Co sobie kupić na 40urodziny. Co się kupuje na takie urodziny?.
To co się chce i na co się ma środki.
To, o czym marzysz, co sprawi Ci radość.
Coś zmienić w swoim zyciu,zmienic partnera tylko że on niechęć od emnie odejsc
W tym wieku to wydadałoby wiedziec co sie w życiu lubi. Ja sobie zafundowałem wakacje do miejsca które zawsze chciałem odiwedzic ale najpierw było to dla mnie za drogo a potem gdy pojawiły sie dzieci to trudno je było ze soba ciągnąc. Wiec pomysl o swoich niespełnionych marzeniach i zrealizuj jedno.
Pytasz się ludzi na forum, co sobie kupic na urodziny? Niezle.
Coś zmienić w swoim zyciu,zmienic partnera tylko że on niechęć od emnie odejsc
Nudzisz się, krótko mówiąc?
Kopnij w cztery litery (nie dosłownie!) dotychczasowego, by zrozumiał, że potrzebujesz więcej, niż tylko jego obecności!
Może o to chodzi z chwilą osiągnięcia połowy długości życia?
na 40 - zrobiłam wyprawę na daleką wyspę na oceanie, a w dniu urodziny zdobyłam jej najwyższy szczyt.
A na moje zbliżające urodziny - odnowiłam kontakty, z ludźmi ważnymi w moim życiu (na różnych etapach), z którymi jakoś urwał się kontakt, no i zrobię imprezkę, na której oni wszyscy, wszystkie te kochane, niezwykłe osóbki, w jednym miejscu, w jednym czasie specjalnie dla mnie będą - już nie mogę się doczekać!
... innymi słowy co w duszy gra
na 40 - zrobiłam wyprawę na daleką wyspę na oceanie, a w dniu urodziny zdobyłam jej najwyższy szczyt.
Genialne!
Ja sama wymarzyłam sobie jakiś wyjątkowy koncert, a że tak się szczęśliwie złożyło, że jeden z moich kultowych zespołów akurat wydał płytę i był w promującej ją trasie plus w dniu moich 40-tych urodzin grali w Stadthalle Vienna, która (a może 'który'? ) - jak sama nazwa wskazuje - znajduje się w Wiedniu, a ten mam od siebie raptem 400 km, to pojechałam świętować... do Wiednia
. Dla mnie to był strzał w dziesiątkę - świetne emocje, świetne wspomnienia.
To ja sobie kupię na najbliższe urodziny Bilobil Bo zupełnie nie pamiętam co robiłam w dniu czterdziestych urodzin
Ja bym ci proponowała wziąść urlop i wybrać się w jakąś egzotyczną podróż z okazji 40 urodzin