Hej! - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 4 ]

1

Temat: Hej!

Cześć Dziewczyny!

Kilka lat temu, w wyniku kolejnego życiowego zakrętu, przeprowadziłam się do Warszawy, z której szybko uciekłam, angażując się w związek z facetem z innego miasta.
Niecały miesiąc temu wróciłam do stolicy naszego pięknego kraju i... no dziwnie jest. Same wiecie, jak to po rozstaniu. Niby mam tu sporo rodziny i trochę (przy czym owo "trochę" to najtrafniejsze określenie XD) znajomych, ale... jakby czegoś brakuje. Praca jest, nawet taka, z której jestem pod kilkoma względami zadowolona, ale chyba brakuje mi po prostu koleżanek. Nie szukam teraz związku, nie marzy mi się "szusowanie" po portalach randkowych (choć i te czasem przejrzę, ot, ciekawość), ale rozmów, choćby tych internetowych, z innymi kobietami mi zwyczajnie brak.

Mam nadzieję, że nie wyszedł ten post jakoś rozpaczliwie lub desperacko ;).

Pozdrawiam i witam serdecznie wszystkie użytkowniczki!

2

Odp: Hej!

witaj.
miło cię poznać. pozdrawiam

3

hej! rozstania zawsze są trudne, a wtedy najlepiej pogadać z inną kobietą, która podniesie na duchu i da wsparcie w tym ciężkim czasie wink

4

Witaj, doskonale cię rozumiem. Też brakuje mi kobiecych rozmów, od 5 lat chodzę do męskiej szkoły i od tej pory jedyna kobieta z którą mam kontakt to siostra. Na pewno na tym forum poznasz kogoś super. Gybyś miała ochotę możesz też pisać do mnie. Pozdrawiam cieplutko.

Posty [ 4 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024