Szukam przyjaciółki - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » POZNAJMY SIĘ ... » Szukam przyjaciółki

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 3 ]

1

Temat: Szukam przyjaciółki

Witam wszystkie kobietki  post kieruje tylko do kobiet ! mam 26    lata mam meza nie mamy dzieci bo to za wcześnie Belzyce Lubelskie  to daleko jak się na przyjaźń dla mnie nie liczą się kilometry,  tylko jakim człowiekiem jesteś i czy mnie będziesz szanować i moje zdanie  Interesuje się roślinami , zwierzętami , fotografowaniem . Kocham słuchać muzyki oglądać filmy , jeździć na wycieczki , iść na imprezę do baru na basen ....i spędzać czas w domu przy lampce wina  nie piję dużo palę do okazji . Pracujemy oboje . Kogo tu szukam ? Przyjaźni przyjaciółki sisotry bratniej duszy bo nigdy nie miałam i nie mam a dlaczego nie wiem może dlatego ,ze jestem osoba wredna i szczerą do bólu może dlatego ,ze nie daje sb na głowę wejść i mam swoje zdanie  więc jeśli szukasz przyjaciółki która woli prosto w oczy mówić i kilometry się nie liczą dla niej napisz może coś z tego i wyjdzie ???? brak babskich wypadów , gadania i spotkania się brak znajomych takie życie jest ........i Uwaga ! Jeali masz napisac na chwile to nie marnuj mi czasu i sobie bo nie czekam na glupie wiadomości .....

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Szukam przyjaciółki

Hej, może pogadamy ? Ja mam 29 lat jestem z Nałęczowa Woj. Lubelskie . Jak piszesz że jesteś szczera do bólu to myślę że mogłybyśmy się dogadać wink

3

Odp: Szukam przyjaciółki

Hej
Ja tak samo szukam bratniej duszy jeżeli masz ochotę pogadac wal śmiało smile

Posty [ 3 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » POZNAJMY SIĘ ... » Szukam przyjaciółki

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024