąpi charyzmy pana Wojciecha Manna?
To pytanie retoryczne, więc dyskusji o mojej sugestii, co do powodów reanimacji nie przewiduję.

Tak samo Sonda i wiele wiele innych programów. No cóż widać, że Pisowcy mają ciągotki do PRL i do starych formatów programów.

4

Mordimer napisał/a:
Excop napisał/a:

Tak samo Sonda i wiele wiele innych programów. No cóż widać, że Pisowcy mają ciągotki do PRL i do starych formatów programów.

Ich bezczelna propaganda już dawno i PRLowską pobiła tongue

Prawdę powiedziawszy to obydwaj bracia Kurscy są udani... Choć teraz to Tomek Sakiewicz wzbija się na szczyty idiotyzmu.

5 Ostatnio edytowany przez Mordimer (2019-05-12 19:17:45)

Lucyfer666 napisał/a:
Mordimer napisał/a:
Excop napisał/a:

Ich bezczelna propaganda już dawno i PRLowską pobiła tongue

Prawdę powiedziawszy to obydwaj bracia Kurscy są udani... Choć teraz to Tomek Sakiewicz wzbija się na szczyty idiotyzmu.

Tak ? A co Ci się w nim nie podoba ? Chodzi o tego grubego ?

Niby z totalnie skrajnych środowisk a jak przyjdzie co do czego to przy świątecznym stole piją razem wódkę i śmieją się z głupich "polaczków".

6

Widzi, że oglądalność drastycznie spada więc po to wskrzesza programy, które kiedyś cieszyły się popularnością.
Liczy, że starsze pokolenie tak z sentymentu lub z ciekawości  zasiądzie przed telewizorami i wciągnie się w oglądanie.
Wróciło " Koło Fortuny." obejrzałam ze 2 odcinki własnie z tych wyżej wymienionych powodów i rozczarowana zaprzestałam oglądania.

7

Kleoma napisał/a:

Widzi, że oglądalność drastycznie spada więc po to wskrzesza programy, które kiedyś cieszyły się popularnością.
Liczy, że starsze pokolenie tak z sentymentu lub z ciekawości  zasiądzie przed telewizorami i wciągnie się w oglądanie.

Dokładnie. Nie powiedziałbym, że to jest decyzja podyktowana jakimikolwiek względami politycznymi. Telewizja ogólnie leci na ryj przegrywając ze serwisami VOD i to nie dotyczy tylko TVP. Osobiście już dawno nie widziałem aby telewizja walczyła jakoś specjalnie o młodego widza, formaty dla najmłodszych, które niegdyś były standardem w weekendowe poranki, zastąpione zostały przez programy śniadaniowe i wątpliwej jakości paradokumenty. Widać wyraźnie, że telewizja już nawet nie próbuje walczyć z Internetem, stara się zatrzymać to co się da, czyli pokolenie 50+. A jak to zrobić? Wskrzesić sprawdzone formaty, które wszyscy znają i kochają.

Kleoma napisał/a:

Wróciło " Koło Fortuny." obejrzałam ze 2 odcinki własnie z tych wyżej wymienionych powodów i rozczarowana zaprzestałam oglądania.

I tak lepsze niż wersja z Krzysztofem Tyńcem.

8

Mordimer napisał/a:

Są jakieś nowe? Chyba "wszystko, w kategoriach telewizyjnej rozrywki/publicystyki, już zostało wymyślone". Teraz można już tylko pukać w dno od spodu. big_smile

Posty [ 8 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » STYL ŻYCIA I SPOŁECZEŃSTWO KOBIECYM OKIEM » "Tymczasowy" spec od "dziadka z Wehrmachtu", reanimuje!

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024