Jak wam się podoba reaktywacja Sabriny nastoletniej czarownicy? Ktoś miał okazję go obejrzeć? Serial jest dość niepodobny do tego, którego niegdyś oglądałam na Polsacie po szkole, ale to nie wada. Szczególnie podoba mi się ciotka Zelda (genialna Miranda Otto z Władcy Pierścieni) - satanistka dewotka i Ambrose - panseksualny kuzyn. Kiernan Shipka sprawdza się w tytułowej roli, a klimat jest bardzo ciekawy i mroczny. To serial głównie dla młodzieży, ale wierzę, że znajdą się też starsi fani.
Trailer:
https://www.youtube.com/watch?v=ybKUX6thF8Q
Powiem tak film mnie nie zachwycił, taki sobie momentami śmieszny.
gdzieś przeczytałam, że to nie jest reaktywacja nastoletniej Sabriny, a serial oparty na oryginalnym komiksie o przygodach czarownicy, z tego wynika, że to 2 różne opowiadania - i to by się zgadzało, bo oprócz imion bohaterów i kota seriale mają niewiele ze sobą wspólnego. Chilling jest dużo mroczniejszy, mniej zabawny, ale mimo tego wciągnął mnie na tyle, że obejrzałam wszystkie odcinki i mam nadzieję na 2 sezon
przede wszystkim nie należy oczekiwać, że jest to reaktywacja, wtedy się nie zawiedziesz jak ja
gdzieś przeczytałam, że to nie jest reaktywacja nastoletniej Sabriny, a serial oparty na oryginalnym komiksie o przygodach czarownicy, z tego wynika, że to 2 różne opowiadania - i to by się zgadzało, bo oprócz imion bohaterów i kota seriale mają niewiele ze sobą wspólnego. Chilling jest dużo mroczniejszy, mniej zabawny, ale mimo tego wciągnął mnie na tyle, że obejrzałam wszystkie odcinki i mam nadzieję na 2 sezon
przede wszystkim nie należy oczekiwać, że jest to reaktywacja, wtedy się nie zawiedziesz jak ja
To prawda. Teraz dopatrzyłam, że serial jest na podstawie komiksu (podobnie jak Riverdale), ale to może nawet lepiej. Dobrze, że te Sabriny nie są do siebie podobne i nowa ma swój charakter.
Wyszedł już drugi sezon, dzisiaj zabieram się za oglądanie :3